Το Μυστικό Του Παρα Πέντε

Reaction score
14
Έτσι λένε οι πληροφορίες...χιχιχι

Subject: "ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ" ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ...

Για τους φανατικούς της σειράς "Στο Παρά πέντε", αποτελεί μυστήριο η Αμαλία (Ζέτα Μακρυπούλια).

Έχει ήδη διαρεύσει όμως το μυστικό της...

Η Αμαλία είναι άγγελος!!! Είναι ο φύλακας-άγγελος της παρέας!!! Η σειρά, έτσι κι αλλιώς, έχει ένα "υπερφυσικό" στοιχείο: Όλοι οι χαρακτήρες έχουν συγγενή που έχασε τη ζωή του στο αεροπορικό δυστύχημα...

Ήδη στα επεισόδια έως τώρα, ο σεναριογράφος (Καπουτζίδης) έχει προσεκτικά αφήσει υπονοούμενα για την Αμαλία....

Δυο φορές έχει εμφανιστεί η Αμαλία και τις δυο για να σώσει την παρέα.

Αναμένεται ότι θα ξαναεμφανιστεί.

Στο νοσοκομείο, την ρώτησε η Ζουμπουλία αν έχει φίλους και αυτή απάντησε ότι έχει αλλά δεν τους βλέπει γιατί: "Εγώ φταίω. Χάθηκα...".

Μετά τη διάσωση της Ζουμπουλίας, ο Καπουτζίδης βάζει την Αμαλία να τραβήξει φωτογραφία στην παρέα και μας δείχνει ότι σταματά και σκέφτεται κάτι από το παρελθόν της. Στην ανάμνησή της, δε μιλά με "λι" και "νι"... Σε επόμενο επεισόδιο (προς το τέλος της σειράς), θα αποκαλυφθεί οτι η Αμαλία είναι το πνεύμα της κοπέλας που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη....

Και βέβαια, το κυριότερο απ'όλα, το τραγούδι της σειράς: "Ήμουν ΑΓΓΕΛΟΣ του Τσάρλι"!!!

Καλή τηλεθέαση.....

:wink:

Reaction score
7
Το Μυστικό Του Παρα Πύντε

Παντως ειναι πολυ εξυπνη σειρα..... απο τις λιγες που αξιζουν.... (περιμενω ενα φιλο να μου δωσει τον πρωτο κυκλο να το δω....)

Reaction score
3
Re: Το Μυστικό Του Παρα Πύντε

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ SPOILER,ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ.....ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ!!! :cool:

Από φίλη που μίλαγε με τον Καπουτζίδη,κάτι ...σχετικό προέκυψε.
Κάτι για το "φάντασμα" μιας γυναίκας που είχε ζήσει προ 30ετίας......τι να σας πω?
Δεν την βλέπω καν την σειρά.....περιμένω κι εγώ μια κόπια να την δω ολοκληρωμένη

Reaction score
36

Δεν ξέρω βρε παιδιά αλλά προσωπικά θεωρώ την σειρά απο τις καλύτερες της τελευταίας πενταετίας. Είναι η μόνη σειρα που παρακολουθώ με χαρά :mrgreen:.
Τελικά ο Καπουτζίδης είναι μεγάλο κεφάλι και μπράβο του για το φοβερό του έργο !!.
Αν και Μιχάλη όπως λέει και ο φίλος μου ο Γιάννης, "μας την....μ@μησες την σειρά!!!!!!!!:mrgreen: :mrgreen: ".

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
50

Σε επόμενο επεισόδιο (προς το τέλος της σειράς), θα αποκαλυφθεί οτι η Αμαλία είναι το πνεύμα της κοπέλας που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη....
Κι εγώ αυτό νόμιζα, αλλά τελικά άλλο πνεύμα ήταν...

Reaction score
14
Απάντηση: Το Μυστικό Του Παρα Πύντε

Τελικά δεν σας την μ@μησ@ την σειρά.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.862
Members
38.508
Νεότερο μέλος