Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.842
Ποιός κάνει την μηχανή ;και η αβουγουδού εσένα (τραινάκι πάει...)![]()
Ποιός κάνει την μηχανή ;και η αβουγουδού εσένα (τραινάκι πάει...)![]()
Προ balanced έκει...Βασιλη.....μια που ανοιξες δουλεις, σκεψου και τη μεταφορα του ρακ σε πλαινο τοιχο αν και εφ' οσον εχεις balance προενισχυτη.
Τι ντάκ αγόρασες πάλι.... το υπέρ teac δεν έπαιζε....Προ balanced έκει...
Μυαλό balanced δεν έκει...![]()
Το δικό μου, συνήθως μουρμούρες και λούτσους, καμιά φορά αν το επιτρέψει η Αλεξίου (είναι με τα Φεγγάρια της αυτή) και καμιά τσιπουρίτσα αλανιάρα, χρυσοφρύδα.ξενέρωτοι ζηλιάρηδες για να ακούσουμε και τα συστήματα σας να δούμε τι ψάρια πιάνουν....![]()
![]()
![]()
Θα πάω σε βινύλιο...Τι ντάκ αγόρασες πάλι.... το υπέρ teac δεν έπαιζε....![]()
![]()
Συλλέκτης και εσύ;Θα πάω σε βινύλιο...![]()
Πάντως την τελευταία φορά που είχα πάει στον Βασίλη άκουγα Juno Reactor και έφυγα με πόνο στο στομάχι.Τα ράκ μένουν ως έχουν γιατί οι πλαϊνοί χώροι είναι πιασμένοι,... το σύστημα είναι για 2κάναλη ακρόαση στημένο, το χόμ σίνεμα είναι το κερασάκι.... ξενέρωτοι ζηλιάρηδες για να ακούσουμε και τα συστήματα σας να δούμε τι ψάρια πιάνουν....![]()
![]()
![]()
Με πότισεΈλα πες, πόσα σου έδωσε να γράψεις αυτά!![]()
Έλα να ακούσεις αγορίνα μου.... τα μπάσα είναι (και ήταν) αβυσσαλέα - βελζεβούλια και σε τρελά γκάζια.ρε αυτα http://deepinradio.com/ τα παιζνε καλα?????????
αν δεν φαω και δεν πιω........εγω δεν λεω τιποτις......Έλα να ακούσεις αγορίνα μου.... τα μπάσα είναι (και ήταν) αβυσσαλέα - βελζεβούλια και σε τρελά γκάζια.
Από αύριο (μάλλον) θα μιλήσω για όλα αναλυτικά και ποιες προσθήκες μου έφεραν το σύστημα τούμπα!![]()
Τα ίδια λέει κι ο Μάρκου...Έλα να ακούσεις αγορίνα μου.... τα μπάσα είναι (και ήταν) αβυσσαλέα - βελζεβούλια και σε τρελά γκάζια.