Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

Reaction score
8.905
Στο συγκεκριμένο τεστ... εγώ "κράταγα" την κουρτίνα... οι "χρυσαφτιάδες" ήταν άλλοι... ας πούνε αυτοί την άποψή τους...;)

Ένα έχω να πω μόνο... υπήρξε ομοφωνία...:smile:

Last edited:

Reaction score
8.905
Επίσης ξέχασα να σας πω... πριν ξεκινήσει το τυφλό τεστ.... οι "χρυσαφτιάδες" εξετάστηκαν από επιστημονικό προσωπικό.... για καθαρισμό και έλεγχο...., και επειδή γνωρίζω πόσο δύσπιστοι και κακότροποι είστε... ιδού οι αποδείξεις...:wink:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
1 Barcardi, 3 coca light, 2 Υδροχοοι, 1 Αιγοκερως και ενας που δεν εχω βρει ακομα το ζωδιακο του σχημα.

Οι διαφορες στα ψηφιακα ηταν μικρες. Οι μεγαλες διαφορες ερχονται απο πιο προσεγμενα αναλογικα σταδια (D-A). Βεβαια το οραλικ εχει πολλες ρυθμισεις. Ισως καποιος πιο εμπειρος χρηστης να μπορεσει να παρει περισοτερα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
λοιπον κουφαλογα αφηστε τα μισολογα και γραψτε εντυπωσεις ....σοβαρα μιλαω ρε σεις ...πειτε τι ακουσατε στην κοντρα μεταξυ Benchmark και Auralic Vega.......αιντε....μας διαβαζει κοσμος και καλο ειναι να τα πουμε ολα!!!!!!

Reaction score
8.905
To χθεσινό (τυφλό) τεστ αφορούσε άλλο.... το Vega μόνο του η μέσω ενός Primare pre....? ;) άσχετο εάν κάποιοι άκουσαν και το Benchmark Dac2 για λίγο....:)

Reaction score
8.905
Είναι ποιο δίκαιο να μιλήσουν οι άλλοι πρώτα.... ένα έχω να πω.... εγώ κλείδωσα με την επιλογή που έκανα....;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.279
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.