Το ...βαρύ hiend

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.438
Απάντηση: Re: Το ...βαρύ hiend

Τι απεφάνθη το κλιμάκιο? Παίζνε? :116:
Σιγά μην ακούγανε. Αυτοί τον νου τους τον είχανε στο φαΐ. :116:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.182
Απάντηση: Το ...βαρύ hiend

Αφού τα τσιτώσαμε τόσο ώστε να ενεργοποιηθεί το κύκλωμα προστασίας των ηχείων, ναι, μετά φάγαμε και ήπιαμε κάτι ψιλά. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε.

Reaction score
5.535
Re: Απάντηση: Το ...βαρύ hiend

Και; Ευχαριστημένος από την αγορά; Πες τίποτα, με το τσιγκέλι στα βγάζουμε. Ηχητικά σε ποια σημεία πιστεύεις βελτιώθηκες από τα RF7; Πώς τα επέλεξες; Κυριάρχησε η λογική ή τα ερωτεύτηκες;

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.182

Πώς τα επέλεξα; Μα γιατί είναι κουκλιά. Πώς να μην τα ερωτευθείς. Και η σύζυγος ακόμη. Οι Βλαμμένοι τα φέραμε κάπου ένα μέτρο πιο μπροστά. Το πίσω μέρος τους είναι γύρω στο 1.50 από τον τοίχο (βάλε και 70 πόντους βάθος το ηχείο, και φτάσαμε στο 1/3 του χώρου).
Το πρωί (που είδε η σύζυγος τη νέα θέση) τη ρώτησα εάν την πειράζει. Γιατί να με πειράζει, είπε. :142:

Εννοείται ότι είναι σε άλλη κατηγορία από τα RF-7 (όχι για τα κατασκευαστικά, αυτά είναι αυτονόητα, ηχητικά μιλώ). Πιο μεγάλος ήχος, πιο μεγάλη και πιο βαθειά η σκηνή που απλώνουν, μεγάλη η φυσικότητα στα μεσαία. Και το μπάσο τους εννοείται, καμία σχέση (αν και δύσκολος ο χώρος μου, ιδίως λόγω δαπέδου). Μπορούν να δώσουν παααρα πολλά db χωρίς να τσιρίξουν. Πιο αποκαλυπτικά όμως στις μέτριες ηχογραφήσεις. Τα RF-7 σε live ηχογραφήσεις το έχουν βέβαια το θέμα, έχουν πολύ μεγάλα δυναμικά αποθέματα. Και -εννοείται- πολύ πιο εύκολα ηχεία. Αν και κατεβαίνουν κανένα ωμ πιο κάτω.

Reaction score
5.535

Α, να μπράβο, δείξε λίγο ενθουσιασμό, σαν από υποχρέωση να τα πήρες έδειχνες!

Μήπως είναι πολύ κοντά μεταξύ τους; 3μ μεταξύ τους και κάθεσαι στα 6; Ή έτσι φαίνεται στη φωτό;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.301
Απάντηση: Re: Το ...βαρύ hiend

Τι απεφάνθη το κλιμάκιο? Παίζνε? :116:
Koίτα τις φώτο.
Ο ένας έχει μείνει με το ποτήρι στο στόμα,ο άλλος τραβάει τα μαλλιά του(όσα έχουν μείνει),ο 3ος είναι έτοιμος να πεταχτεί όρθιος και οι άλλοι 2 κοιτάνε λες και βλέπουν τους Ιππότες της Αποκάλυψης να έρχονται κατά πάνω τους.:405:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.718

Λοιπόν εντυπώσεις από την χθεσινή βραδιά όπου ετελέσθη ακρόασις βλαμμένων με πολύ καλές συνθήκες.
Στην οικοδομή δεν υπήρχε άλλος.
Μόνοι μας, σε ότι ένταση θέλουμε, ιδανικό και βολικό.
Τα ηχεία έχουν πολύ μεγάλο ήχο, φυσικότητα, ανάλυση, δυναμικά, ακούραστα σε μεγάλη ένταση, ξεκούραστα στο αυτί μετά από μεγάλης διάρκειας ακρόαση.
Νομίζω ότι όταν θα υπάρχει κι ένα παχύ χαλί (το οποίο έλλειπε χθες) και αν μπουν και λίγο πιο μαλακά λάστιχα στα ποδαράκια των ηχείων θα βελτιωθεί πολύ η κατάσταση.
Τα ηχεία δείχνουν να σηκώνουν πολύ ρεύμα και ένας πιο ζωηρός ενισχυτής θα τα κάνει να κελαηδάνε σαν κελαηδόνια.
Τα μπάσα τους είναι πολύ σφιχτά και καλά ελεγχόμενα αλλά δεν θα έλεγαν όχι και στην παρέα ενός subwoofer (επίσης ζωηρού).
Για το κερασάκι στην τούρτα.

Τα μεζεδάκια ήταν πολύ νόστιμα και με τη συνοδεία κρύας μπύρας έδεσαν.
Συν το σπέσιαλ και δροσιστικό επιδόρπιο (που δεν δοκίμασαν όλοι).
Ευχαριστούμε τον Τάσο για την φιλοξενία του.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Ωραία πράγματα .
Αντε και με 2 Krell για να ακούσεις τι εστί βερύκοκκο ....που θα έλεγε και ο Κρελλαμένος.

Επιτρέψτε μου όμως μια γενική παρατήρηση .
Ποτέ δεν θα ακούσουμε τα μηχανάκια μας στο 100% των δυνατοτήτων τους μέσα σε οικιακούς χώρους .
Βλέποντας την εικόνα του σπιτιού βλέπεις εύκολα τις ανομοιομορφίες του χώρου (πίσω από το αριστερό ηχείο,δεξιά από την θέση ακρόασης).Τον πόνο μου λέω τώρα,του Βλάση,του Βασίλη και...και...και .
Αγοράζουμε απόλυτα μηχανάκια και τα βάζουμε όπου μπορούμε .Και τα ακούμε περισσότερο με τα μάτια και την ψυχή παρά με τα αυτιά μας .Δικαιολογούμε σε απόλυτο βαθμό την ιδιότητα του μέλους της ΕΒΒΕ,ΕΒΝΕ κλπ.
Άντε ....και με ένα καλό καλώδιο ηχείων .Ξέρεις αυτά με διάμετρο 1 3/8 "με βύσματα (κο)ρο(ϊ)δίου

Καλές ηχητικές αποδράσεις :446:

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
154

ετοιμαζεται αφισα για σουβλατζιδικο?

Reaction score
39

Καταρχας να ευχαριστησουμε τον αψογο οικοδεσποτη μετα της συζυγου για την αριστη φιλοξενία.
Δεύτερον , ηταν σα να βλεπαμε απεναντι μας scania με το τη μούρη μιας reventon (μαζι με τις εξατμισεις της και τα ντι μπι που βγαζουν). Εντυπώσεις.... έψαχνα να βρω που κρυβονται οι τραγουδιστες και οι οργανοπαιχτες.. Ακουγες τα παντα σε οποια σταθμη κι αν τα έπαιζες. Δεν τσίριξαν , απλα με την μικρη μου εμπειρια , μου φανηκε λιγο ξερος ο ηχος στα πολλα db.
Η συζυγος του Τάσου μας ρωτησε μεχρι αν θελουμε να μας φερει ενα χαλι απο την αποθηκη...:405:
Τρίτον: βρε Τάσο , βρε Τάσο! πάλι ξεχασες να βαλεις σωστο φακό... Εκει εσύ, κολλημένος! Χρησιμοποιησε τον τουλαχιστο οταν βγαζεις τα σαλιγκαρια σου...
Και περυσι τα ιδια μου εκανες...
Τέλος παντων καλοριζικα και με το καλο στα ενισχυτικά!
Τέταρτον και τελευταιον, παω να βαλω μια αγγελία για το... σετάκι μου...
Δεν πιστευω να πρεπει να τα βαλω χωριστά... Εντάξει κυριε συντονιστά?:107:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.718
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το ...βαρύ hiend

Πάντως τα ηχεία ρε παιδιά τι σκηνή μπορούν να δώσουν, με πλάτος, ύψος, βάθος.
Αυτό το μόμολο το τουΐτερ τι στο διάολο έχει και βγάζει τέτοιον ήχο!!
Και γενικά όλο αυτό το κατασκεύασμα πως βγάζει όλον αυτόν τον ορυμαγδό!!!!

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.154
Members
38.290
Νεότερο μέλος
Zagla