Το γέλιο κάνει καλό (σκηνές και ατάκες από ταινίες)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.967
Της Κακομοίρας

Χατζηχρήστος: Ο μόνος μορφωμένος και λογιστικά καταρτισμένος είμαι εγώ μάλιστα εμένα που με βλέπεις εγώ διότι εγώ κρατάω και τα βιβλία στο μαγαζί τα κρατάω δηλαδή δεν τα κρατάω όλα πάνω μου γιατί κουράζομαι τα πάω απο δω εκεί τ αφήνω κατάλαβες γιατί είμαι και σχολικά μορφωμένος είμαι τελειόφοιτος Τετάρτης δημοτικού δεκάξι χρόνια σχολείο κύριε Εμμανουήλ εμένα που με βλέπεις.

Φέρμας: Δεκάξι πως δεκάξι;

Χατζηχρήστος: Έτσι δεκάξι τέσσερα χρόνια η κάθε τάξη δεν είμαι σαν και αυτουνούς κυρ Μανώλη εγώ που πάνε ένα χρόνο και σου λέει τα μάθαμε όλα τι να μάθεις ρε κύριε σ ένα χρόνο τι να μάθεις μέχρι να πας νταγκα νταγκα το καμπανάκι διάλειμμα βγαίνεις όξω μετά έχουμε γιορτές έχουμε Καθαροδευτέρες έχουμε 25 Μαρτίου που να προλάβεις ενώ εγώ 4 χρόνια σχολείο κάθομαι πήζει το μυαλό μου και βγαίνω αμέσως παίρνω και το χαρτί και είμαι φτυχιούχος λογιστικής δεν είμαι σαν και αυτόν άσε που ξέρω προπαιδεια 5×7 35 με την πρώτη 6×8 48 7×8 56 τώρα μαθαίνω το 8×9 όχι σαν και αυτόν τον βόιδαρο αυτόν τον λες να υπογράψει και δεν ξέρει να βάλει υπογραφή!

Staff online

• spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.815
Members
38.242