Αποστομωτικη απαντηση που κανει σαφες το πως και το γιατι τα Klipsch εχουν φανατικους φιλους και εχθρους.Παρεξηγημένη αυτή η μάρκα ηχείου κ οχι για ολα τα αφτιά προφανώς.Όπως συμβαίνει με όλα τα αντικείμενα π αγοράζουμε , αμαξια , ρούχα , κολώνιες όλα είναι θέμα προσωπικού γούστου καθαρα!!Εσενα δεν θ σου αρέσει αλλά εγω θα πεθαίνω να το έχω…κ τούμπαλιν.
Άλλα τέτοιο ηχείο και στην τιμή του , που να βγάζει τοσο livestiko ήχο… να παίζουν κ να τραγουδάνε όλοι σαν είναι μπροστά σου η μπάντα…χορδές…ανάσες..και θόρυβος χειλιών…να είναι τέρμα δυναμικά , καθαρά , με χρώμα και καλο δυνατό μπάσο που αλλου??
Τι άλλο να ζητήσει κανείς που δεν έχει ευαίσθητα αφτιά κ δεν παθαίνει ημικρανίες συχνά , από ένα ηχείο…δεν ξέρω..
Ειδικά τα νεότερα μοντέλα έχουν διορθωμένο το deep που έχει η παλαιότερη σειρά μεταξύ 1Κ με 2Κ. Δεν θα αναφερθώ στα άπειρα θετικά reviews..μένω στην προσωπική μου ακρόαση κ γνώμη.
Επισης σε άλλα ηχεία πρεπει να ανοίξεις ακόμα περισσότερο το γκάζι στο volume για να πιάσεις τις στάθμες του κ τις δυναμικές του. Ενώ αλλα είναι πιο μουντα ή σκοτεινά ψιλα…
Δεν ξέρω ρε παλικάρια …Εγώ πάντως σκουλαρίκια δεν έχω βάλει ακόμα μετά από 3 χρόνια χρήσης με 11 ηχεία κλιπς στημένα με αλφάδι laser ώστε να κοιτάνε τα τουίτερ τις μεγαλοπρεπείς αφτούμπες μου στην βασική θέση ακρόασης και με στάθμες από 70 έως 100 db....ακόμα τουλάχιστον και φυσικά ακούγοντας σε multichannel stereo που παίζουν κ όλα!! Klipscho Απόλαυση..
Και για να μην πεταχτεί κανείς….ακούω ακόμα καμπάνα δόξα το θεό και εαν κλάσει και ο γείτονας π λέμε…οπότε καλα είμαστε…για την ώρα!!Χαχα…Κάρτα ΩΡΛ δεν έχω πάρει ακόμα.
Ασε που έχουν μαμηθεί σε πωλήσεις εντός κ εκτός ενδοχώρας…Να είναι η τιμή μόνο… Μπα….
ΥΓ. Billpepp ακούει??![]()
Ο ηχος τους δεν ειναι ουδετερος.
Εχει χαρακτηρα και αποψη. Αν σου αρεσει καλως. Αν οχι πας για αλλα.
Ξεκαθαρα πραγματα.
Αντικειμενικα η τελευταια γενια εχει εξαλειψει τα σοβαρα προβληματα και εχει μεινει μονο ο χαρακτηρας.
Η προταση μου για ακροαση εκτος αξονα εχει να κανει ξεκαθαρα με την πιο ισορροπημενη αποκριση εκτος αξονα. Οταν καποιος τα προτιμα στραμενα επανω του τοτε σιγουρα ειναι Κλιπσακιας. Και καλα, κανει, γουστο του και καπελο του, δεν θα του πουμε εμεις πως πρεπει να ακουει.
Πραγματικα χαιρομαι που σου αρεσουν. Αυτο ειναι το ζητουμενο.Χωρις ακομα να έχω τρεξει odyssey παντως η διαφορα με τα προηγουμενα ειναι χαώδης… πολυ δυνατα και καθαρα, το κεντρικο καθολου μουντο σε αντιθεση με το προηγουμενο που οι ομιλιες ηταν πισω απο τοιχο, και ακομη λογω στρωσιματος παιζουν χαμηλομεσαια
Θα ηταν προβλημα αν εκανες ποστ εδω και αρχιζες τα παραπονα οτι πονανε τα αυτα σου μετα απο μιση ωρα ακροασης.
Παρ ολο που δεν ρωτησες εμενα θα σου πω με απλα λογια οτι δεν εχει σημασια τι προτεινει ο καθε ενας. Οι προτασεις που γινονται εδω συνηθως ειναι ειτε προσωπικες προτιμησεις ειτε αντικειμενικες μεσα απο μετρησεις με σοβαρα μετρητικα συστηματα που δειχνουν οτι τα ηχεια θα εχουν μια αντικειμενικα σωστη αναπαραγωγη. Αυτο ομως δεν εξασφαλιζει οτι θα σου αρεσουν που ειναι το σημαντικοτερο.Τι θα προτεινες για 90% ταινιες και 10% μουσικη;
If it aint broke don't fix it.
Last edited: