Το καφενείο των φιλόζωων

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.162
Παπάρας με την ένοια ότι μου έσκισε δύο πουκάμισα που έτυχε να τα έχω έξω από το παντελόνι.
Το πέρασε παιχνίδι το βούτηξε και το έσκισε ο κοπρίτης.
Δεν έτυχε, με τη κοιλιά που έχεις είναι λογικό κάθε που σκύβεις να βγαίνει όξω το πουκάμισο, δεν φταίει το σκυλάκι που εσύ είσαι χοντρός :lolsign:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.329
Σταμάτα να γράφεις αηδίες.
Τα πουκάμισα έτσι τα φοράω , απόξω , εδώ και 30 χρόνια.
Δεν έχω κοιλιά , ούτε έχει να κάνει αυτό.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.162
Πλάκα κάνω καλέ!! :biggrin:

Είναι λίγο ατσούμπαλα και πολύ παιχνιδιάρικα τα ρετρίβερ, ακόμα και όταν μεγαλώσουν σε ηλικία.
Έχει ένα ο γείτονας εδώ στη Λάρσα, θηλυκό, άπαξ και βρει τη πόρτα ανοιχτεί μπαίνει με φόρα και κάνει σάρωση ότι φαΐ υπάρχει στα πιάτα που ταΐζω τα γατιά, από τη λαιμαργία τη άλλη φορά δάγκωσε μια πέτρα που ήταν δίπλα στο φαΐ των γατιών. Τέτοιο πράμα δεν έχω ξανά δει σε σκλί, τόση λαιμαργία...

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.329
Ναι τρώνε τα πάντα.
Ο fumo όταν είχε έρθει πρώτη φορά εδώ , όρμησε στο πιάτο του 80κιλου boris και του έφαγε το φαγητό , και ο άλλος τον κοίταζε σαν χαζός. Σου λέει τούτο εδώ είναι πεινασμένο. Και μόλις είχε φάει ο παπάρας.
Λίγο αλλά είχε φάει .

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.232
Παπάρας με την ένοια ότι μου έσκισε δύο πουκάμισα που έτυχε να τα έχω έξω από το παντελόνι.
Το πέρασε παιχνίδι το βούτηξε και το έσκισε ο κοπρίτης.
Να βάλω τα μεταξωτά και να φυσάει :roflmao: :lolsign:

Ενός θείου μου πάντως, το μαύρο ήταν υπέροχος χαρακτήρας και δεν ήταν καθόλου βουλιμικό.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.422
Είχα κάποτε πριν χρόνια για λίγο καιρό μια καταπληκτική σκυλίτσα αυτής της ράτσας γκόλντεν ρητρίβερ.

Reaction score
26.811
Είχα κάποτε πριν χρόνια για λίγο καιρό μια καταπληκτική σκυλίτσα αυτής της ράτσας γκόλντεν ρητρίβερ.

ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.606
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds