- Reaction score
- 3.838

ΠΟΝΗΡΗ ΦΑΤΣΑ...View attachment 365151
Ο Κοκόνιος...
View attachment 365152
...και η α-λα ύστερο Γκουστάβ Κλιμτ ΑΙ εκδοχή του
Μιχάλη, με κάθε καλή διάθεση, γάλα δίνεται μόνο κατσικίσιο στα γατάκια κι αυτό σε έκτακτη ανάγκη.Σήμερα Πάσχα και το πρωί που ξύπνησα, δεν άκουσα την γάτα μου να νιαουρίζει για να μπει μέσα στο σπίτι.
Ησυχία.
Βγαίνω έξω στη σκάλα και την βλέπω μέσα στο σπιτάκι της να μην κουνιέται και να με κοιτάει κάπως.
Έκανε ένα ασυνήθιστο νιαούρισμα και πλησιάζω και βλέπω ότι γέννησε τρία γατάκια.
Πασχαλιάτικα γεννητούρια.
View attachment 365324
View attachment 365325
Λόγω της ημέρας την τάϊσα εκτός από το γάλα και τις κροκέτες και με αρνάκι.
Γιατί καλέ;Μιχάλη, με κάθε καλή διάθεση, γάλα δίνεται μόνο κατσικίσιο στα γατάκια κι αυτό σε έκτακτη ανάγκη.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ.Μιχάλη, με κάθε καλή διάθεση, γάλα δίνεται μόνο κατσικίσιο στα γατάκια κι αυτό σε έκτακτη ανάγκη.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤα γατάκια σήμερα γεννήθηκαν, σίγουρα δεν μπορούν να πιουν από το μπωλάκι.
Κι εγώ για την μαμά γάτα λέω.
Σε τι πειράζει το γάλα;
Αυτό. Ο οργανισμός τους δε μπορεί να χωνέψει το αγελαδινό γάλα που πίνει ο άνθρωπος και συνήθως προκαλείται διάρροια.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ
ΔΥΣΠΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
Αυτό είναι το καλύτερο. Το φαγητό, όμως, να μην έχει καρυκεύματα διότι δημιουργείται πρόβλημα στο στομάχι.Τότε θα της το κόψω.
Μόνο κροκέτες, κονσέρβες και τα απομεινάρια φαγητού μας που τρώει με ευχαρίστηση.
Όπως το κοτόπουλο.
Aυτό το ξέρω και φροντίζω να της δίνω καθαρό κρεατάκι.Το φαγητό, όμως, να μην έχει καρυκεύματα διότι δημιουργείται πρόβλημα στο στομάχι.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ....![]()
Γάτα «εισέβαλε» στον Λευκό Οίκο και έκανε παρέα στους πολιτικούς συντάκτες
Γάτα αναστάτωσε τον Λευκό Οίκοwww.ekriti.gr