Το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο Blu-ray player της Sharp

Reaction score
0
Απάντηση: Το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο Blu-ray player της Sharp

Kαθε αλλο σε βαζει σε σκεψεις για αλλαγη ενισχυτη αφου το συγκεκριμενο blu ray βγαζει 7.1 εξοδους ηχου. [FONT=&quot]ταινίες σήμερα![/FONT]
Λευτέρη ξέχασες ότι και το Panasonic DMP-BD10 έχει 7.1 αναλογικές...............και το επερχόμενo DMP-BD10a το ίδιο..............:prof: ...........εγώ όμως που με το PS3 τη βγάζω με απλό Dolby Digital και σε μερικές ταινίες(της Fox που έχουν μόνο DTS-HD, ούτε καν Dolby Digital) μόνο με Dolby Prologic γιατί το home cinema μου δεν έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή DTS τι να πω ..............αλλά έχει optical,coaxial και 5.1 αναλογικές............. :-( :-( :-( :-( :-(

Reaction score
4
Εσυ θα πας υποχρεωτικα σε αγορα καινουριου AV οταν αυτοι βγουν με τα καινουρια forma. Αν θα κρατησεις το PS3 για αναπαραγωγη blu ray dvd.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο Blu-ray player της Sharp

Εσυ θα πας υποχρεωτικα σε αγορα καινουριου AV οταν αυτοι βγουν με τα καινουρια forma. Αν θα κρατησεις το PS3 για αναπαραγωγη blu ray dvd.
Επειδή τα ηχεία μου δεν θέλω να τα αλλάξω, όταν οι τιμές των standalone players πέσουν γύρω στα 300Ε(σε κάνα χρόνο δηλαδή) λέω να χτυπήσω κανένα........:happy_6:

Reaction score
4
Και ποσο εχει στην Ελλαδα αν κυκλοφορει το Panasonic DMP-BD10?

Ξερει κανεις> το εχει δει κανεις?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο Blu-ray player της Sharp

Και ποσο εχει στην Ελλαδα αν κυκλοφορει το Panasonic DMP-BD10?

Ξερει κανεις> το εχει δει κανεις?
1300Ε-1400Ε

http://www.pixmania.com/gr/gr/49425...1383&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzExNzYxMTM1MzQ7

http://www.shopcenter.gr/product.php?productid=146967

Το έχουν φέρει και κάποια καταστήματα Κοτσώβολος και κάποιο Fnac.........και εκτός αυτού σιγά μην έχει το Sharp 500Ε και 600Ε στην Ελλάδα..............υπολόγισε γύρω στα 900Ε με 1000Ε στην καλύτερη......... :happy_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.471
Members
38.326
Νεότερο μέλος
Greg14