Το σινεμά του "Ρόδου"

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.226
μπραβο πολυ σημαντικο!
και ακουστικα? λεπτομερια και ταχυτητα?
Επαναλαμβάνω: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΪΕΝΤΑΣ. :p

Τι διαφορές να καταλάβω; Ο προ του Pioneer σε σχέση με τον Yamaha; Αφού το τελικό στάδιο είναι το ίδιο. Τα ίδια μου φαίνονται. Στον Καστρουνή ο Pioneer φαινόταν λίγο πιο επιθετικός. Τι να πεις, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...:D

Reaction score
4.809
Ομολογώ ότι και εγώ μαλλον θα κάνω πρώτα την εγκατάσταση των ηχείων το καλοκαίρι μαζί με την απόκρυψη τους ώστε να γίνει και μια ηχητική βελτίωση του χώρου συγχρόνως που θα είναι και το πιο σημαντικό και δύσκολο .
[DOUBLEPOST=1455875201][/DOUBLEPOST]Μετά θα γίνει και η επιλογή προενισχυτη με ενσωματωμένο όλα τα νέα φόρμα που θα έχουν καθιερωθεί μέχρι το καλοκαίρι...

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Τράβηξε λίιιιιιιιιιιγο παραπάνω το πράγμα, γιατί το laptop του Μανώλη είχε μουλαρώσει, αρνούμενο πεισματικά να συνεργαστεί με το REW.

To YPAO μετράει ό,τι του κ@υλώσει, αφού εκτός του sub και των Atmos, έβγαλε τα υπόλοιπα ηχεία σε τρελές αποστάσεις. Προς στιγμήν άρχισα να ψάχνομαι μήπως είχα μεγαλύτερο σπίτι :D, αφού τα main και τα surround βρέθηκαν σε αποστάσεις μεταξύ 8 και 9 μέτρων από τη θέση ακρόασης. :o
Στον τομέα αυτό ο Pioneer υπερτερεί δραματικά, τόσο γιατί μετράει σωστά, όσο και γιατί μετά την αυτόματη ισοστάθμιση είναι μικρές οι διορθώσεις που χρειάζονται.

Αφού επιστρατεύτηκε το δικό μου laptop και θέλησε κι αυτό να ξεκολλήσει (διάβαζε μόνο δικάναλο, ακούς Βασίληηηηηηηηηηηηηη; :)) κατάφερε ο Καστρουνής να μετρήσει και να ρυθμίσει. Ευτυχώς η παραμετρική ισοστάθμιση του Yamaha δίνει πολλά περιθώρια για διορθώσεις, κάτι που μας έσωσε κυρίως στη ρύθμιση των τριών εμπρός ηχείων.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι νομίζω υπεράνω πάσης προσδοκίας, τόσο σε ταινίες, όσο και σε μουσική.

Αυτά...
πολυ ωραια , καλοακουστο το καινουργιο συστημα.
παντως πολυ περιεργο αυτο με τις λαθος αποστασεις και ιδιως για μη sub ηχεια.
ο Μανωλης το αποδιδει καπου συγκεκριμενα?

Reaction score
228
Μα το ανέφερα και πιο πάνω: το MCACC του Pioneer δουλεύει, και μάλιστα σχεδόν υποδειγματικά. Το ΥΡΑΟ του Yamaha απλά δεν δουλεύει. :D

Όταν όμως φτάσουμε στο "χέριασμα", οι συχνότητες επέμβασης και το Q (συχνοτικό εύρος) στον Pioneer είναι fixed. Στον Yamaha πειράζεις ό,τι θες, όπου θες, όσο θες.
Καλοάκουστα και από εμένα!
Αυτά βλέπουμε και θα μπαίνουμε σε έξοδα πάλι:D
Όσον αφορά το YPAO στην δίκη μου περίπτωση του RX-A3030 μια χαρά τις είχε βρει τις αποστάσεις.

Reaction score
2.482
Τα jbl control πως ακούγονται τώρα καλιμπράρισμένα; Τα άκουγα κάπως "κουτένια" το Σάββατο. Κοιτάω τα control x εγω.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.226
Δεν τα άκουσα μόνα τους. Τόσο όμως σε Atmos, όσο και σε 11 channel stereo που τα άκουσα, δεν τους έλειπε τίποτα.

Βέβαια μην περιμένεις θαύματα από ένα ηχείο αυτού του μεγέθους και κόστους.

Reaction score
3.496
Γιάννη ήθελα να σε ρωτήσω και την άλλη φορά αυτό το κουτί δίπλα στην πόρτα τι είναι;(δεξιά πάνω δίπλα στο κάσωμα )

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.988
Members
38.274
Νεότερο μέλος
Triumph