Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Το Legend of Tarzan έχει την απόλυτη σκηνή αναφοράς για Atmos μετά το 13' 30". Εκεί υπάρχει διακριτή πληροφορία και στα 4 κανάλια Atmos, με εξαιρετική αληθοφάνεια.Και μετά, ενώ διέκοπτα ασταμάτητα για τις γνωστές σάχλες, μας βάζει τον γ@μωΤαρζάν.
Για τα front/surround χρησιμοποιώ τα τελικά στάδια του Pioneer SC-LX90. Για το center έναν Audiolab 8200MB. Για τα 4 Atmos έναν ιδιοκατασκευής 4x120W στα 8Ω του Σάκη (East Electronics).τι ενισχυτικα εχετε κυριε ?
Προβοκατόρικη ερωτησητι ενισχυτικα εχετε κυριε ?
Σιγά την reference... Ήμουν τυχερός που χώρεσαν οριακά τα 8320 στον χώρο και μπήκαν στις σωστές θέσεις χωρίς συμβιβασμούς. Έντεκα ηχεία σε λιγότερα από 25 τετραγωνικά, είναι στα όρια της υπερβολής. Ευτυχώς κάθισαν καλά. Όμως τo .1 σηκώνει βελτίωση (αν δείτε κάνα PB13 σε αγγελία σφυρίξτε).Νομίζω ότι έχει πάρει τα σκήπτρα του reference (από του άλλου του κλαψιάρη) πλέον και δικαίως.
Τελειότητα λέμε!
Σιγά την reference... Ήμουν τυχερός που χώρεσαν οριακά τα 8320 στον χώρο και μπήκαν στις σωστές θέσεις χωρίς συμβιβασμούς. Έντεκα ηχεία σε λιγότερα από 25 τετραγωνικά, είναι στα όρια της υπερβολής. Ευτυχώς κάθισαν καλά. Όμως τo .1 σηκώνει βελτίωση (αν δείτε κάνα PB13 σε αγγελία σφυρίξτε).
nononoΠροβοκατόρικη ερωτηση
Γιαννη ....αν δεις τα σχεδια για setup 7.1.4 θα δεις οτι ειναι λαθος στημενα....Σιγά την reference... Ήμουν τυχερός που χώρεσαν οριακά τα 8320 στον χώρο και μπήκαν στις σωστές θέσεις χωρίς συμβιβασμούς. Έντεκα ηχεία σε λιγότερα από 25 τετραγωνικά, είναι στα όρια της υπερβολής. Ευτυχώς κάθισαν καλά. Όμως τo .1 σηκώνει βελτίωση (αν δείτε κάνα PB13 σε αγγελία σφυρίξτε).
τωρα που θα δωσει ο Μητσος τα 13αρια για να παρει τα 16αρια,....θα χεις να παρεις 2 ....13αριαΣιγά την reference...
....... Όμως τo .1 σηκώνει βελτίωση (αν δείτε κάνα PB13 σε αγγελία σφυρίξτε).