Το σινεμά του "Ρόδου"

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.388
Καλοάκουστα. Μπήκαν και μπροστά τα τέρατα?
Μπροστά παρέμειναν τα JBL LS60 και LS Center.

Παρουσιάζουν εξαιρετική ομοιογένεια με τα 8320, και δεν προβλέπεται (στο εγγύς μέλλον...) να αλλαχτούν.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.388
Και μετά, ενώ διέκοπτα ασταμάτητα για τις γνωστές σάχλες, μας βάζει τον γ@μωΤαρζάν.
Το Legend of Tarzan έχει την απόλυτη σκηνή αναφοράς για Atmos μετά το 13' 30". Εκεί υπάρχει διακριτή πληροφορία και στα 4 κανάλια Atmos, με εξαιρετική αληθοφάνεια. :hi:

Αν την πρώτη φορά εντυπωσιάστηκα, τώρα η εμπειρία είναι μοναδική.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.388
τι ενισχυτικα εχετε κυριε ?
Για τα front/surround χρησιμοποιώ τα τελικά στάδια του Pioneer SC-LX90. Για το center έναν Audiolab 8200MB. Για τα 4 Atmos έναν ιδιοκατασκευής 4x120W στα 8Ω του Σάκη (East Electronics).

Χρέη προενισχυτή ο Yamaha CX-A5100.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.388
Νομίζω ότι έχει πάρει τα σκήπτρα του reference (από του άλλου του κλαψιάρη) πλέον και δικαίως.
Τελειότητα λέμε!
Σιγά την reference... Ήμουν τυχερός που χώρεσαν οριακά τα 8320 στον χώρο και μπήκαν στις σωστές θέσεις χωρίς συμβιβασμούς. Έντεκα ηχεία σε λιγότερα από 25 τετραγωνικά, είναι στα όρια της υπερβολής. Ευτυχώς κάθισαν καλά. Όμως τo .1 σηκώνει βελτίωση (αν δείτε κάνα PB13 σε αγγελία σφυρίξτε).

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.065
Σιγά την reference... Ήμουν τυχερός που χώρεσαν οριακά τα 8320 στον χώρο και μπήκαν στις σωστές θέσεις χωρίς συμβιβασμούς. Έντεκα ηχεία σε λιγότερα από 25 τετραγωνικά, είναι στα όρια της υπερβολής. Ευτυχώς κάθισαν καλά. Όμως τo .1 σηκώνει βελτίωση (αν δείτε κάνα PB13 σε αγγελία σφυρίξτε).

Όλα με την σειρά τους.

Συνηθίζουμε εύκολα.

Reaction score
15.543
Γιαννη ....αν δεις τα σχεδια για setup 7.1.4 θα δεις οτι ειναι λαθος στημενα....
....τα 4 πισω (2 πανω και 2 κατω) ειναι λαθος...

...σωστα θα ηταν ενα setup 5.1.4 με λιγο λιγοτερες μοιρες στα ψηλα καναλια...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.388
Άλλο το λάθος, άλλο μια ελάχιστη διαφοροποίηση από το ιδανικό.

To ιδανικό:

Με βάση την κάτοψη, μόνο τα surround back δεν έχουν μπει απολύτως ιδανικά ως προς τη θέση (λόγω ύπαρξης πόρτας και παράθυρου), αλλά είναι ιδανικά ως προς τις μοίρες από τη θέση ακρόασης.

Τα 4 Atmos είναι τοποθετημένα βάσει προδιαγραφών, τόσο ως προς τη θέση τους ( όπως εμφανίζεται στην κάτοψη του Atmos), όσο και ως προς τις μοίρες (που φαίνονται στην πλάγια όψη των προδιαγραφών).

Ξέρω ότι ούτως ή άλλως δεν θα σε πείσω :p, αλλά με την απόσταση που έχει πλέον ο καναπές από τον πίσω τοίχο, είναι πολύ προτιμότερο (και σαφώς διακριτό) το 7.1 από το 5.1

Reaction score
15.543
βρε συ δεν ειναι θεμα να με πεισεις.....:roflmao:

τα back πρεπει να ειναι εσωτερικα των atmos και εσενα ειναι εξωτερικα αυτων !!!!!!
....αν αυτο δεν λαθος τοτε τι ειναι ?

εχεις δει ποτε SBR να ειναι στην ιδια ευθεια με τα SR ;

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.170
Θα μπορουσες να βιδωσεις το ηχειο στην πορτα, μιας και ανοιγει προς τα εξω, να ειναι ολοι ευχαριστημενοι !! Αμαν, μας βγαζει το ματι το λαθος! (και το αλλο με βεντουζες στο τζαμι)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.982
.. μου αρεσει η εξτραβαγκανζα ^^ :)
και το αποτελεσμα πρεπει να ειναι φανταστικο... nice job!:D

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.662
Χτίσε πόρτα και παράθυρο και να τα βάλεις όπως πρέπει...ακούς εκεί..δεν σηκώνει ημίμετρα και πατέντες το Atmos..
έχεις και άλλη πόρτα αφού:roflmao::roflmao::roflmao:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.489
Members