Το ''στέκι'' μου...!

Reaction score
374
Καλησπέρα στην παρέα.Αν και παρακολουθώ το site όποτε μπορώ δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για πληκτρολογιο [να πώ την αλήθεια η συγγραφή δεν είναι το φόρτε μου.Μιας όμως και νομίζω πως ανακάλυψα πώς ανεβάζω photos ας σας κάνω μια ξενάγηση!

Ελπίζω να τα καταφέρω με τις photos.Αν ναι συγχωρήστε με για την ποιοτητά τους,ξέμεινα από φωτομηχανή!

Attachments

Reaction score
374
Απάντηση: Το ''στέκι'' μου...!

Ωραία,φαίνεται πως τα κατάφερα...λοιπόν βρισκόμαστε στο σαλονάκι μου όπου βρίσκεται στημένο το κυρίως σύστημα.Θα ακολουθήσουν τμηματικά photos των μηχανακίων που το αποτελούν.

Reaction score
374

Ξεκινάμε με τα ηχειάκια μου τα solo 6 της Focal συνοδευόμενα από το γούφερ τους και τα cms 40.

Attachments

Reaction score
374

Εδώ η καρδιά του συστήματος ο προενισχυτής 035 της Burmester και μία από τις πηγές το player 052 της Burmester που εκτελεί και χρέη ντακ ενίοτε.

Attachments

Reaction score
374

Το σύστημα έχει κι άλλη μια καρδιά την Metric Lio8 [άντε κι εφτάψυχο:105:].'Αλλες 2 πηγές αποκαλύπτονται το oppo 83 και το δικτυακο Denon dnp720. IMG_0144.jpg IMG_0160.jpg IMG_0162.jpg

Reaction score
374

Ακούω και mini disc,είμαι οπαδός όλων των φορμά γαρ...εδώ το Sony ja30es κι από κάτω το φίλτρο της isotek minisub.Α...έχω και 2 κασσετοφωνάκια ένα Pioneer εν ενεργεία κι ένα Αkai που μάλλον θέλει χέρι [κάτι δεν πάει καλά.] IMG_0149.jpg

Reaction score
374

Και το αναλογικό φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει γιατί το βινύλιο έχει τη χάρη του...πως να το κάνουμε!!Το Linn Axis εξοπλισμένο με την Ortofon Cadenza Bronze και phono της Densen. IMG_0148.jpg IMG_0155.jpg

Reaction score
374

Οι καλωδιώσεις είναι Nordost,Mogami,Belden...μόλις βρω χρόνο θα υπάρξουν κι άλλες φώτο λεπτομερέστερες ελπίζω.Προς το παρόν αφήνω το πληκτρολόγιο και τελειώνω το κρασάκι μου με τις νότες να με υπνωτίζουν...c u around!!:107:

Reaction score
2.566
Mιλάμε και γαμώ τις επιλογές !! (στα ψηφιακά τουλάχιστον γιατί στα αναλογικά δεν έχω ιδέα)
Metric, Burmester, τα μικρά της Focal...ωραίος!!
Για πες αν θες 2 λόγια για τον ήχο του με τη μέτρικ?

Επίσης, πολύ όμορφος ο χώρος σου!!

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.442
Σύστημα - κίνηση ματ! Με άλλο ένα sub και βελτίωση του χώρου και έκλεισες. Να το χαίρεσαι!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Σιγα ρε φιλε που ακους ωραια με αυτην την παλιοΜetric......την παναλαφρη με τα πολλα φωτακια!!!!!

E Y Γ Ε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:602::607:

Επειδη οπως το κοβω η βρωμο Metric μαλλον θα παρκαρει και στο δικο μου σπιτι ξεκινα και ριχτα ειλικρινα για το πως παιζει ως κονβερτορας.....αλλωστε αυτο θα ελεγα μπορει και να ενδιαφερει αρκετους αν ξεπερασουμε τα ως τωρα status----βαζω και μενα μεσα με την καταληξη πληθυντικου που εβαλλα!!!!!

Για πες.......πχ σε αντιθεση με το ντακ της Burmester ακους διαφορες?ειναι κοντα ως σχολες ?

ΓΙΑ ΠΕΣ .............................

:138::138:

Εχεις πι εμ...............

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.277

Το σύστημα έχει κι άλλη μια καρδιά την Metric Lio8
να μια πρωτιά: αυτή πρέπει να είναι η απολύτως χειρότερη φωτό της μέτρικ στο δίκτυο!

:138::137::135:

φαίνεται και βύσμα για i-κάτι. μήπως παίζεις μουσικούλα κι απ' το i-pod?

Reaction score
374

Καταρχήν η μέτρικ είναι πρόσφατο απόκτημα οπότε...!Συγκριτικά με τον πρό,αν και δεν έχουν γίνει ακόμα διεξοδικές ακροάσεις,φαίνεται να είναι λίγο πιο αυστηρή [ο προ δίνει έναν χαρακτήρα στο σύστημα ωραίο].Λίγο πιο ατμοσφαιρικό αν θέλετε χωρίς να χάνω όμως πληροφορία.Η διαφορά νομίζω έχει να κάνει με τη σκηνή και την τοποθέτηση των οργάνων στο χώρο νομίζω.Η μέτρικ οδηγώντας κατευθείαν τα ηχεία εστιάζει περισσότερο ενώ με τον προ υπάρχει λίγο περισσότερο βάθος και τρισδιάστατη εικόνα.
Τώρα όσον αφορά τους κονβέρτορες [μέτρικ/burmester] οι διαφορές είναι απειροελάχιστες και δεν αφορούν τον ηχητικό χαρακτήρα αλλά τη σκηνή και πάλι [έχω την εντύπωση πως με το burmester οι μεσαίες έρχονται ένα κλικ πιο μπροστά.Βέβαια η μέτρικ σου δίνει πολλές επιλογές...έχει πολύ παιχνίδι.Και αυτό ήταν το ζητούμενο όταν ξεκινούσα να χτίζω το σύστημα...με αλλαγές στις ρυθμίσεις των ηχείων,στις θέσεις τους,στο software/metric κλπ παίρνω κάθε φορά και το ανάλογο αποτέλεσμα χωρίς να χρειάζεται να αλλάζω καλώδια ή μηχανήματα.Είναι ένα σύστημα χαμαιλέων:105:

Reaction score
374

φαίνεται και βύσμα για i-κάτι. μήπως παίζεις μουσικούλα κι απ' το i-pod?[/QUOTE]

όχι το iκαλωδιάκι είναι για τον συγχρονισμό του αιποντ με τον μακ.Μουσικούλα από άιποντ παίζω μέσω του δικτυακού ντένον:116:

Reaction score
374
Απάντηση: Re: Το ''στέκι'' μου...!

Σύστημα - κίνηση ματ! Με άλλο ένα sub και βελτίωση του χώρου και έκλεισες. Να το χαίρεσαι!
Ευχαριστώ.Κι εγώ έτσι νομίζω...

Reaction score
374

be my guest!!Καλοκαιράκι στο νησί μπανάκια και ακροάσεις!!!:116:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.970
Members
38.272
Νεότερο μέλος