Μπράβο! Μερακλής! Νάσαι γερός να τα χαίρεσαι!Παιδια επισης μεταφερω αυτουσια και την ερωτηση μου σε άλλο νημα εδώ περα περι dac.
Ηδη μου απαντησαν ο Oldy και ο Δημοκηδης (ευχαριστω παιδια) αλλα θα ηθελα να το σιγουρεψω μην κανω και καμμια πατατα στην επικειμενη αγορα. Και βεβαια ακουω και προτασεις σε αυο που θελω, ηδη ο Oldy με παρεπεμψε σε ένα της ESI και ο Δημοκηδης σε ένα της Audio-Gd, μιας που εχει και ο ιδιος ένα και είναι πολύ ευχαριστημένος. Ακουω προτασεις λοιπον που να προϋποθέτουν λυση όμως στο πρόβλημα μου όμως όπως περιγράφεται παρακατω. Αν υπαρχει καποιο και με ADC section ακομα καλυτερα, μιας και θα ηθελα να ριπαρω και κανα βινυλιο μελλοντικα.
"Θελω το εξης. Εχω ένα ενισχυτή με 4 εισοδους και μια Tape Mon. Επειδή θελω ένα dac για να βαλω και το pc στο παιχνιδι ώστε συνδεοντας την rca out του dac σε μια input του ενισχυτή να ακουω τα αρχεια από εκει, μεχρι εδώ όλα καλα. Θελω όμως το DAC να εχει και εξοδο ακουστικων, να το συνδεσω με την Tape Mon του ενισχυτή (που εχει fixed gain δεν ελεγχεται από το volume του ενισχυτή), ετσι ώστε να ελεγχω το volume από το DAC ΑΛΛΑ κυριως επιλεγοντας εισοδο από τον ενισχυτή να την ακουω από τα ακουστικα (κυριως βινυλιο από πικαπ). Γινεται αυτό? Δηλαδη να συνδεσω την rca out του DAC με την Tape Mon του ενισχυτή η το DAC πρεπει να είναι και Pre, ετσι ώστε μια RCA input του DAC/Pre να συνδεθει με την Tape Mon του ενισχυτή?
Ελπιζω να μην σας μπερδεψα."
Η απάντηση στο πρόβλημά σου (κατόπιν εορτής, δυστυχώς) λέγεται OPPO HA-1 (DAC, προενισχυτής, ενισχυτής ακουστικών). Άπαιχτο μηχανάκι!