Το σύστημά μου (xristos636) Ιδέες για βελτίωση, Μελλοντικές αναβαθμίσεις κτλ.

Reaction score
11.373
Όσο για την οθόνη προβολής είναι η αλήθεια ότι είναι μικρή.
Χαχαχα, με την πρώτη θέαση των φωτογραφιών σου, ούτε που την πρόσεξα!

θα στραφώ προς κάποιο καλό full hd προβολέα.
Έτσι! Πήγαινε εκεί κατ' ευθείαν, να γλυτώσεις και την αγορά τηλεόρασης για το σαλόνι. Όχι μεσοβέζικες λύσεις. Χώρο έχεις! Ανοίγεις λίγο ακόμα τα ηχεία, μεταφέρεις αυτό το πράγμα από τη γωνία, κάπου αλλού και είσαι σε καλό δρόμο.

I

iason

Guest
Καλησπέρα και καλωσόρισες, σύμφωνα πάντα με τη φωτογραφία τα μπροστινά ηχεία η στέρεο τέλος πάντων είναι πολύ πίσω στο τοίχο και το έπιπλο που έχεις ανάμεσα βγαίνει ποιο μπροστά από τα ηχεία .Δοκίμασε να φέρεις τα ηχεία μπροστά τόσο όσο να είναι η ποιο μπροστά από το έπιπλο η τουλάχιστον στην ίδια ευθεία.Και ξαναακουσε τα ,πιστεύω ότι πριν να πάς σε αγορά να εξαντλήσεις τις δοκιμές μες στο χώρο.Εξαλου είναι και η ποιο ανέξοδη λύση.

Reaction score
63
Καλησπέρα και πάλι, λοιπόν έκατσε και θα έχω στα χέρια μου έναν κραουνάκη και εγώ για να οδηγήσει τα ηχεία με άνεση και χάρη. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν περιμένω να λυθούν τα θέματα του χώρου αγοράζοντας τον τελικό και ούτε θαύματα να ακούσω. Αυτό όμως που θα ξέρω είναι ότι τα ηχεία θα οδηγούνται επαρκώς και θα φύγει αυτό από το κεφάλι μου.
Στο δια ταύτα τώρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη σύνδεση του τελικού με τον marantz. Η έξοδος έαν έχω διαβάσει καλά του marantz δίνει 1.2v ενώ ο κράουν θέλει 0.775 ή 1.4v για πλήρη οδήγηση. Η ερώτηση είναι ποιό από τα δύο επιλέγω. Κάπου διάβασα για 1.4 και ας μην οδηγείται φουλ, ενώ υπάρχουν και αναφορές για 0.775.
Στο δεύτερο σκέλος θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα καλώδια rca και την σύνδεση με του μαραντζ. Κάπου στο φόρουμ έχει γίνει αναφορά για θόρυβο στα ηχεία που εντάξει δεν γίνεται αντιληπτός εάν παίζει κάτι. Υπάρχει η δυνατότητα να εξαφανιστεί ο θόρυβος ένας συνδεθεί καλώδιο rca που βγαίνει σε xlr;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.201
Members
38.302
Νεότερο μέλος
ggianno88