JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.946
Και θα περιμένεις για πολύ μου φαίνεται!
Για κορόϊδα ψάχνεις εσύ. Τι να τα κάνω τα κοράλια.Εγώ θα σου δώκω ένα Ψωράλ και ένα ATC mids , αμα τα καταφέρεις να παίξουν το ίδιο , τό ι΄διο ακριβώς λέω , θα σου χαρίσω ένα ζεύγος Ψωράλ.
Τελικά από τα τέρατα των καλωδίων δεν ξεφεύγει κανείς!!!JBL L50 πλήρης ανακατασκευή από Βασίλη Κασσελούρη, σε βάσεις Atacama γεμισμένες με σκάγια.
View attachment 233418
...για να μάθεις εσύ.Εγώ θα σου δώκω ένα Ψωράλ και ένα ATC mids , αμα τα καταφέρεις να παίξουν το ίδιο , τό ι΄διο ακριβώς λέω , θα σου χαρίσω ένα ζεύγος Ψωράλ..
Καλησπέρα Γιάννη,Τελικά από τα τέρατα των καλωδίων δεν ξεφεύγει κανείς!!!
Μια ερώτηση, βλέπω ότι έχεις αρκετούς ενισχυτές και ηχεία. Πως τα ελέγχεις για να ακούς (αν τα ακούς και δεν ανάβουν μόνο για συναισθηματικούς λόγους);
καταξοδεύτηκες πάλι...θα σου χαρίσω ένα ζεύγος Ψωράλ.
70.000 MarkouCoin = 0.0001 ευρώ70.000 Ε, κάτσε στ΄ αυγάς και μη μιλάς ντίπ....πτωχέ!!
Μη μιλάς λέμεεε!!70.000 MarkouCoin = 0.0001 ευρώ
Έχει εξεταστεί το ενδεχόμενο προμήθειας...ηχομπάρας ούτως ώστε να υφίσταται ανώτερος βαθμός ομοιομορφίας στην πληροφορία μεταξύ των καναλιών;Όλοι οι συνδυασμοί είναι δοκιμασμένοι και γίνονται κι οι κατάλληλες ρυθμίσεις ανάλογα με τα ηχεία. Λίγη ποικιλία δεν βλάπτει και σίγουρα θα έπρεπε να ακούσεις πριν σε πιάσουν τα ρίγη (με την καλή έννοια πάντα )
Αφού είσαι τόσο ΄΄προχώ΄΄,είμαι βέβαιος ότι μπορείς να μας εξηγήσεις πώς θα γινόταν να παίξουν με ίδιο τρόπο ηχεία έχοντα διαφοροποιημένες πολικές αποκρίσεις.Ρωτώ ειδικά πάνω σε αυτήν την παράμετρο,καθότι ανάμεσα σε ηχεία με παρεμφερείς ιδιότητες χάρη σε ισοστάθμιση θα μπορούσαν να ισοδυναμούν οι αποκρίσεις on-axis,χάρη σε υψιπερατό κροσάρισμα και προηγμένο bass management ν'απαλείφονταν σε καλό βαθμό οι διαφορές στην ηλεκτρομηχανική συμπεριφορά στο κάτω όριο απόκρισης,ενώ χάρη σε εκτεταμένες φασικές διορθώσεις χειροκίνητα μέσω rePhase να προέκυπταν παρεμφερείς Κρουστικές - πιθανότατα υπό διαφοροποιημένους βαθμούς πρόωρου κωδωνισμού από τα εμπλεκόμενα σε καθεμία περίπτωση φίλτρα FIR...Αλλά η ισοδυναμία στον τρόπο διέγερσης του χώρου θα εξακολουθούσε να διαφεύγει...Γι αυτό και η συνδρομή από μέρους σου θα ήταν πολύ διαφωτιστική...Με τρινοβ εγώ σας σετάρω δύο διαφορετικά ηχεία να παίζουν ίδια. Ευκολάκι. Κάτι πιο δύσκολο;
Περιμένω με ανυπομονησία να τηρήσει ο JMF τη δέσμευσή του,αφού έχω ήδη κάνει κάτι ανάλογο (ή...ανάγωγο,όπως το πάρει κανείς) - εννοείται κιόλας υπό λογικές λιγότερο ακραίες συνθήκες - στο setup των Vecteur με τα διαφορετικά mid-woofer...Εγώ θα σου δώκω ένα Ψωράλ και ένα ATC mids , αμα τα καταφέρεις να παίξουν το ίδιο , τό ι΄διο ακριβώς λέω , θα σου χαρίσω ένα ζεύγος Ψωράλ.
η εκφραση give this man...Έχει εξεταστεί το ενδεχόμενο προμήθειας...ηχομπάρας ούτως ώστε να υφίσταται ανώτερος βαθμός ομοιομορφίας στην πληροφορία μεταξύ των καναλιών;
Επειδή έχω κάνει και ο ίδιος πειράματα με διαφορετικά ηχεία σε πολυκαναλικά setup,πληροφορώ ότι απαράβατος όρος ήταν τουλάχιστον η επιλογή κεντρικού ομόσταυλου με το ζεύγος των L-R μπροστινών...Κατά τα άλλα,το ηχητικό πεδίο μπορούσε να εξυπηρετήσει θέαση δίωρων ταινιών υπό χαλαρά κριτήρια,αλλά σε αμιγώς μουσικό περιεχόμενο αξιώσεων οι ανισορροπίες κούραζαν γοργά...
Αφού είσαι τόσο ΄΄προχώ΄΄,είμαι βέβαιος ότι μπορείς να μας εξηγήσεις πώς θα γινόταν να παίξουν με ίδιο τρόπο ηχεία έχοντα διαφοροποιημένες πολικές αποκρίσεις.Ρωτώ ειδικά πάνω σε αυτήν την παράμετρο,καθότι ανάμεσα σε ηχεία με παρεμφερείς ιδιότητες χάρη σε ισοστάθμιση θα μπορούσαν να ισοδυναμούν οι αποκρίσεις on-axis,χάρη σε υψιπερατό κροσάρισμα και προηγμένο bass management ν'απαλείφονταν σε καλό βαθμό οι διαφορές στην ηλεκτρομηχανική συμπεριφορά στο κάτω όριο απόκρισης,ενώ χάρη σε εκτεταμένες φασικές διορθώσεις χειροκίνητα μέσω rePhase να προέκυπταν παρεμφερείς Κρουστικές - πιθανότατα υπό διαφοροποιημένους βαθμούς πρόωρου κωδωνισμού από τα εμπλεκόμενα σε καθεμία περίπτωση φίλτρα FIR...Αλλά η ισοδυναμία στον τρόπο διέγερσης του χώρου θα εξακολουθούσε να διαφεύγει...Γι αυτό και η συνδρομή από μέρους σου θα ήταν πολύ διαφωτιστική...
Περιμένω με ανυπομονησία να τηρήσει ο JMF τη δέσμευσή του,αφού έχω ήδη κάνει κάτι ανάλογο (ή...ανάγωγο,όπως το πάρει κανείς) - εννοείται κιόλας υπό λογικές λιγότερο ακραίες συνθήκες - στο setup των Vecteur με τα διαφορετικά mid-woofer...
View attachment 233757
.Τύφλα να χει το...Dirac (διόρθωση απόκρισης δικαναλικού)
Μπορεί να φταίει που πλησιάζω τα 60, χωρίς να έχω προηγούμενη επαφή με τέτοια, αυτό το 2ο γράφημα, εκεί που νομίζω ότι το κατάλαβα επιτέλους, κάθε επόμενη φορά που το βλέπω... πάλι το "χάνω". Τι ακριβώς % μετράει ο κάθετος άξονας και πώς γίνεται μετά την πτώση μεταξύ 8m και 24m να παρουσιάζεται...www.avsite.gr
Έχει Γιουσουρούμ στσι Βερσαλλίες;τι δι@ολο ?
απο τσι βερσαλιες ψωνιζει επιπλα ο μπουθιας ?