Το σύστημα μου

Reaction score
111
Δε θα χρειαστει.Θα επακολουθησει τυφλό τεστ καλωδίων.Απ' αυτά που έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.
Επιβεβαιώνω τη διαφορά στον ήχο στα καλώδια. Ήταν εύκολα αντιληπτή σε όσα cd και είδη μουσικής δοκιμάσαμε. Η σύγκριση έγινε χωρίς να γνωρίζω ποιο καλώδιο ήταν συνδεδεμένο.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
29.759
Αφού λοιπόν τα λύσαμε αυτά, ήρθε η ώρα να κάνετε συγκριτικό τεστ μηκών.
Να πάρετε πέντε τεμάχια απ' το ίδιο καλώδιο ρεύματος σε μήκη από ένα μέτρο έως τρία μέτρα και να μας πείτε ποιο μήκος είναι καλυτερότερο.

Reaction score
111
Α
Να πάρετε πέντε τεμάχια απ' το ίδιο καλώδιο ρεύματος σε μήκη από ένα μέτρο έως τρία μέτρα και να μας πείτε ποιο μήκος είναι καλυτερότερο.
Αν βρούμε χορηγό να μας αγοράζει τα καλώδια φυσικά

Reaction score
1.563
Το έχω κάνει σε δύο μήκη,ένα και ενάμισυ μέτρο,με τα ίδια βυσματα και σε τρία καλώδια:Furutech fp-a3,Eichmann ExPress Power και Kimber pk-10.Δε συνεχίζω για να μη χάσουν τον μεσημεριανό τους ύπνο τα γνωστά,αξιότιμα μέλη.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.015
Μιας και εδώ λέτε για καλώδια... ας γράψω εδώ :p

O @marlboro ανέλαβε να με κάνει ...χαϊεντά! :p :p :p
Αφού εξαντλήσαμε τα πάντα σε συζητήσεις για καλώδια, αποφάσισε να κάνει μια ...δωρεά για να δοκιμάσω (ευχαριστώ μαλίμπορε!)
Βέβαια τα καλώδια ήταν ατερμάτιστα αλλά φρόντισε και για τα rca οπότε έβγαλα κολλητήρια :p

Η συνέχεια σε φωτό:

1730643551376.png 1730643479333.png 1730643509203.png 1730643494750.png 1730643464225.png

ωραία καλώδια, μαλακά, με full θωράκιση και ευρύχωρα (για να κολλήσεις) βύσματα που σφίγγουν καλά!

ακουστικές εντυπώσεις δεν έχει :p

Last edited:

Reaction score
1.031

Αφού εξαντλήσαμε τα πάντα σε συζητήσεις για καλώδια, αποφάσισε να κάνει μια ...δωρεά για να δοκιμάσω (ευχαριστώ μαλίμπορε!)
Βέβαια τα καλώδια ήταν ατερμάτιστα αλλά φρόντισε και για τα rca οπότε έβγαλα κολλητήρια :p

Η συνέχεια σε φωτό:

View attachment 347975 View attachment 347972 View attachment 347974 View attachment 347973 View attachment 347971

ωραία καλώδια, μαλακά, με full θωράκιση και ευρύχωρα (για να κολλήσεις) βύσματα που σφίγγουν καλά!

Και εμένα για αυτο μ'αρέσουν τα μογκαμι. Ελπίζω αυτα να μην τσιρίζουν σαν τα μογκαμι ετσι; (not)

Reaction score
1.563
Και εμένα για αυτο μ'αρέσουν τα μογκαμι. Ελπίζω αυτα να μην τσιρίζουν σαν τα μογκαμι ετσι; (not)
Να που γίναμε,τουλάχιστον,τεσσερις όσοι επιμένουμε ότι τα Mogami τσιριζουν.Αλλοιμονο στο σύστημά στο οποίο θα χρησιμοποιηθούν! Ως και η ισοστάθμιση δηλώνει αναρμόδια.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.342
Αλήθεια τώρα σας τσιρίζουν τα mogami ? πάρτε tsogl;ani μπάς και δεν τσιρίζει.
Εγώ όπου έβαλα Mogami παίζει πολυ κάλά.
Δλδ μεταξύ προ και ενεργού κρός , και μεταξύ ενεργού κροςς και τελικών , μια χαρά παίζουν.

Reaction score
1.563
Αλήθεια τώρα σας τσιρίζουν τα mogami ? πάρτε tsogl;ani μπάς και δεν τσιρίζει.
Εγώ όπου έβαλα Mogami παίζει πολυ κάλά.
Δλδ μεταξύ προ και ενεργού κρός , και μεταξύ ενεργού κροςς και τελικών , μια χαρά παίζουν.
Εμένα μου τσιριζουν τα Mogami εδώ και 20 χρόνια που τα χρησιμοποιούσα.Ειμαι ανθεκτικός στο τσιριγμα όμως τα Mogami ξεπέρασαν το όριο λήψης έκτακτων μέτρων.Τα χάρισα.Βεβαια,χρειάστηκε να παρακαλέσω και λιγάκι.

Reaction score
3.243
Έχω κανονίσει με τον Λέανδρο για να τον επισκεφθώ πρώτος.Εχει κάνει πολλές αναβαθμίσεις από την τελευταία επίσκεψη μου.Την προηγούμενη φορά είχε αλλάξει την ασφάλεια του πίνακα.Πολυ σοβαρη βελτιωση.Τωρα έχει αλλάξει το μισό σύστημα.
Αύριο,ο @kazdem θα μου ανταποδώσει την επίσκεψη.Σκοπος μου είναι ν' αντέξει τα πρώτα δευτερόλεπτα.
Επιβεβαιώνω τη διαφορά στον ήχο στα καλώδια. Ήταν εύκολα αντιληπτή σε όσα cd και είδη μουσικής δοκιμάσαμε. Η σύγκριση έγινε χωρίς να γνωρίζω ποιο καλώδιο ήταν συνδεδεμένο.
Νταξ αλλά πιστοποίηση θα λάβεις μόνο από την Επερεσία, ανάμενε..

Reaction score
18.277
Εμένα μου τσιριζουν τα Mogami εδώ και 20 χρόνια που τα χρησιμοποιούσα.Ειμαι ανθεκτικός στο τσιριγμα όμως τα Mogami ξεπέρασαν το όριο λήψης έκτακτων μέτρων.Τα χάρισα.Βεβαια,χρειάστηκε να παρακαλέσω και λιγάκι.
Πάρε Belden παιζουν αλλιώς. :D Έτσι διάβασα σε ένα ριβιού κάπου κάποτε ....εγω δεν ξέρω γιατί έχω καλωδιάρες. :D

Πάρτε καλώδια απο αυτό το μέταλλο. :D

Reaction score
1.563
Νταξ αλλά πιστοποίηση θα λάβεις μόνο από την Επερεσία, ανάμενε..
Καλα,αυτήν την έχω στο τσεπακι! Διαφορετικά,κανονίστε να βρείτε πιο γαλαντομο χρηματοδότη από μένα.Μπορει ν' ακούγεται σαν απειλή όμως είναι απλά προειδοποιηση
Πάρε Belden παιζουν αλλιώς. :D Έτσι διάβασα σε ένα ριβιού κάπου κάποτε ....εγω δεν ξέρω γιατί έχω καλωδιάρες. :D
Και απ' αυτά είχα.Ηχειων(διπλοκαλωδιωση),διασύνδεσης και ρεύματος.Στο άλλο άκρο από τα Mogami.

Reaction score
3.243

Η συνέχεια σε φωτό:

View attachment 347975 View attachment 347972 View attachment 347974 View attachment 347973 View attachment 347971

Τοποθέτηση με τη σωστή φορά και στρώσιμο τώρα. :smoke:
Στηρικτικά χρειάζεσαι; :king:

Reaction score
18.277
Στηρικτικά χρειάζεσαι;
Αυτά να πάρει :D , είναι φθηνά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.287
Members