Το σύστημα μου

Reaction score
1.019
Εγώ κάνω την αρχική επιλογή και το ερωτηματολόγιο και μετά ο Πρόεδρος σας κάνει αποδεκτούς μετά απο προσωπική συνέντευξη. Μην τον απασχολείται παρακαλώ με δευτερεύοντα ζητήματα.

1ο και βασικότερο ερώτημα για eligibility : Πως θα χαρακτηρίζατε τον εαυτό σας και ποιό απο τα δύο θα σας αντιπροσώπευε ως πιο ακριβής σκοπός σας σε σχέση με την ενασχόληση σας με το audio;

α) Audio people β) λάτρης της μουσικής. :D 😍
Ξεκάθαρα Β.

Reaction score
18.257
Ξεκάθαρα Β.
Γίνεστε αυτόματα αποδεκτός. Ο Πρόεδρος δέχεται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 9-1 πρωί και 5-9 το απόγευμα, έχει ήδη ενημερωθεί και σας περιμένει. Παρακαλώ να φέρετε και ένα καλό κρασί μαζί σας. :D 😍

Θα χαρούμε να δούμε και την συμμετοχή σας στο ελεύθερο νήμα του Κου Χρήστου. Πρέπει να βάζετε τραγούδια. Μην εκφραστείτε εναντίον της παραδοσιακής μουσικής και ιδιαίτερα των Ηπειρώτικων. Θα διαγραφείτε άμεσα. :D

Last edited:

Reaction score
18.257
Α τέλεια! Και εγώ μισός. Ποιά ειναι η καλή μεριά; Γιατι νομίζω πως είμαι απο την όχι και τόσο καλή χαχαχαχαχα
Του κυρίου Χρήστου φυσικά. Ως νέο μέλος σας συγχωρείται αυτό το προσωρινό lapse of judgement. :D Ακόμη και εγώ ακόμη εκπαιδεύομαι. Τέτοια λάθη επιτρέπονται μετά απο ειδική εντολή του Προέδρου να γίνονται ανεκτά μόνο απο το μέλος Μάρκου. Πρέπει να τον εντάξουμε πρώτα σην Επερεσία και μετά να τον διαγράψουμε για τις απόψεις του αυτές που κάναμε αρχικά υπομονή για να τον δεχτούμε in the first place. :D Είμαστε διαβολικοί και κακοί άνθρωποι. :D

Last edited:

Reaction score
1.019
Του κυρίου Χρήστου φυσικά. Ως νέο μέλος σας συγχωρείται αυτό το προσωρινό lapse of judgement. :D Ακόμη και εγώ ακόμη εκπαιδεύομαι. Τέτοια λάθη επιτρέπονται μετά απο ειδική εντολή του Προέδρου να γίνονται ανεκτά μόνο απο το μέλος Μάρκου. Πρέπει να τον εντάξουμε πρώτα σην Επερεσία και μετά να τον διαγράψουμε για τις απόψεις του αυτές που κάναμε αρχικά υπομονή για να τον δεχτούμε in the first place. :D Είμαστε διαβολικοί και κακοί άνθρωποι. :D
Α εγώ νομιζα πως μιλούσαμε για περιοχές χαχα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.509
Εγώ που είμαι με τον Μάσκ
Ω, αγαπητέ μου συνάδελφε και συνοδοιπόρε στο χόμπι, ευπειθώς αναφέρω πως ανασκευάζω, τα ηχεία σου κατεβαίνουν μέχρι 25 κύκλους (μπορεί και παρακάτω) και δε χρειάζεσαι σαμπ.

Τι πολυμπριζα λες να πα να πάρω;

1ο και βασικότερο ερώτημα για eligibility : Πως θα χαρακτηρίζατε τον εαυτό σας και ποιό απο τα δύο θα σας αντιπροσώπευε ως πιο ακριβής σκοπός σας σε σχέση με την ενασχόληση σας με το audio;

α) Audio people β) λάτρης της μουσικής
Ξεκάθαρα α) φυσικά.

Ποια μουσική; Ποιος τη χέζει τη μουσική, εμείς σινεματζήδες δηλώνουμε κύριε, τον άρχοντα των δαχτυλιδιών και τέτοια.

Reaction score
18.257
Ω, αγαπητέ μου συνάδελφε και συνοδοιπόρε στο χόμπι, ευπειθώς αναφέρω πως ανασκευάζω, τα ηχεία σου κατεβαίνουν μέχρι 25 κύκλους (μπορεί και παρακάτω) και δε χρειάζεσαι σαμπ.

Ξεκάθαρα α) φυσικά.

Ποια μουσική; Ποιος τη χέζει τη μουσική, εμείς σινεματζήδες δηλώνουμε κύριε, τον άρχοντα των δαχτυλιδιών και τέτοια.
Γίνεστε και εσείς αποδεκτός (εξ ανάγκης) λόγω έλλειψης μεγάλου αριθμού μελών. :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.509
Γίνεστε και εσείς αποδεκτός (εξ ανάγκης) λόγω έλλειψης μεγάλου αριθμού μελών. :D
Α, τότε να η ευκαιρία να σας φέρω πιο κοντά στον σινεματζίδικο ήχο, να γίνετε και σεις λίγο σινεματζήδες, να βλέπετε ρε παιδί μου ένα Χάρυ Πότερ, ένα Ράμπο τελοσπαντων, με εκρήξεις από πίσω και ελικόφτερα από πάνω. Άμ πως. Τι; Μόνο μουσική; Ανιαρό.

Reaction score
1.019
και δε χρειάζεσαι σαμπ.

Τι γίνεται;;; Λετε αυτός να δοκίμασε όντως την καναβη για βελτιωμενη εμπιρεία χαιφαι και αυτές ειναι οι παρενέργειες;;;
:lolsign:
Η καλύτερη ''αναβάθμιση'' στον ήχο που μπορεί να κάμει κάποιος.. :dance2:
Η εστίση στην κάνναβη δεν είναι απαραίτητη, γίνεται η δουλειά και αλλιώς.. :whistling:
Υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιλογών.. :tongue:

Reaction score
18.257
Α, τότε να η ευκαιρία να σας φέρω πιο κοντά στον σινεματζίδικο ήχο, να γίνετε και σεις λίγο σινεματζήδες, να βλέπετε ρε παιδί μου ένα Χάρυ Πότερ, ένα Ράμπο τελοσπαντων, με εκρήξεις από πίσω και ελικόφτερα από πάνω. Άμ πως. Τι; Μόνο μουσική; Ανιαρό.
Ναι είμαστε βέβαιοι ότι η ένταξή σας θα αποτελέσει α mutual benefit και των δύο αυτών μερών και οπτικών του audio.

Με τιμή.,

Για το Προεδρείο

Ο εκπρόσωπος τύπου

(έχω ξεκινήσει απο χαμηλά, μου έχουν φορτώσει όλες τις δουλειές τα τεμεπλόσκυλα οι παλιοί.)

:D

Reaction score
1.548
Προς το παρόν,βλέπω ελικόπτερα από πάνω γιατί έχει πιάσει φωτιά κοντά στο σπίτι μου.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.285
Members
38.167
Νεότερο μέλος
panos athinezos