Το σύστημα μου

Reaction score
2.152
Interconnect δεν εχω και δε θα ηθελα να μπλεξω και με αλλα.
Ρευματος θα μπορουσα μοναχα να κανω μετρηση με ενα καλωδιο στον all in one ενισχυτη ή σε ενα ηχειο ή σε sub αλλα θα ηθελα να τα αφησω εκτος αυτα.
Επειδη εγώ είμαι βιτσιοζος,μπορώ να σου δανείσω ένα πραγματακι που είναι βαλε-βγαλε στο δευτερόλεπτο αρκεί να έχεις μια πρίζα κενή στο πολυπριζο.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.459
Επειδη εγώ είμαι βιτσιοζος,μπορώ να σου δανείσω ένα πραγματακι που είναι βαλε-βγαλε στο δευτερόλεπτο αρκεί να έχεις μια πρίζα κενή στο πολυπριζο.
άμα βάλουμε δεύτερο πολύπριζο για να το χωρέσουμε κάνει? :p

Reaction score
2.079
Όλα τα περιοδικά του ειδικού τύπου δημοσιεύουν την κριτική τους βασιζόμενοι στις ακουστικές εντυπώσεις των reviewers συνεργατων τους.
Και για τα αυτοκίνητα το ίδιο κάνουν, πραγματοποιούν test drives οι ειδικοι στους 4 Τροχούς .
Δεν βασίζονται και δεν δημοσιεύουν μόνο τις μετρήσεις των κατασκευαστων, ούτε προφανώς τις μετρήσεις τρίτων μη εγκεκριμένων εργαστηρίων που μπορεί σκόπιμα να μαγειρεύουν τα αποτελέσματα των μετρήσεων .
Με αγωνία περιμένω τις δικές σας προσωπικές και υποκειμενικες αξιολογήσεις

Reaction score
4.182
Ηρεμε μου αδαή,οι εταιρίες το λένε(εκτός απ' αυτές που πουλούν τα καλώδια τους στρωμένα αν και η Cardas λέει αλλα επ' αυτού)εγώ και πολλοί άλλοι το λέμε(εκ πείρας)άρα μπορείς να παραμείνεις ήρεμος.
Βεβαια γενικως και αοριστως "οι εταιριες το λενε" δεν ισχυει. Σιγουρως το λενε καποιες χαιενταδικες εταιριες καλωδιων. Σαν το παλιο καλο κρασι. Οσο παλιωνει τοσο καλυτερο γινεται.

Οπως και ναχει εμπιστευομαστε τους "Ε μπυρους" αυτοι ξερουν. Ασε που ακουνε και καλυτερα.

Παντως κι εγω που πηγα να το παιξω ξερολας οταν ειχα αγορασει ενα ζευγος καλωδιων ηχειων πανακριβο και καναμε δοκιμες μ ενα φιλο μου (κι αυτος χρυσαυτιας), συμφωνουσαμε οτι το ακριβο ηταν και καλυτερο, σε καποια φαση λεω στον φιλο μου, ξερεις ο υπαλληλος που μου πουλησε τα καλωδια ηχειων μου ειπε οτι οι γυναικες ακουνε καλυτερα. Και ο φιλος μου λεει δεν φωναζεις την Ιωαννα (κορη μου) που ειναι στο σπιτι να μας πει την γνωμη της? Και δυστυχως εγινε αυτο που φοβομουν. Εβγαλε το φθηνο καλυτερο!!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.767
Καλά όλα αυτά , αλλά ! υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ.
Δεν αντιλαμβάνονται όλοι οι άνθρωποι το ίδιο γεγονός , με τον ίδιο τρόπο.
Διότι όλοι οι εγκέφαλοι δεν είναι ίδιοι και φυσικά όλες οι προσλαμβάνουσες από διαφορετικούς ανθρώπους είναι διαφορετικές .
Ως εκ τούτου το ίδιο γεγονός δεν το αντιλαμβάνονται και αξιολογούν με τον ίδιο τρόπο πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι.
Δεν εισπράτουν στον εγκέφαλό τους τα ίδια αποτελέσματα. Η μάλλον ο εγκέφαλός τους δεν εξάγει τα ίδια συμπεράσματα ,όπως κάποιων άλλων.

Reaction score
2.152
Βεβαια γενικως και αοριστως "οι εταιριες το λενε" δεν ισχυει. Σιγουρως το λενε καποιες χαιενταδικες εταιριες καλωδιων. Σαν το παλιο καλο κρασι. Οσο παλιωνει τοσο καλυτερο γινεται.

Οπως και ναχει εμπιστευομαστε τους "Ε μπυρους" αυτοι ξερουν. Ασε που ακουνε και καλυτερα.

Παντως κι εγω που πηγα να το παιξω ξερολας οταν ειχα αγορασει ενα ζευγος καλωδιων ηχειων πανακριβο και καναμε δοκιμες μ ενα φιλο μου (κι αυτος χρυσαυτιας), συμφωνουσαμε οτι το ακριβο ηταν και καλυτερο, σε καποια φαση λεω στον φιλο μου, ξερεις ο υπαλληλος που μου πουλησε τα καλωδια ηχειων μου ειπε οτι οι γυναικες ακουνε καλυτερα. Και ο φιλος μου λεει δεν φωναζεις την Ιωαννα (κορη μου) που ειναι στο σπιτι να μας πει την γνωμη της? Και δυστυχως εγινε αυτο που φοβομουν. Εβγαλε το φθηνο καλυτερο!!
Την αποκληρωσε η όχι ακόμη;

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.601
άμα βάλουμε δεύτερο πολύπριζο για να το χωρέσουμε κάνει?
Τι δευτερο πολυπριζο :rofl: να του στειλω του ΠΑΗ ενα πολυπριζο με 8 πριζες:)
Διότι όλοι οι εγκέφαλοι δεν είναι ίδιοι και φυσικά όλες οι προσλαμβάνουσες από διαφορετικούς ανθρώπους είναι διαφορετικές .
Ως εκ τούτου το ίδιο γεγονός δεν το αντιλαμβάνονται και αξιολογούν με τον ίδιο τρόπο πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι.
Δεν εισπράτουν στον εγκέφαλό τους τα ίδια αποτελέσματα. Η μάλλον ο εγκέφαλός τους δεν εξάγει τα ίδια συμπεράσματα ,όπως κάποιων άλλων.
Ευγε νεε μου κανεις προοδους γλεπω:) και παλι Μραβοοοοο;)

Reaction score
4.182
Ενα δυσκολο σημειο ειναι ν αξιολογησυμε σωστα δυο συσκευες συγκριτικα.
Ενα συνηθες φαινομενο ειναι αυτο που θα περιγραψω παρακατω...

Σε συγκριση δυο dac (ενα φθηνο κι ενα αρκετα πιο ακριβο - σχεδον 4 εως 5 φορες πιο ακριβο) σε γνωστη αντιπροσωπεια της πολης πριν ομως απο αρκετα χρονια οταν τα dac ειχαν λιγα χρονια στην αγορα, το φθηνο λοιπον εμοιαζε να παιζει εμφανως καλυτερα.

Πως ομως καταλαβαιναμε το καλυτερο?
Επαιζε πιο δυνατα και ως εκ τουτου σαν συνεπακολουθο εμοιαζεο ο ηχος του να ειναι και πιο καθαρος. Τοτε καναμε το εξης... Οταν ξαναβαλαμε τα δυο ντακ σε συγκριση και πηγαμε στο πιο ακριβο ανεβασαμε τοσο την ενταση που να ακουγονται το ιδιο δυνατα και τα δυο. Ως εκ θαυματος οι διαφορες στην ποιοτητα εκμηδενιστηκαν.
Τα συμπερασμστα δικα σας.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.767
Mα είναι αυτονόητο ότι πρέπει να παίζουν ακριβώς στην ίδια στάθμη για να μην υπάρχουν διαφορές.
Πέραν τούτου όποιες ηχητικές διαφορές υπάρχουν , αν υπάρχουν , στην ίδια στάθμη πάντα , οφείλονται καθαρά στην υλοποίηση , σχεδίαση του αναλογικού μέρους και μόνο. Δλδ στην προενίσχυση . Οχι στο dac σαν τσιπάκι .

Reaction score
2.152
Τι δευτερο πολυπριζο :rofl: να του στειλω του ΠΑΗ ενα πολυπριζο με 8 πριζες:)

Ευγε νεε μου κανεις προοδους γλεπω:) και παλι Μραβοοοοο;)
Αν σου παραθεσω τις παραμετρους που συνθετουν ένα καλό πολυπριζο,θα συνειδητοποιησεις οτι το δικό σου
κάνει μόνο για φονικό όργανο.

Reaction score
3.792
Ξέχασες το placebo efect. Ομαδική παράκρουση.
Mα είναι αυτονόητο ότι πρέπει να παίζουν ακριβώς στην ίδια στάθμη για να μην υπάρχουν διαφορές.
Πέραν τούτου όποιες ηχητικές διαφορές υπάρχουν , αν υπάρχουν , στην ίδια στάθμη πάντα , οφείλονται καθαρά στην υλοποίηση , σχεδίαση του αναλογικού μέρους και μόνο. Δλδ στην προενίσχυση . Οχι στο dac σαν τσιπάκι .
Πάρτο αλλιώς, θα βρεις. :tongue:
Το αναλογικό μέρος έχει τεράστια σημασία αλλά τα dac chips δίνουν διαφορετικό ηχητικό χαρακτήρα. Σήκω από τον κσναπέ και τραβά άκουσε για να το αντιληφθείς.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.735
Members
38.232
Νεότερο μέλος
aradis