Το σύστημα μου

Reaction score
530
Το placebo υφίσταται όταν έχεις προδιάθεση γι αυτό.Σε μας δεν είχε περάσει καν από το μυαλό αυτό που συνέβη.Ετοιμασου να φορέσεις ζουρλομανδύα όταν θα σου έλθουμε!
Α!! Όλα κι όλα θα φέρετε το καλώδιο και πρόσφατο ακουοραμα κσι οι τρεις 🤣🤣

Reaction score
2.175
Παρακαλουνται θερμώς οι κ.κ. Μαεστροι Μουσικής και Ηλεκτρονικών να περιγράψουν το πώς θα παίξει το εικονιζόμενο καλώδιο ώστε να γλυτώσω από το placebo.
IMG_20241214_170519.jpg

Reaction score
2.102
Να με καλέσετε στο επόμενο, για να χάσετε τον ύπνο σας με τα ματζούνια που θα έχω μαζί μου.
Και ένα μπουκάλι ουίσκι θα σας φέρω, για να μη λέτε ότι ακούμε ξενέρωτοι.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.471
Σήμερα,εγώ και ένας φίλος κάναμε ακρόαση σ' ένα μέλος.Ακουσαμε υβριδικά sacds και συμφωνήσαμε και οι τρεις ότι το στρώμα του cd έπαιζε κλάσεις ανώτερα από το στρώμα του sacd.Κι εκεί που,περιχαρής, τους έλεγα να πετάξουν τα sacds τους από το παραθυρο,ο κάτοχος του συστήματος ζήτησε να συνδέσει το καλώδιο ρεύματος που είχα μαζί μου.Αυτο συνδέθηκε στο πολυπριζο αντικαθιστώντας το καλώδιο ρεύματος αξίας 150€ που χρησιμοποιεί.Τοτε,τρελλαθηκαμε! Το στρώμα του sacd έπαιζε κλάσεις ανώτερα από το στρώμα του cd! Όπως ελπίζω να καταλάβατε,έφυγα δίχως το καλώδιο.
και ξέχασες να το αντιμεταθέσεις με το καλώδιο ρεύματος του ενισχυτή να πάρεις μερικές ...κλάσεις ακόμη? :p
Το placebo υφίσταται όταν έχεις προδιάθεση γι αυτό.
προφανώς... για αυτό πήγες με "σπέσιαλ" καλώδιο στα χέρια... επειδή λογικά θα έπαιζε καλύτερα

Reaction score
2.175
και ξέχασες να το αντιμεταθέσεις με το καλώδιο ρεύματος του ενισχυτή να πάρεις μερικές ...κλάσεις ακόμη? :p

προφανώς... για αυτό πήγες με "σπέσιαλ" καλώδιο στα χέρια... επειδή λογικά θα έπαιζε καλύτερα
Κατ' αρχήν,το καλώδιο ρεύματος του τελικού ενισχυτή είναι ένα μοντέλο πάνω από το δικό μου όμως παίζει χειρότερα.Το γιατί δεν είναι του παρόντος.Περα απ' αυτό όμως,το καλύτερο καλώδιο ρεύματος πηγαίνει στο πολυπριζο ώστε να ωφελούνται όλες οι συσκευές.
Το "ζουμί" δεν είναι ότι έπαιξε καλύτερα αλλά ότι απέδειξε την ανωτεροτητα του sacd έναντι του cd,κάτι που το φθηνό αδυνατούσε να κάνει.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.749
Members
38.233
Νεότερο μέλος
dimpam