Τρεις γνωστοί που τα είχαν τα ξεφορτώθηκαν γρήγορα και κανείς τους δεν ακούει την ίδια μουσική με μένα.Το στοιχείο τσιρίγματος που αντιλήφθηκες μπορεί κάλλιστα να έγκειται είτε στο ότι τα Mogami εξέθεσαν τη δράση συσκευών στο οικιακό σου δίκτυο που θα ήταν πηγές ηλεκτρονικού θορύβου είτε την πλημμελή διαχείριση ισχύος από το ηχείο κατά την άνοδο στη στάθμη ακρόασης. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα τσαχπίνικα κομμάτια που ακούς αναδεικνύουν με τη δική τους σειρά ανάλογες τονικές συμπεριφορές.
Το οξύμωρο είναι ότι κάποιοι θιασώτες του απυθμενου χαμηλού και του ανοικονομητου μπάσσου έχουν γεμίσει τα συστήματα τους με Mogami ενώ αυτά δεν βγάζουν ούτε μπασσο ούτε χαμηλό.Ισως έτσι να δικαιολογείται και το τσιριγμα.
Κατ' αρχήν το αν υπάρχει πιο ουδετερο καλωδιο η όχι άσε να το κρίνουν αυτοί που τα έχουν μετατρέψει σε σπαγγέτι νουμερο 10.Πιο ουδέτερος και ισορροπημένος ήχος από τα μογκαμι, δεν υπάρχει, και δεν τίθεται κανένα θέμα τσιρίγματος φυσικά, αυτά είναι λανθασμένα συμπεράσματα που έχεις βγάλει, από το προβληματικό και άμπασο σεταπ σου (και το όμοιο ισχύει για όποιους λένε τα ίδια με σένα, άλλωστε είστε πολλοί με τα ίδια προβλήματα).
Έχεις προβλήματα στην απόκριση των ηχείων σου (τονισμένα πρίμα σε συνδυασμό με έλλειψη στα μπάσα), σε συνδυασμό με το RT 60 του απεριποίητου χώρου σου και (εννοείται) με flutter echo, προβλήματα που προσπαθείς να τα μπαλώσεις με μουντά καλώδια.
Όπως έχω ξαναπεί, ανέβασε μετρήσεις με umic και rew (απόκριση, σπέκτρο, rt60) να στα εξηγήσω όλα, και να δούμε πιθανούς τρόπους βελτίωσης, αντί να ανακατεύεις τα καλώδια κάθε τόσο.
Ούτε όμως κι εσύ μπορείς να κρίνεις διότι αγνοείς τη λέξη σύγκριση από τότε που ήσουν δικαναλος.
Δε βγάζει μπασσο το PMC,έτσι; Το μεγαλύτερο τους προσόν.Ειμαι στο πατρικό μου τώρα,έχω φάει του σκασμου και δε μπορώ να γελάσω.Ομως πως γίνεται τα αμπασσα μου ηχεία να βγάζουν περισσότερο μπασσο από τα κυβικά τους με άλλα καλώδια;
Το μπασσο των Mogami είναι το μπασσο του πολυπριζου των 4,99€.Αν έχεις μεγάλη φαντασία θα το "ακούσεις".
Last edited: