Το σύστημα μου

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.643
Α,εδώ στο πρώτο έχει δίκιο! Μην φωνάξεις όμως τον ψυχίατρο διότι το σπίτι της είναι ακριβώς κάτω από το δικό μου,στον πρώτο όροφο και όχι απέναντι.
Στο δεύτερο όμως,σου προσέφερα όση τεχνική βάση θέλεις.Βασει αυτής,άρχισε να ξοδεύεις για να μην αραχνιασει το Δώρο.Να κινείται η Αγορά!
Εμένα,άσε με.Παει πολύς καιρός από τότε που αγοράζω μόνο από τα αμέτρητα και όχι από τα μετρημένα.
Έφαγα πολύ καιρό εδώ μέσα να τσακώνομαι με άλλο μέλος (prince) για τα πολιτικά στο νήμα της Ουκρανίας. Κάπου έκατσα και σκέφτηκα ότι αυτό δεν βγάζει πουθενά και σίγουρα δεν είναι κάτι που με ψυχαγωγεί και με ανεβάζει σαν άνθρωπο. Σκέφτηκα (και μάλλον σωστά) ότι όσο "λάθος" και να είναι κάποιος σε ένα δικτυακό φόρουμ δεν είναι λόγος να θυμώνω και να επιτίθεμαι. Είπα ότι ο άνθρωπος (ο πρινς) μπορεί να του συμβαίνουν χίλια δυό. Μπορεί να είναι στα τελευταία του με καρκίνο και εγώ να γίνομαι @ρχίδι κολοσσαίο απέναντι σε ένα άνθρωπο που δεν μου έκανε τίποτα στην τελική. Απλά πιστεύει κάτι διαφορετικό από εμένα. Ας πιστεύει λέω ο καθένας ότι θέλει. Στην τελική ποιος με έχρισε εμένα θεό για να νομίζω ότι θα φέρω τον κόσμο στα μέτρα μου. Στην τελική είμαι ένα απλό κρητικό πασχαλινό γλυκό και όχι καμία αυθεντία στο οτιδήποτε.

Αν θες την προσωπική μου άποψη, όλοι εσείς που λέτε ότι ακούτε τις κινήσεις των ηλεκτρονίων και δεν ξέρω και εγώ ποιο κουφό και άκυρο επιχείρημα έχετε κατεβάσει εδώ μέσα κατα καιρούς (γειτόνισσες και τα ρέστα) θα ήσασταν ωφελημένοι από την επίσκεψη σας σε ένα επαγγελματία ψυχολόγο.

Αλλά...

Αν είστε εσείς λειτουργικοί στην καθημερινότητα σας εμένα τι με κόφτει; Τα δικά σας λεφτά χαλάτε, όχι τα δικά μου.

Το έσβησα λοιπόν το ποστ που έλεγε (για να μην φάει κανένα η περιέργεια) ότι αν κάποιος έχει εμμονή με διαφορές στον ήχο που δεν αποτυπώνονται με τεχνικά μέσα, πιθανόν να θέλει γιατρό. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να κάνω τους άλλους να αισθάνονται άσχημα και σου ζητώ συγνώμη προσωπικά ΠΑΗ αν σε θύμωσα/πείραξα παραπάνω από ότι έπρεπε.

Πίστευε και άκου ότι διαφορές θες. Χέστηκα στην τελική. Έχω κι άλλα πράγματα καλύτερα να κάνω στη ζωή μου από ανούσιες αντιπαραθέσεις που δεν βελτιώνουν ούτε τη δική μου ζωή ούτε τη δική σου.

Από δω και πέρα λιγότερο πείραγμα. Περισσότερη κουβέντα επί του θέματος για το τεχνικό του πράγματος.

Αλλά και εσύ βρε αδελφέ... Από όλους καλύτερα ξέρεις. Από τους παλιούς του φόρουμ ξέρεις καλύτερα, από τις αναλύσεις που έχουν γίνει για τα subs ξέρεις καλύτερα, από το internet και το ΑΙ ξέρεις καλύτερα... Ξεκαβάλα και εσύ λίγο το καλάμι να τα βρούμε κάπου στη μέση! Βάλε στο μυαλό σου και λίγο την πιθανότητα να κάνεις λάθος και να κάνεις την τρίχα τριχιά μερικές φορές.

Πάτα ένα pause και προσπάθησε να κατανοήσεις και την άλλη μεριά. Και αυτοί που σου λένε για τα subs δεν τα βγάλανε από τον κώλο τους όλα αυτά. Άνθρωποι λογικοί και σπουδαγμένοι είναι που έχουν φάει πάμπολλες ώρες σε διάβασμα και ακροάσεις. Κανείς δεν είναι θεός. Ψέματα;

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.842
ότι πει το τσαττζιπιτι...

από εδώ και πέρα όποιος αναφέρει οποιαδήποτε μκία με καλώδιο χωρίς τεκμηρίωση....γουορν και ΒΑΝ...

daharis666

Moderator
Reaction score
79.842
Το έσβησα λοιπόν το ποστ που έλεγε (για να μην φάει κανένα η περιέργεια) ότι αν κάποιος έχει εμμονή με διαφορές στον ήχο που δεν αποτυπώνονται με τεχνικά μέσα, πιθανόν να θέλει γιατρό. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να κάνω τους άλλους να αισθάνονται άσχημα και σου ζητώ συγνώμη προσωπικά ΠΑΗ αν σε θύμωσα/πείραξα παραπάνω από ότι έπρεπε.
κακώς

οι άνθρωποι ή απλά είναι τρολλ του θανατά ή είναι βλαμμένοι

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.205
ότι πει το τσαττζιπιτι...

από εδώ και πέρα όποιος αναφέρει οποιαδήποτε μκία με καλώδιο χωρίς τεκμηρίωση....γουορν και ΒΑΝ...
Αναρωτιέμαι τι θα κρινόταν χειρότερο... Η παρουσία παιδιών απουσία παιδικής χαράς ή το αντίστροφο... :wink:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.842
Αναρωτιέμαι τι θα κρινόταν χειρότερο... Η παρουσία παιδιών απουσία παιδικής χαράς ή το αντίστροφο... :wink:
αν είναι να βγάζετε γούστα γκουρού μου....θα τους αφήσω ως έχουν :biggrin:

Reaction score
270
Κάπου στο μέσο της δεκαετίας του 70 (αν θυμάμαι καλά ) πιτσιρίκος γαρ, είχε βγάλει η JVC ένα επετειακό σετ για τα 50 χρόνια λειτουργίας της κοντά στις 50000 δρχ στην Ελλάδα.
Το είχε αγοράσει φιλος κοντά στα μελίσσια (πλούσιος τότε) …..
Κατέβαινα στο Μαρούσι στο τραινο και το έκοβα με τα πόδια έως τα μελίσσια σχεδόν κάθε μέρα και πήγαινα από το πρωί έως το βράδυ και ακούγαμε δίσκους ροκ της εποχής εκείνης….
Αυτό γινόταν για 15 μέρες Χριστούγεννα και άλλες τόσες το Πάσχα όταν γυρνούσαμε από τις σπουδές μας και είχαμε άδεια.
Καλοκαίρι δε…….με τις μέρες και τις ώρες.
Δεν είχαμε πολυμπριζα , δεν είχαμε πύθωνες , δεν ψάχναμε τους χώρους δεν ξέραμε τι σημαίνουν καλωδια κλπ κλπ
Εκείνη η εποχή κατάφερε να μείνει χαραγμένη στο μυαλό μας …και είναι ευτυχής τελικά οποίος έχει να θυμάται.
Καλές γιορτές σε όλους μας παιδιά, ειρηνη Υ μην όλοι κάπου σου μέσο έχουμε ένα δίκιο….

Reaction score
2.202
Οποιανού δε ντου αρέσει να διαβάζει ιστορίες με καλώδια, ας επισκεφτεί τον άλλο που πεθαίνει στην εντατική μόνο και μόνο για να μάθει αν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο

Reaction score
2.465
Έφαγα πολύ καιρό εδώ μέσα να τσακώνομαι με άλλο μέλος (prince) για τα πολιτικά στο νήμα της Ουκρανίας. Κάπου έκατσα και σκέφτηκα ότι αυτό δεν βγάζει πουθενά και σίγουρα δεν είναι κάτι που με ψυχαγωγεί και με ανεβάζει σαν άνθρωπο. Σκέφτηκα (και μάλλον σωστά) ότι όσο "λάθος" και να είναι κάποιος σε ένα δικτυακό φόρουμ δεν είναι λόγος να θυμώνω και να επιτίθεμαι. Είπα ότι ο άνθρωπος (ο πρινς) μπορεί να του συμβαίνουν χίλια δυό. Μπορεί να είναι στα τελευταία του με καρκίνο και εγώ να γίνομαι @ρχίδι κολοσσαίο απέναντι σε ένα άνθρωπο που δεν μου έκανε τίποτα στην τελική. Απλά πιστεύει κάτι διαφορετικό από εμένα. Ας πιστεύει λέω ο καθένας ότι θέλει. Στην τελική ποιος με έχρισε εμένα θεό για να νομίζω ότι θα φέρω τον κόσμο στα μέτρα μου. Στην τελική είμαι ένα απλό κρητικό πασχαλινό γλυκό και όχι καμία αυθεντία στο οτιδήποτε.

Αν θες την προσωπική μου άποψη, όλοι εσείς που λέτε ότι ακούτε τις κινήσεις των ηλεκτρονίων και δεν ξέρω και εγώ ποιο κουφό και άκυρο επιχείρημα έχετε κατεβάσει εδώ μέσα κατα καιρούς (γειτόνισσες και τα ρέστα) θα ήσασταν ωφελημένοι από την επίσκεψη σας σε ένα επαγγελματία ψυχολόγο.

Αλλά...

Αν είστε εσείς λειτουργικοί στην καθημερινότητα σας εμένα τι με κόφτει; Τα δικά σας λεφτά χαλάτε, όχι τα δικά μου.

Πίστευε και άκου ότι διαφορές θες. Χέστηκα στην τελική. Έχω κι άλλα πράγματα καλύτερα να κάνω στη ζωή μου από ανούσιες αντιπαραθέσεις που δεν βελτιώνουν ούτε τη δική μου ζωή ούτε τη δική σου.

Από δω και πέρα λιγότερο πείραγμα. Περισσότερη κουβέντα επί του θέματος για το τεχνικό του πράγματος.

Αλλά και εσύ βρε αδελφέ... Από όλους καλύτερα ξέρεις. Από τους παλιούς του φόρουμ ξέρεις καλύτερα, από τις αναλύσεις που έχουν γίνει για τα subs ξέρεις καλύτερα, από το internet και το ΑΙ ξέρεις καλύτερα... Ξεκαβάλα και εσύ λίγο το καλάμι να τα βρούμε κάπου στη μέση! Βάλε στο μυαλό σου και λίγο την πιθανότητα να κάνεις λάθος και να κάνεις την τρίχα τριχιά μερικές φορές.

Πάτα ένα pause και προσπάθησε να κατανοήσεις και την άλλη μεριά. Και αυτοί που σου λένε για τα subs δεν τα βγάλανε από τον κώλο τους όλα αυτά. Άνθρωποι λογικοί και σπουδαγμένοι είναι που έχουν φάει πάμπολλες ώρες σε διάβασμα και ακροάσεις. Κανείς δεν είναι θεός. Ψέματα;
Μου φορτώνεις όμως την ξερολιαση ενώ δεν την επικαλέστηκα ποτέ διότι δεν την κατέχω.Γραφω λοιπόν για πολλοστή φορά ότι ο (προβληματικός)χώρος μου δεν πειραζεται για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους.Αν ήθελα να γίνει το σαλόνι μου κελλι προκειμένου ν' ακούω καλυτερα θα έστηνα το σύστημα στον Κορυδαλλό.Τα ίδια ισχύουν και για τα subs.Περα από το γεγονός ότι δεν γίνεται να τοποθετηθούν σωστά λόγω διαρρυθμισης,μόνο περισσότερα προβλήματα μπορούν να προσθέσουν σ' έναν ηδη προβληματικο χώρο.Τι μου ζητούν τα καλωδιακια από τα προηγούμενα;Τίποτε απολύτως!Τα πετάω πάνω και παίρνω βελτίωση.Οσο για την επιλογή τους,έχω δικλείδες ασφαλείας.Γιατι όμως τ' αλλάζω διαρκώς;Γιατί δεν συμπαθώ την στασιμότητα.Και ποιος την συμπαθεί;Κανείς!Ούτε ο Κώστας διοτι ποθεί τα Κεφταιιν η όπως αλλιώς τα λένε.Οποτε μπορώ να πληρώσω την βελτίωση,αποφασίζω κι έγινε!Να,και τώρα αν δεν ήταν ο καιρός έτσι θα πήγαινα στην επαρχία για καλώδιο.
Δεν παρεξηγήθηκα διότι είμαι τρις χειρότερος από σένα στο πείραγμα.Οσο δίκιο όμως έχω στο θέμα των καλωδίων άλλο τόσο έχω(παρέα με τον Prince με τον οποίο έχουμε συζητήσει,σχετικά)για την Ουκρανία.Εκει μάλιστα θα το διαπιστώσεις άνευ δοκιμής όπως με τα καλώδια.
Εμένα πάντως αυτό το "ακούω καλώδια" πολύ με εξιτάρει. Πώς τα ακούτε δηλαδής? Βάνετε ταφτχιά απάνω τους ή βάνετε τα καλώδγια σταφτχιά σας? :dance:

Ξεπερασμένες μέθοδοι ακρόασης.Απλως ακουμπάς πάνω τους ένα πεντακοσαρικο και παίζουν,άμεσα!

Last edited:

Reaction score
2.465
Κάπου στο μέσο της δεκαετίας του 70 (αν θυμάμαι καλά ) πιτσιρίκος γαρ, είχε βγάλει η JVC ένα επετειακό σετ για τα 50 χρόνια λειτουργίας της κοντά στις 50000 δρχ στην Ελλάδα.
Το είχε αγοράσει φιλος κοντά στα μελίσσια (πλούσιος τότε) …..
Κατέβαινα στο Μαρούσι στο τραινο και το έκοβα με τα πόδια έως τα μελίσσια σχεδόν κάθε μέρα και πήγαινα από το πρωί έως το βράδυ και ακούγαμε δίσκους ροκ της εποχής εκείνης….
Αυτό γινόταν για 15 μέρες Χριστούγεννα και άλλες τόσες το Πάσχα όταν γυρνούσαμε από τις σπουδές μας και είχαμε άδεια.
Καλοκαίρι δε…….με τις μέρες και τις ώρες.
Δεν είχαμε πολυμπριζα , δεν είχαμε πύθωνες , δεν ψάχναμε τους χώρους δεν ξέραμε τι σημαίνουν καλωδια κλπ κλπ
Εκείνη η εποχή κατάφερε να μείνει χαραγμένη στο μυαλό μας …και είναι ευτυχής τελικά οποίος έχει να θυμάται.
Καλές γιορτές σε όλους μας παιδιά, ειρηνη Υ μην όλοι κάπου σου μέσο έχουμε ένα δίκιο….
Αν και κει στο τέλος,ίσα βάρκα ίσα γυαλός το έκανες...

Reaction score
144
Καλημέρα σε όλους και πάλι.

Ας αφήσουμε λίγο τα καλώδια και τα πολύπριζα κατά μέρος γιατί παιδιά, όπως και να το κάνουμε, πρώτα απ όλα είμαστε άνθρωποι. Και φυσικά η υγεία πάνω απ'όλα! Θέλω να διακόψω τη ροή της πολύ ωφέλιμης συζήτησης (πνιχτά γέλια) για κάποια προσωπικά νέα για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα πριν 3 ώρες περίπου.

Είμαι αυτή τη στιγμή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του ηρακλείου στην εντατική ένα στάδιο πριν το μοιραίο. Σας γράφω από το κινητό προφανώς στα κλεφτά μη με δουν οι άμπασοι γιατροί. Πως έφτασα όμως μέχρι εκεί;

Ξυπνάω, κάνω καφέ και πάω να συνδέσω τα νέα πολύπριζα που είχα αγοράσει με το νέο ηχοσύστημα προχθές.

View attachment 353697

Όπως έγραψα και στο νήμα του Sonos, πολύ ωραίος ο ήχος του νέου συστήματος, αλλά με εμφανή περιθώρια βελτίωσης στον τομέα του μπάσου. Το sub με τα 2 εξάιντσα κάνει ότι μπορεί αλλά πάντα με άφηνε με λίγη όρεξη για καλύτερο και πιο "στρουμπουλό" μπάσο.

Θα ήθελα το χαμηλό του συστήματος να είναι βρε παιδί μου λίγο ποιο...

Πως να το πω...

Θα ήθελα το μπάσο μωρέ να είναι πιο ζουρλοκουρδιστό! Πιο, τζιτζιροτριζοκλάρινο! Πιο γκλιν-γκλονίσιο! Πιο ευγενές με ελαφριά επίγευση και αρώματα σάπιου μήλου και μια εσάνς εσπεριδοειδών!

Κάποιος παντελώς στην κοσμάρα του θα πήγαινε να πάρει καλύτερο sub. Εγώ που έχω διαβάσει έμπειρους πραγματικούς εμπειρικούς γνώστες του θέματος όμως και ξέρω καλύτερα αγόρασα πολύπριζο αξίας 100.000€ (όπως ξεκάθαρα βλέπετε στο κουτί τους, το γράφει παιδιά κάτω αριστερά).

Τι το ήθελα ο άμοιρος!

Έβαλα μια playlist με σόλο μαντολίνο να ακούσω. Το μπάσο που βγήκε από τα ηχεία ήταν πραγματικά από ένα άλλο σύμπαν! Όπως μπορείτε να δείτε και στα sites που λένε τους σεισμούς οι δονήσεις που έγιναν ήταν πολλών χιλιάδων ρίχτερ!

Τα τζάμια του παραθύρου που είναι δίπλα στη θέση ακρόασης άρχισαν να πάλλονται με μανία. Λίγο πριν το ρεφραίν του πρώτου κομματιού, δεν άντεξαν και έσπασαν. Φεύγουν λοιπόν 2 μεγάλα κομμάτια γυαλί και μου κόβει το ένα το αριστερό αυτί και το άλλο το δεξιό.

Σκόρπισαν πίδακας τα αίματα αμέσως σε όλο το δωμάτιο και κάπου εκεί έχασα τις αισθήσεις μου. Απ'ότι μου είπε η Νατάσα η γειτόνισσα μου που με βρήκε, άκουσαν αμέσως όλοι στη γειτονιά το εμφανώς βελτιωμένο χαμηλό και ήρθαν να με συγχαρούν. Η χαρά τους χάλασε όταν με είδαν στο πάτωμα μέσα στα αίματα, χωρίς αυτιά, να μουρμουρίζω κάτι για μπίλιες, καλώδια, τονική πλαδαροφευγότητα και τέτοια ακαταλαβίστικα.

Την ώρα λοιπόν που ήμουν στο νοσοκομειακό καθ ωδών προς το Βενιζέλειο είδα όραμα τον Άγιο Στέρεο Δυναμοδότη το Μπασοτρίκτυο περιτριγυρισμένο από ξανθιές γυμνές λάγνες παρθένες να μου λέει: "Καλιτσούνι σήμερα σου έκοψα τα αυτιά. Αν αμφισβητήσεις ξανά τα καλώδια θα σου κόψω και το πουλί".

Παίρνω πίσω ότι είπα σε αυτό το νήμα μέχρι τώρα και να ξέρετε ότι δεν πρόκειται (αν ζήσω τελικά) να αμφισβητήσω ποτέ μα ποτέ στη ζωή μου την υπέρτατη αλήθεια που αποκόμισαν κάτι τυχαίοι τσακωμένοι με την πραγματικότητα με τα αυτιά τους και μόνο. Γιατί παιδιά τώρα που το έχασα, κατάλαβα πόσο σημαντικό όργανο είναι το αυτί και τι ρόλο πραγματικά έχει στη ζωή μας.

Σας αφήνω να κάνω προσευχή στον Άγιο Μπασοτρίκτυο μπας και γλιτώσω το πουλί μου τουλάχιστον γιατί αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα. Καλή συνέχεια εύχομαι σε όλους σας και σε μένα καλή ανάρρωση. Να είστε καλά όλοι.
Αδικεισαι ως πρωτοδεσμιτης. Με τέτοια φαντασία να γίνεις λογοτέχνης. Μεγαλύτερη πέραση θα έχεις 😜
Να ρωτήσω κάτι;

Παίρνω ένα καινούριο καλώδιο.

Το βάζω στο σύστημα.

Βάζω ένα κομμάτι »αναφοράς» π.χ. το caravan από sheffield labs.

Το ακούω.

Ωραίο το κομμάτι, μεγάλο δυναμικό εύρος, αλλά … βαρετό.

Προς το τέλος του κομματιού, ρίχνω ένα χασμουρητό.

Μεγάλο. Ξέρετε, από αυτά που πάει να ξεκολλήσει το σαγόνι.

Κάτι υποψιάζομαι και βάζω το κομμάτι από την αρχή.

Και, πράγματι, ακούω τεράστιες διαφορές από την προηγούμενη φορά.

Να το αποδώσω στο ότι «το καλώδιο άρχισε να στρώνει»;
Όχι, πρώτα ακούς το πολύ γνωστό σε σένα κομμάτι με το παλιό καλώδιο και μετά δοκιμάζεις το καινούργιο. Σοβαρά μιλάω κι ας κάνεις πλάκα.

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.842
Θα μας κάνεις την τιμή να σύρεις πρώτος τον "χορό";
έρχονται οι εποχές που θα λειτουργούν όλα στον αυτόματο....

θα διαβάζει το AI Agent την μλκία....θα σου δίνει μία ευκαιρία να υπερασπιστείς τα λεγόμενα σου...και στην επόμενη σούτι
αναφορές σε ρουλεμάν και μεταλλικά σουβερ με αφρολεξ θα σου αφαιρούν και τον ΑΜΚΑ... :laugh:

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.643
@leandros Φιλαράκι βλέπω έχεις κλάσει στο γέλιο. Έχεις πατήσει γελάκι σε 10 post μου σε αυτό το θρεντ. Προφανώς θα ξέρεις κάτι παραπάνω για να σου προκαλεί γέλιο η άποψη ότι τα μηχανήματα ήχου είναι... (άκουσον άκουσον) μηχανήματα.

Είτε πρόκειται για τον χιλιοστό online-clown είτε κάποιος που δουλεύει στη NASA μπαίνει στο avsite! Τι τιμή για εμάς τους υπόλοιπους!

Περιμένουμε με αγωνία τις απόψεις σου για αυτά που συζητούνται στο topic. Εκτός φυσικά αν πρόκειται για τρολ ολκής οπότε πάτα και γελάκια και καρδούλες και ότι θες. Χεσμένα τα έχω τέτοια άτομα. Μαθημένα τα βουνά στα χιόνια.

Αν πραγματικά σου φαίνονται για γέλια αυτά που λέω, έλα με επιχειρήματα να με βγάλεις λάθος. Αν έχεις όντως επιχειρήματα.

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.842
μην τον αποπαίρνεις....
ο Λέλος έχει σιωπήσει....από τότε που έφυγε το παρεάκι του....μόνο στο φουμπου κ σε κάτι ''υπόγες'' τα λενε πλέον
και μετά βάζουν μπροστά κάνα φέικ συνεταιριστικό ακάου να μας πριζώνουν εδώ :biggrin:

Reaction score
2.465
έρχονται οι εποχές που θα λειτουργούν όλα στον αυτόματο....

θα διαβάζει το AI Agent την μλκία....θα σου δίνει μία ευκαιρία να υπερασπιστείς τα λεγόμενα σου...και στην επόμενη σούτι
αναφορές σε ρουλεμάν και μεταλλικά σουβερ με αφρολεξ θα σου αφαιρούν και τον ΑΜΚΑ... :laugh:
Στην περίπτωση αυτή θα πεινάσετε και η τεχνητή νοημοσύνη δεν τρώγεται!

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.643
ο Λέλος έχει σιωπήσει
Ναι αυτό βλέπω και εγώ. Και μόλις είδε ότι είπα για NASA δεν πάτησε άλλο γελάκι. Μάλλον χέστηκε πάνω του γιατί φοβήθηκε μην καταλάβουν στη δουλειά ότι τα ξύνει στο Avsite αντί να ασχολείται με το terraforming του Άρη που υποθέτω ότι είναι το πόστο του.

Είχε και παρεάκι; Εμ θα μου πεις και οι μπούφοι όπως όλα τα πετούμενα σε κοπάδια πετάνε...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.880
Members
38.254
Νεότερο μέλος
PanosLouis