Το σύστημα μου

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.951
Αρκεί αυτός που το απολαμβάνει να μη μιλάει
Είμαι ενθουσιασμένος από την αγορά ρε παιδιά, συγχωρέστε με…. Χρόνια είχα να απολαύσω το σύστημα όπως ήθελα. Μια μικρή λοιπόν αλλαγή και λύνονται πολλά προβλήματα. Τελικά το ηχείο είναι από τα βασικότερα στο σύστημα. Μην πω το βασικότερο, (εκτός του χώρου, ίσως ).

Reaction score
2.549
Κι εγώ θα ενθουσιαστω με τη σειρά μου όταν θα πάρεις τα τριδρομα 26( με το mid που μοιάζει πολύ μ' αυτό της ATC)και θα μου πουλήσεις τα δικά σου.

Reaction score
2.268
Είμαι ενθουσιασμένος από την αγορά ρε παιδιά, συγχωρέστε με…. Χρόνια είχα να απολαύσω το σύστημα όπως ήθελα. Μια μικρή λοιπόν αλλαγή και λύνονται πολλά προβλήματα. Τελικά το ηχείο είναι από τα βασικότερα στο σύστημα. Μην πω το βασικότερο, (εκτός του χώρου, ίσως ).
Καλοάκουστα τα νέα σου ηχεία , να τα απολαύσεις .
Όντως, τα ηχεία είναι τα βαασικότερα και τα πιο ακριβά στοιχεια ενός συστήματος.
Μην πετάξεις λεφτά για καλώδια.

Reaction score
2.549
Καλοάκουστα τα νέα σου ηχεία , να τα απολαύσεις .
Όντως, τα ηχεία είναι τα βαασικότερα και τα πιο ακριβά στοιχεια ενός συστήματος.
Μην πετάξεις λεφτά για καλώδια.
Δεν θα πετάξει όμως θ' αλλάξει.
Γιάννης ΠΑΗΡιτσος.

Reaction score
2.549
Αφού τα απολαμβάνει τα ηχεία του, ως έχουν, γιατί να αλλάξει καλώδια ;
Με δανεικά καλώδια ακούει ;
Γιατί τότε,νυχτωνει-δε νυχτώνει,η απόλαυση θα μεγαλώνει.Ηχειων θέλει;Ηχειων! Εγώ όμως θα ξεκινούσα από τα ρεύματος.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.951
Με τα καλώδια θα μου επιτρέψετε να έχω αμφιβολίες. Αν εξαιρέσουμε αυτά των ηχείων (συζητήσιμο και αυτό), δεν ειχα μέχρι τώρα την δυνατότητα να ακούσω διαφορές….. τα αυτάκια μου …. δεν…

Reaction score
2.549
Παρακαλείστε το
Με τα καλώδια θα μου επιτρέψετε να έχω αμφιβολίες. Αν εξαιρέσουμε αυτά των ηχείων (συζητήσιμο και αυτό), δεν ειχα μέχρι τώρα την δυνατότητα να ακούσω διαφορές….. τα αυτάκια μου …. δεν…
Βάκη,τ' αυτιά δεν ανοίγουν η κλείνουν αναλογως με το αν αλλάζουν ηχεία η καλώδια.Ειμαι περίεργος ως προς το ποια καλώδια ρεύματος άκουσες στο σύστημά σου.

Reaction score
2.268
Θα είναι πολύ δύσκολο να βρει το ίδιο ακριβώς καλώδιο με το οποίο έγινε και η εγκατάσταση της ηλεκτρικής παροχής στο σπίτι του.

Όμως υπάρχει λύση, να αγοράσει εκείνα τα aκριβα της Nordost που βελτιώνουν τον ήχο , αλλά να έχουν μήκος 2μ.
για ομοιόμορφους συντονισμούς των αγωγών που το αποτελούν, ευρέος φάσματος, για πιο μαλακό ήχο.

Q: Why do cable companies recommend a minimum power cord length of 2 meters? I have seen this said at Nordost and elsewhere, but I have never understood why.

A: A huge consideration in cable construction is how the conductor resonates. There are several factors in that equation, but one of them is the conductor length. The resonant properties of materials change, in part, due to the length of the materials. A 2m cable (where the conductors are cut to a 2m length) will resonate in more of a broad-banded fashion and sound a bit smoother than a 1m.

Η Nordost είναι πολύ μπροστά, ιδέα δεν έχουμε από καλώδια, κρίμα η δωρεάν ελληνική μας παιδεία.
Μόνο στα ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα τα μαθαίνουν αυτά τα ωραία. Αν δεν πληρώσεις δεν μαθαίνεις

Last edited:

Reaction score
2.549
Θα είναι πολύ δύσκολο να βρει το ίδιο ακριβώς καλώδιο με το οποίο έγινε και η εγκατάσταση της ηλεκτρικής παροχής στο σπίτι του.

Όμως υπάρχει λύση, να αγοράσει εκείνα τα aκριβα της Nordost που βελτιώνουν τον ήχο , αλλά να έχουν μήκος 2μ.
για ομοιόμορφους συντονισμούς των αγωγών που το αποτελούν, ευρέος φάσματος, για πιο μαλακό ήχο.

Q: Why do cable companies recommend a minimum power cord length of 2 meters? I have seen this said at Nordost and elsewhere, but I have never understood why.

A: A huge consideration in cable construction is how the conductor resonates. There are several factors in that equation, but one of them is the conductor length. The resonant properties of materials change, in part, due to the length of the materials. A 2m cable (where the conductors are cut to a 2m length) will resonate in more of a broad-banded fashion and sound a bit smoother than a 1m.

Η Nordost είναι πολύ μπροστά, ιδέα δεν έχουμε από καλώδια, κρίμα η δωρεάν ελληνική μας παιδεία.
Μόνο στα ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα τα μαθαίνουν αυτά τα ωραία. Αν δεν πληρώσεις δεν μαθαίνεις
Όχι απαραιτήτως.
Μπορείς να μάθεις δοκιμάζοντας πριν από την αγορά.Οσο για το μήκος,φυσικά και παίζει ρόλο.Αφου αναφέρθηκε η Nordost,πουλά μεν και καλώδια ρεύματος του ενός μέτρου όμως δε συστήνει κάτω από δύο μέτρα για βέλτιστο αποτέλεσμα.Αναλογες συστάσεις για το μηκος υπάρχουν και για τα άλλου τύπου καλώδια της.Η τελική επιλογή ανηκει στον αγοραστή.Εγω δικαιωνω την εταιρια,έχοντας κάνει μερικές σχετικές δοκιμές.

Reaction score
2.268
Δλδ είδες διαφορά σε καλώδιο , του ενός μέτρου από το ίδιο δύο μέτρων ?
Διαφορά σε resonance που λέει και καλά η Nordost? Σε καλώδιο ρεύματος ?
Ρε δεν πάνε καλά.
Αυτοί καλά τα πάνε, αφού πουλάνε καλώδια σε όλο τον κόσμο.

Υ.Γ Τον ρωτάς αν είδε, ή αν άκουσε διαφορά ;

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.548
Ρε δεν πάνε καλά.
όχι απλά είδε διαφορά.... το ...μακρύτερο λέει παίζει καλύτερα... :p

Reaction score
2.549
Αυτοί καλά τα πάνε, αφού πουλάνε καλώδια σε όλο τον κόσμο.

Υ.Γ Τον ρωτάς αν είδε, ή αν άκουσε διαφορά ;
Ρε δεν πάνε καλά.
Κύριοι,ψυχραιμια! Οι δοκιμές έχουν γίνει πριν από 10 και 15 χρόνια,παρουσία δύο φίλων.Εγω,τις έκανα και έχω άποψη.Εσεις;

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.548
Κύριοι,ψυχραιμια! Οι δοκιμές έχουν γίνει πριν από 10 και 15 χρόνια,παρουσία δύο φίλων.Εγω,τις έκανα και έχω άποψη.Εσεις;
τα έστρωσες τα καλώδια πριν δοκιμάσεις? αλλιώς μπορεί να πήγε στράφι η δοκιμή....

Reaction score
2.549
Κύριοι, ψυχραιμία! H Nordost είναι από το Μασακιούσετς και το θέλει μακρύ. Τί να κάνουμε τώρα?
Όντως το θέλει μακρύ.Το χέρι όταν μπαίνει στη τσέπη.Δυστυχως,αυτό είναι το τίμημα.Το κοντό χέρι είναι όπως τα κοντά ποδαρια του ψέματος που λέει ότι τα διαφορετικά μήκη δεν ακούγονται διαφορετικά.
τα έστρωσες τα καλώδια πριν δοκιμάσεις? αλλιώς μπορεί να πήγε στράφι η δοκιμή....
Στρωμένα.Demo καταστήματος σε όλες τις περιπτώσεις.Ικανοποιημενος;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.011
Όντως το θέλει μακρύ.Το χέρι όταν μπαίνει στη τσέπη.Δυστυχως,αυτό είναι το τίμημα.Το κοντό χέρι είναι όπως τα κοντά ποδαρια του ψέματος που λέει ότι τα διαφορετικά μήκη δεν ακούγονται διαφορετικά.

Στρωμένα.Demo καταστήματος σε όλες τις περιπτώσεις.Ικανοποιημενος;
Λάδια είχατε αλλάξει ? ή έτσι ότι είχε για το στρώσιμο μέσα η εταιρία ? Φίλτρο ?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.935