Το σύστημα μου

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.014
Το ότι πουλάνε καλώδια σε κάθε ευκολόπιστο που χάφτει ότι του σερβίρουν δεν σημαίνει ότι υπάρχουν οι διαφορές που ευαγγελίζονται οι εταιρίες καλωδίων.
Λέανδρε όλο γελάκια είσαι.
Γράψε και τίποτα να γελάσουμε κι εμείς.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.206
Γιάννη,κοιμάσαι.
Γι'αυτό έχει επιδερμίδα "χαρτί".🤣

Έχω αρχίσει ... να νομίζω ότι υπάρχει κεντρικό ηχείο.
Εμείς διαθέτουμε τέτοιο, δεν "νομίζουμε" ότι διαθέτουμε. 😁

προσθέτει και εικονικά ηχειακά κανάλια. τώρα το καλώδιο.
Και πόντους στο πουλί! 🤪

Reaction score
2.549
Είδες που δεν ξέρεις .
Δεν σου μιλάω για το απλό kawasaki , που φορούσαντα μικρά .
Σου μιλάω για το 3χ2,5 ή 3χ3 , που έβαζε η SANSUI στον τελικό μου.
Κι αυτό περίπου 2 μέτρα είναι ίσως και λίγο παραπάνω.
Δεν είπα ότι παίζει καλύτερα από τα δικά σου και ούτε με απασχολεί.
Είναι αρκετά εύκαμπτο , με ποιοτικό OFC χαλκό δεν θυμάμαι τώρα πόσα Ν.
Δεν ασχολούμαι με καλώδια ρεύματος γενικά. Αλλά ούτε και ιδιαίτερα με καλώδια.
Εχω αυτά που έχω και τέλος.
Εσείς που ακούτε διαφορές και έξτρα κανάλια και ύψη ορχήστρας κλπ μεγειά σας και χαρά σας.
Το KAWASAKI κολλήθηκε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με το μαμά , το ίδιο που είχε κόψει ο Γερμαναράς που αγόρασα τον τελικό. Ο πανύβλακας το είχε κόψει στους 10 ποντους από τον ενισχυτή και είχε βάλει θυληκό SCHUCO .
Το αγόρασα καινούριο από έναν DEALER της ACCUPHASE , μιάς και αυτοί βάζουν το ίδιο καλώδιο .
Αυτά.
Είδες που δεν ξέρεις;Στο ίδιο καλώδιο αναφερόμαστε και οι δύο.Θεωρω γουρουνοτριχα το δυομισαρι και τρίχα το εναμισαρι.Η διαφορά είναι στο μήκος.Το δικό μου ήταν ένα μέτρο.Στην αρχή δεν ήθελε να μου το δώσει διότι από τη μια μεριά ήταν "γυμνό".Έψαξε,δεν βρήκε άλλο διαθέσιμο και μετά την διαβεβαίωση μου ότι γνωρίζω πως να το τερματίσω μόνος μου,μου το έδωσε.Τωρα,αναπαύεται στη Χωματερή.
Ο φονιάς του ήταν ένα Audioquest nrg-1.
Γι'αυτό έχει επιδερμίδα "χαρτί".🤣

Εμείς διαθέτουμε τέτοιο, δεν "νομίζουμε" ότι διαθέτουμε. 😁

Και πόντους στο πουλί! 🤪
Με τη διαφορά ότι εγώ δεν χρειάστηκε να πληρώσω αυτό που εσείς διαθέτετε.Το πήρα ως bonus από το καλώδιο.

Reaction score
2.549
Πολύ καλά καλώδια είναι! Απλά οι διαφορές που περιγράφεις θεωρώ ότι είναι απόρροια ενθουσιασμού. Γενικά σφίγγει ο ήχος, είναι πιο δεμένο το χαμηλό χωρίς να είναι επιθετικό όπως λες. Βάλτο με ανταπτορα σε ένα καλοριφέρ λαδιού για μια εβδομάδα για να χαζο/στρώσει
Δεν ήμουν ενθουσιασμένος.
Αγανακτισμένος ήμουν λόγω των τερτιπιων του κατά την συνδεση του.Εκτος από το ATC(6-6,5 κιλά)το οποίο παρα λίγο να ρίξει κατω εξ' αιτίας του μήκους(το προηγούμενο καλώδιο με ίδιο μήκος,έφθανε άνετα)του βάρους και της ακαμψιας του (εν τάξει,ευθύνονται και τα Rollerblocks)δεν κούμπωσε στην πρίζα τοίχου διότι η μικρή προεξοχή στο πίσω μέρος του σουκο του δεν του επέτρεψε να μπει μέσα στο ncf booster brace που έχω συνδέσει πάνω της.Ετσι,συνδέθηκε αναγκαστικά στον τελικό ενισχυτή.
Συστήνω σε όποιον θελήσει να το αγοράσει,να το παραγγειλει μισό μέτρο πιο μακρύ απ' όσο χρειάζεται γιατί το καλώδιο λόγω κατασκευής, "τρώει" μήκος.Θα παίξει και καλύτερα.

Last edited:

Reaction score
2.549
Αυτό ισχύει. Το bonding χημικά είναι 'προβληματικό". Γίνεται αλλά ....

Εσένα λογικά η ηχητική "υπογραφή" του γραφενίου δεν θα (πρέπει να) σου αρέσει συμφωνα με το γούστο σου έτσι όπως το έχω αντιληφθεί απο τα γραφόμενά σου. Για να "ηρεμεί" υπερβολικά νευρικά τρανζίστορ πιθανόν να είναι καλό.
Δεν "ηρεμεί" τίποτα.Ισα-ισα,τώρα ακούω τον τελικό ενισχυτή μου.

Reaction score
763

Reaction score
183
Θα συμμετείχα στην ωραία και άκρως ψυχαγωγική κουβέντα σας αλλά δεν προλαβαίνω!!!
Σε λίγο θα έχω την τιμή να παραλάβω και να δοκιμάσω τα νέα καλώδια μιας δυναμικά ανερχόμενης εταιρείας στον χώρο.
Μιλάμε για την Φlokos Audio.
'Oποιος δεν την ξέρει θα την μάθει σίγουρα ,ήδη ετοιμάζει άρθρο καταπέλτη ο Μιχάλης ο Φρέμερ !!
Η Φlokos Αudio κατέχει τεχνολογία που βασίζεται σε κρυφές μελέτες του τρίτου Ράιχ πάνω στην κίνηση των ηλεκτρονίων με ταχύτητες μεγαλύτερες του φωτός.

Τελος πάντων για να μην πολυλογώ, θα δοκιμάσω το νέο μοντέλο ονόματι Μichoyann Drakor (όνομα που δόθηκε προς τιμήν του διπλωματούχου Πυρηνικού Υδραυλικού απόφοιτου του Πολυτεχνείου των Καρπαθίων που εκπόνησε την μελέτη).
Το Michoyann Drakor λοιπόν είναι ένα καλώδιο που επιταχύνει τα ηλεκτόνια σε τέτοιο βαθμό έτσι ώστε ηχογραφήσεις τραγικές όπως αυτές που ακούει ο ΠΑΗΣ να αποκτούν ,βάθος ,υψος,μπάσο...ακόμα βοηθάει στη φαλάκρα και καταπολεμά στυτική δυσλειτουργία και Δάκο.

Διαθέτει επικάλυψη από πολυκαρβίδιο του Ροδίου Β ,ένα ισχυρό πυρηνικό υλικό κατευθείαν από Τσερνομπίλ όπου και παράγεται.
Με τιμή μόνο 3600 ευρώ το cm νομίζω ότι είναι μεγάλο vfm.
Ξεκινάω στρώσιμο στην ψηστιέρα και θα έχετε σε λίγο τις πρώτες εντυπώσεις.
Ελπίζω να μην με προλάβει μόνο ο Μιχάλης ο Φρέμερ.
Φlokos Audio λέμε.
STAY TUNED...

Reaction score
2.549

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.206
Με τη διαφορά ότι εγώ δεν χρειάστηκε να πληρώσω αυτό που εσείς διαθέτετε.Το πήρα ως bonus από το καλώδιο.
Γι'αυτό εσύ μόνο το φαντάζεσαι, ενώ εμείς το διαθέτουμε στ'αλήθεια. Υπάρχει, είναι κει, παίζει, το βλέπουμε. Το κεντρικό, και όχι μόνον αυτό, είναι και 14 ακόμα αδερφάκια του γύρω γύρω.

:party:

Reaction score
2.549
Γι'αυτό εσύ μόνο το φαντάζεσαι, ενώ εμείς το διαθέτουμε στ'αλήθεια. Υπάρχει, είναι κει, παίζει, το βλέπουμε. Το κεντρικό, και όχι μόνον αυτό, είναι και 14 ακόμα αδερφάκια του γύρω γύρω.

:party:
Ειτε το έχω είτε όχι,το αποτέλεσμα μετράει.Εσεις,ως πολύτεκνοι,θα πεινάσετε,ηχητικά πάντοτε.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.206
Ειτε το έχω είτε όχι,το αποτέλεσμα μετράει.Εσεις,ως πολύτεκνοι,θα πεινάσετε,ηχητικά πάντοτε.
Α, ναι, όπως στις μπριζόλες.

Εσύ τις φαντάζεσαι και χορταίνεις, εμείς τις έχουμε μπροστά μας και τις τρώμε:
(δίκιλες prime)

1000014909.jpg

1000014908.jpg

και πάλι πεινασμένοι μένουμε...

ΥΓ. Αλλά αφήνουμε χώρο για γλυκό.

1000014910.jpg

Χαίρομαι που'σαι κατά φαντασίαν χορτάτος, αλλά και γω κάτι θα καταφέρω στον ταπεινό χώρο της πραγματικότητας, δε μπορείς να πεις.

Reaction score
2.549
Α, ναι, όπως στις μπριζόλες.

Εσύ τις φαντάζεσαι και χορταίνεις, εμείς τις έχουμε μπροστά μας και τις τρώμε:
(δίκιλες prime)

View attachment 354190

View attachment 354191

και πάλι πεινασμένοι μένουμε...

ΥΓ. Αλλά αφήνουμε χώρο για γλυκό.

Χαίρομαι που'σαι κατά φαντασίαν χορτάτος, αλλά και γω κάτι θα καταφέρω στον ταπεινό χώρο της πραγματικότητας, δε μπορείς να πεις.
Το ηχητικο φαγητό δεν φθάνει για τα 15 αδέλφια γιατί προσπαθείς να τα ταισεις με συρματόσχοινα.Οπως η μπριζόλα.Τιγκα στο λίπος!

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.206
Το ηχητικο φαγητό δεν φθάνει για τα 15 αδέλφια γιατί προσπαθείς να τα ταισεις με συρματόσχοινα.Οπως η μπριζόλα.Τιγκα στο λίπος!
Συρματόσχοινα;

Με προκαλείς.🤪🤣😁

1000014912.jpg

Αυτές είναι πορτερ Μπλάκ Άνγκους, όλες μαζί.
Ίσα ίσα χωράνε στο ψυγείο.

Παν για medium rare σε μεγάλο φούρνο, υγραερίου.

ΥΓ. Μη με προκαλείς. 😁🤣🤪

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.962
Μιλάμε για καλώδια ......
Έθεσα τα ηχεία σε διαφορετικό δωμάτιο περίπου 45 τμ.
Μήκος καλωδίων ηχείων περίπου 30 μ έκαστο με τον γιαμαχα σαν ζώνη 2, χωρίς τελικό φυσικά. Καλώδιο λεπτό γιατί βρίσκεται εσωτερικά του τοίχου κατασκευής 1985, (αυτό το Κοκκίνο μαύρο του ενός ευρώ το μετρο και αν)...

Αποτέλεσμα? Πολύ καλό, με το χαμηλό του, τα λεπτομερή πρίμα, με απίθανη εστίαση. Δεν έλειπε τίποτα από τον ήχο. Μήπως υπερβάλουμε σχετικά με το θεμα καυλωδιο τελικά και είναι μόνο για να τα οικονομούν οι εταιρείες? (1500 ευρώ πχ το μετρο και άλλα ευτράπελα).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.951
Members
38.268
Νεότερο μέλος
kostas vak