Το σύστημα μου

Reaction score
2.689
Να του το πεις πριν ξεψυχησεις...Άστον στην αγωνία....δεν είναι να μοιράζονται έτσι οι συνταγές....
Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό.Απλως δεν θέλω να γράψω ένα κατεβατο.Μου τηλεφώνησε και η απορία του λύθηκε.Παντως ο Μάκης έχει τσακιρικο μάτι!

Reaction score
1.388
Λοιπόν χρησιμοποιούσα με το node nano τα καλώδια της συσκευασίας αναλογικά . Τώρα έβαλα φτιαχτό Audioquest red river . Η καθαρότητα ο αέρας η αμεσότητα το βάθος όλα ένα 20% πάνω! Ζωντάνεψε το σύστημα

Attachments

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.003
με ενα απλο κοιταγμα στις τιμες τους.......με επιασε κρυος ιδρωτας Πανο.
Και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης των ηχείων μου, είχε καλώδια διπλάσιου κόστους από αυτό των ηχείων! Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση. Εγώ έδωσα 150 ευρώ για τα δικά μου και νομίζω ότι ήταν και ακριβά!

Reaction score
309
Και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης των ηχείων μου, είχε καλώδια διπλάσιου κόστους από αυτό των ηχείων! Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση. Εγώ έδωσα 150 ευρώ για τα δικά μου και νομίζω ότι ήταν και ακριβά!
Εδώ και 3 η 4 ίσως χρόνια , εχω μείνει πιστός στα supra ply 3,4s , κάνοντας δοκιμή και με κάτι qed, audio quest πολυκλωνα και για ελάχιστα σε κάτι dynavox των 50 ευρώ το ζευγάρι( σωστά διαβάσατε τα άκρως τίμια αυτά) που έπαιζαν μια χαρά.
Ναι υπάρχουν διάφορες σε όλα αυτά, σε ΚΑΜΙΑ των περιπτώσεων όμως δεν αντικατοπτρίζουν τα χρήματα που ξοδεύει κανείς.
Ρεύματος εχω (έτσι για να τα εχω ) belden 19364 , και supra silver 2.5 .
Με 150 του ρεύματος τρία κομμάτια , και ηχείων αλλά 70 αν θυμάμαι καλά.
Αύριο παίρνω και δυο VDH hybrid d102 rca και μέχρι εκεί και καλά είναι.
Ξαναλέω πως ναι, διάφορες υπάρχουν , αλλά θεωρώ οι μεγαλύτερες εστιάζονται στις πηγές και στα ηχεια και όχι στα καλωδια.
Παναγιώτη συγχωρα με ρε που δεν θα συμφωνήσεις μαζί μου , και ναι σε καμία περίπτωση δεν θα σου κάνω το χατήρι να πουλήσω μια μοτοσικλέτα για να αγοράσω καλωδια :p:p:p

Reaction score
2.310
Τα καλώδια αναλογικού σήματος ακούγονται και είναι αρκετά εύκολο να τα ξεχωρίσεις . Και το αποτέλεσμα είναι προβλέψιμο, καθότι εξαρτάται απο τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά των συσκευών που διασυνδέουν.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.003
Και εγώ, από τα 3-4 ζευγάρια καλωδίων ηχείων που έχω, αξίας πάνω κάτω με δικά σου, μπορώ να κρίνω διάφορες. Όντως λοιπόν το καλώδιο ηχείων τουλάχιστον .... Ακούγεται! Το θέμα είναι στο τι ταιριάζει στο σετ του καθενός μας. Δυσκολη η απάντηση.

Reaction score
2.689
Εδώ και 3 η 4 ίσως χρόνια , εχω μείνει πιστός στα supra ply 3,4s , κάνοντας δοκιμή και με κάτι qed, audio quest πολυκλωνα και για ελάχιστα σε κάτι dynavox των 50 ευρώ το ζευγάρι( σωστά διαβάσατε τα άκρως τίμια αυτά) που έπαιζαν μια χαρά.
Ναι υπάρχουν διάφορες σε όλα αυτά, σε ΚΑΜΙΑ των περιπτώσεων όμως δεν αντικατοπτρίζουν τα χρήματα που ξοδεύει κανείς.
Ρεύματος εχω (έτσι για να τα εχω ) belden 19364 , και supra silver 2.5 .
Με 150 του ρεύματος τρία κομμάτια , και ηχείων αλλά 70 αν θυμάμαι καλά.
Αύριο παίρνω και δυο VDH hybrid d102 rca και μέχρι εκεί και καλά είναι.
Ξαναλέω πως ναι, διάφορες υπάρχουν , αλλά θεωρώ οι μεγαλύτερες εστιάζονται στις πηγές και στα ηχεια και όχι στα καλωδια.
Παναγιώτη συγχωρα με ρε που δεν θα συμφωνήσεις μαζί μου , και ναι σε καμία περίπτωση δεν θα σου κάνω το χατήρι να πουλήσω μια μοτοσικλέτα για να αγοράσω καλωδια :p:p:p
Γιάννη,ο κινητήρας της μηχανής σου είναι μπουκωμενος,εσύ αρνείσαι να τον ξεμπουκωσεις κι από πάνω νομίζεις ότι αποδίδει όπως πρέπει!
Χρησιμοποίησες καλώδια των 50€,άκουσες διαφορά όμως σε καμμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει;Μήπως θα έπρεπε να σου τα χαρισουν για να γίνει αυτό;
Αν έχεις τα ρεύματος που αναφέρεις απλώς για να τα έχεις,ο κινητήρας χρειάζεται αλλαγή.
Φυσικά,μπορείς να θεωρείς ο,τι θέλεις.Δεν μπορεις όμως να γνωρίζεις διότι δε δοκίμασες πραγματικά πολύ καλά καλώδια.
Η θεωρία από την πράξη,ένα καλώδιο δρόμος.
Υ.Γ. Ελπίζω να έχεις δικαίωμα επιστροφής των VDH.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.003
Ας αναφέρω τα καλώδια ηχείων μου, και κατόπιν ακούω την γνώμη σας.
Όλα 1,5 μέτρα.
Dynavox perfect sound 207297
Wireworld helikon 16 ofc
Kimber 4pr
Kimber 4vs
Oehbach transform
Ecosse 4.4

Υπενθυμίζεται: Advance Paris A 160 Evo
Advance Paris x P 500
PMC twenty 24

Last edited:

Reaction score
2.689
Τα καλώδια αναλογικού σήματος ακούγονται και είναι αρκετά εύκολο να τα ξεχωρίσεις . Και το αποτέλεσμα είναι προβλέψιμο, καθότι εξαρτάται απο τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά των συσκευών που διασυνδέουν.
Όχι γιατί τότε θα ξεμπερδευαμε λογω αντίστοιχων χαρακτηριστικων των καλωδίων.
Όλα 1,5 μέτρα.
Wireworld helikon 16 ofc
Kimber 4pr
Kimber 4vs
Oehbach transform
Ecosse 4.4

Advance Paris x P 500
PMC twenty 24
Μπορώ να σου προτείνω να δοκιμασεις μόνον καλώδια που έχω χρησιμοποιήσει σε PMC. Abbey Road Reference.Δεν τα έχω πια διαφορετικά θα σου τα δάνειζα.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.639
Όλα 1,5 μέτρα.
Wireworld helikon 16 ofc
Kimber 4pr
Kimber 4vs
Oehbach transform
Ecosse 4.4

Advance Paris x P 500
PMC twenty 24
να "καθήσεις στ' αυγά σου" !!! :p :p

όπως είπε και ένας γνήσιος καλωδιάς μόλις λίγο πιο πάνω, το πράγμα δε δουλεύει συγκρίνοντας τα χαρακτηριστικά των καλωδίων....

το δόγμα είναι:
1) "δοκιμάζεις καλώδια, αν μπορείς δανεικά... αν δεν μπορείς ματώνεις και τα αγοράζεις....
2) κάθε φορά που βρίσκεις κάποιο να σ αρέσει περισσότερο, το αγοράζεις και σκοτώνεις το προηγούμενο
3) τα 2 παραπάνω σε μόνιμη λούπα μέχρι να μην υπάρχει φράγκο!

οπότε.... ή κινείσαι έτσι και πουλάς το σπίτι... ή (εύχομαι) δουλεύει η κοινή λογική, παίρνεις ένα δυο (για ψυχολογικούς λόγους) που θεωρείς καλά (έχεις ήδη) και δεν ξανασχολείσαι!!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.081
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK