Το σύστημα μου

Reaction score
2.741
Όλοι έχουν ένα οντιοκουεστ κάπου.

Ψάξε ψάξε, θα βρεις κι εσύ ένα.

Τι; Στο κατούρι πηγάδισες; 😁🤣😂
Δεν έχω.Δεν φταίω εγω αν η μνήμη του Γιάννη είναι τόσο ασθενής ώστε να μπερδεύει όλες τις εταιρίες εντός από Sansui και Ψωράλ!

Reaction score
2.741
Παραγγέλθηκαν από τις Η.Π.Α,δύο sets από τα καλύτερα Rollerblocks της Symposium,τα series 2+.Εχθρός του(πολύ) καλού είναι το(ακομη)καλύτερο.

Reaction score
2.741
Παραγγέλθηκαν από τις Η.Π.Α,δύο sets από τα καλύτερα Rollerblocks της Symposium,τα series 2+.Εχθρός του(πολύ) καλού είναι το(ακομη)καλύτερο.
Θα δοκιμαστούν πρώτα και στις δύο συσκευές ταυτόχρονα και μετά ως double stack στη μια σε συνδυασμό με τα υπάρχοντα στην άλλη.Θα παραμεινει ο καλύτερος συνδυασμός και θα πουληθεί ο συνδυασμός που θα υστερήσει.
600 εδωσες;;;;
Να γιατί μας καλούν ν' αλλάξουμε κωδικούς κι εγώ δεν έχω αλλάξει ακόμη!

Last edited:

Reaction score
2.537
Ως μεταχειρισμένα περίπου τόσα ως τιμή αγοράς συν μεταφορικά.Οι φόροι είναι μια άλλη ιστορία που δεν γνωρίζω αν θα έχει ευτυχισμένο τέλος.
Μαγεία σου.
Υπολόγισε 30-40% πάνω για φόρους,τελωνειακό κλπ.

Reaction score
2.741
Μαγεία σου.
Υπολόγισε 30-40% πάνω για φόρους,τελωνειακό κλπ.
Το γνωρίζω γιατί την έχω ξαναπατήσει με τους φόρους.Το ιδεωδες είναι να επιτύχει κάποιος τόσο καλή τιμή αγοράς ώστε να μην του πέσουν άσχημα τα υπόλοιπα.

Reaction score
2.339
Αν υπήρχε αυτό που λέγαμε παλαιότερα , κοινωνικό κράτος, δεν θα έπρεπε να φορολογεί καλώδια που προορίζονται για audiο, καθότι θα έπρεπε να θεωρούνται απαραίτητα για άτομα με ειδικές ανάγκες και συγκεκριμένα για τα AMEA του audio.
Επίσης θα έπρεπε να συνταγραφούνται τα καλώδια, ώστε να δημιουργηθεί στην Ελλάδα βιομηχανία παραγωγής γενοσήμων, όπως αντίστοιχα δημιουργήθηκε η βιομηχανία φαρμάκων.

Απλώς του έχει ξεφύγει η συγκεκριμένη ευκαιρία του Άδωνη Γεωργιάδη, δεν γίνεται να τα φροντίζει όλα ένας άνθρωπος.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.489
Αν υπήρχε αυτό που λέγαμε παλαιότερα , κοινωνικό κράτος, δεν θα έπρεπε να φορολογεί καλώδια που προορίζονται για audiο, καθότι θα έπρεπε να θεωρούνται απαραίτητα για άτομα με ειδικές ανάγκες και συγκεκριμένα για τα AMEA του audio.
Επίσης θα έπρεπε να συνταγραφούνται τα καλώδια, ώστε να δημιουργηθεί στην Ελλάδα βιομηχανία παραγωγής γενοσήμων, όπως αντίστοιχα δημιουργήθηκε η βιομηχανία φαρμάκων.

Απλώς του έχει ξεφύγει η συγκεκριμένη ευκαιρία του Άδωνη Γεωργιάδη, δεν γίνεται να τα φροντίζει όλα ένας άνθρωπος.
Το να είμαστε φτωχοί... είναι πολυέξοδο. :sneaky:

Reaction score
2.339
Το να είμαστε φτωχοί... είναι πολυέξοδο. :sneaky:
Με ένα καλώδιο ένας φτωχός μπορεί να αισθανθεί πλούσιος για μία μέρα, μέχρι να το συνηθίσει και την επομένη να περιμένει άλλη μία μέρα ευτυχίας και πλούτου , αναμένοντας το καλωδιο να στρώσει για να ακούγεται καλύτερα

Reaction score
2.741
Με ένα καλώδιο ένας φτωχός μπορεί να αισθανθεί πλούσιος για μία μέρα, μέχρι να το συνηθίσει και την επομένη να περιμένει άλλη μία μέρα ευτυχίας και πλούτου , αναμένοντας το καλωδιο να στρώσει για να ακούγεται καλύτερα
Δηλαδή δε στρώνουν τα καλώδια,Γιώργο;Για λέγε!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.136
Members
38.289
Νεότερο μέλος
Wintersun