Και που να είχα και Audioquest!Δάκρυσα
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Και που να είχα και Audioquest!Δάκρυσα
Δεν έχω.Δεν φταίω εγω αν η μνήμη του Γιάννη είναι τόσο ασθενής ώστε να μπερδεύει όλες τις εταιρίες εντός από Sansui και Ψωράλ!Όλοι έχουν ένα οντιοκουεστ κάπου.
Ψάξε ψάξε, θα βρεις κι εσύ ένα.
Τι; Στο κατούρι πηγάδισες;
Ως μεταχειρισμένα περίπου τόσα ως τιμή αγοράς συν μεταφορικά.Οι φόροι είναι μια άλλη ιστορία που δεν γνωρίζω αν θα έχει ευτυχισμένο τέλος.600 εδωσες;;;;
Θα δοκιμαστούν πρώτα και στις δύο συσκευές ταυτόχρονα και μετά ως double stack στη μια σε συνδυασμό με τα υπάρχοντα στην άλλη.Θα παραμεινει ο καλύτερος συνδυασμός και θα πουληθεί ο συνδυασμός που θα υστερήσει.Παραγγέλθηκαν από τις Η.Π.Α,δύο sets από τα καλύτερα Rollerblocks της Symposium,τα series 2+.Εχθρός του(πολύ) καλού είναι το(ακομη)καλύτερο.
Να γιατί μας καλούν ν' αλλάξουμε κωδικούς κι εγώ δεν έχω αλλάξει ακόμη!600 εδωσες;;;;
Μαγεία σου.Ως μεταχειρισμένα περίπου τόσα ως τιμή αγοράς συν μεταφορικά.Οι φόροι είναι μια άλλη ιστορία που δεν γνωρίζω αν θα έχει ευτυχισμένο τέλος.
Το γνωρίζω γιατί την έχω ξαναπατήσει με τους φόρους.Το ιδεωδες είναι να επιτύχει κάποιος τόσο καλή τιμή αγοράς ώστε να μην του πέσουν άσχημα τα υπόλοιπα.Μαγεία σου.
Υπολόγισε 30-40% πάνω για φόρους,τελωνειακό κλπ.
Το να είμαστε φτωχοί... είναι πολυέξοδο.Αν υπήρχε αυτό που λέγαμε παλαιότερα , κοινωνικό κράτος, δεν θα έπρεπε να φορολογεί καλώδια που προορίζονται για audiο, καθότι θα έπρεπε να θεωρούνται απαραίτητα για άτομα με ειδικές ανάγκες και συγκεκριμένα για τα AMEA του audio.
Επίσης θα έπρεπε να συνταγραφούνται τα καλώδια, ώστε να δημιουργηθεί στην Ελλάδα βιομηχανία παραγωγής γενοσήμων, όπως αντίστοιχα δημιουργήθηκε η βιομηχανία φαρμάκων.
Απλώς του έχει ξεφύγει η συγκεκριμένη ευκαιρία του Άδωνη Γεωργιάδη, δεν γίνεται να τα φροντίζει όλα ένας άνθρωπος.
Με ένα καλώδιο ένας φτωχός μπορεί να αισθανθεί πλούσιος για μία μέρα, μέχρι να το συνηθίσει και την επομένη να περιμένει άλλη μία μέρα ευτυχίας και πλούτου , αναμένοντας το καλωδιο να στρώσει για να ακούγεται καλύτεραΤο να είμαστε φτωχοί... είναι πολυέξοδο.
Δηλαδή δε στρώνουν τα καλώδια,Γιώργο;Για λέγε!Με ένα καλώδιο ένας φτωχός μπορεί να αισθανθεί πλούσιος για μία μέρα, μέχρι να το συνηθίσει και την επομένη να περιμένει άλλη μία μέρα ευτυχίας και πλούτου , αναμένοντας το καλωδιο να στρώσει για να ακούγεται καλύτερα