JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.157
Το τεφλόν δεν αλλάζει ηλεκτρικά χαρακτηριστικά , γιατί είναι μονωτής , ως εκ τούτου δεν έχει.
ΔΕΝ ΣΤΡΩΝΕΙ ΛΕΜΕ.
ΔΕΝ ΣΤΡΩΝΕΙ ΛΕΜΕ.
Αυτά πες τα σε εταιρίες όπως η Conrad-Johnson.Ειχα και μπορώ να το επιβεβαιώσω.Το τεφλόν δεν αλλάζει ηλεκτρικά χαρακτηριστικά , γιατί είναι μονωτής , ως εκ τούτου δεν έχει.
ΔΕΝ ΣΤΡΩΝΕΙ ΛΕΜΕ.
μόνο ένας?Ας βρεθεί έστω και ένας να μου εξηγήσει με πραγματικά στοιχεία το πως μπορεί ένα καλώδιο να στρώνει ….
Δεν μετριούνται όλα φίλε, πχ όταν περνάει ρεύμα μέσα από τον αγωγό δημιουργείται χημική αντίδραση ανάλογα το υλικό του αγωγού αυτό επηρεάζει την ποιότητα του ρεύματος.
Από την ορθογραφία σου προκύπτει ότι μάλλον ανηκες κι εσύ στην αγράμματη συμμορία.μόνο ένας?
έχουν όλα εξηγηθεί τις χρυσές εποχές που όλη η αγράμματη ψεκασμένη συμμορία έγραφαν μαζεμένοι κ σε βάρδιες...
αυτά που διαβάζετε τώρα από κανα δυο ψεκ...είναι γατάκια μπροστά τους
όρεξη να χεις να διαβάζεις....
τι διόρθωσα?Από την ορθογραφία σου προκύπτει ότι μάλλον ανηκες κι εσύ στην αγράμματη συμμορία.
Το διορθωσες.Εισαι τέως μέλος πια;
Τα καλώδια δεν στρώνουν, αλλά καίγονται, κι όχι με φτηνιάρηκες πρακτικές.
Η Nordost ξέρει από φούρνους . Μιλήστε με τους dealers για τα παρεχόμενα services
What is Cable Burn-In? - Nordost Blog
From anti-static treatment to cable elevators, there are several things one can do to maximize the performance level of audio cables. For years now, manufacturers have been aware of another practice that drastically improves upon performance that has recently been gaining … Continue reading →nordost.com
Από την ορθογραφία σου προκύπτει ότι μάλλον ανηκες κι εσύ στην αγράμματη συμμορία.
Το διορθωσες.Εισαι τέως μέλος πια;
ακόμα?τι διόρθωσα?
Είχες αρχικα γράψει το όλη η με οι.ακόμα?
και αυτό είναι ορθογραφικό επειδή δεν πρόσεξα τι έγραψα πριν?Είχες αρχικα γράψει το όλη η με οι.
Φυσικά,αστειεύομαι για τα περί μέλους.
Εδώ που είμαι θα 'λθεις.Για σένα πόσα έχει για τα περί ψεκ και παλαιότερα;Σου έχω κρατήσει την καλύτερη θέση ακρόασης.Θα κάνουμε και τυφλό τεστ καλωδίων.Συνεχισε έτσι!και αυτό είναι ορθογραφικό επειδή δεν πρόσεξα τι έγραψα πριν?
τσίμπα 5 τώρα γιατί απαγορεύεται να σχολιάζουμε τα ορθογραφικά κ εκφραστικά κανενός
και αν θέλεις πάνε κλάψε εκεί που ξέρεις να δούμε ποιος θα γίνει τέως
Υ.Γ. Αστειεύομαι φυσικά
Αν η ιδιοκτησία δεν έχει βαρεθεί ακόμη να βλέπει κόσμο να φεύγει η να μη συμμετέχει εξ' αιτίας σου(αυτά μου λένε στα π.μ. και στο τηλέφωνο)εχει τα σέβη μου.στείλε βάιμπερ καλύτερα...το πμ μπορει να αργήσει να το δει
ίδιες ατάκες έγραφε πριν χρόνια και ένας τζιοβάνι...που μετά έγινε PMC και μετά έγινε τέως....Αν η ιδιοκτησία δεν έχει βαρεθεί ακόμη να βλέπει κόσμο να φεύγει η να μη συμμετέχει εξ' αιτίας σου(αυτά μου λένε στα π.μ. και στο τηλέφωνο)εχει τα σέβη μου.
Τότε σε καλώδια όπως τα Kimber 12TC που όχι μόνο έχουν teflon διηλεκτρικό αλλά και υψηλή χωρητική συνιστώσα στη δική τους εμπέδηση θ'αναμενόταν να στρώνει...Όλα στρώνουν.Ακομη και το διηλεκτρικό.Κι αν είναι και τεφλόν Γιάννη,προκοπή δεν κάνει!Όμως το τεφλόν στους πυκνωτες στρώνει όμως στα καλώδια οχι;
...
Ένα αρτοσκεύασμα της προκοπής δεν λένε να φτιάξουν όμως......
Η Nordost ξέρει από φούρνους .
What is Cable Burn-In? - Nordost Blog
From anti-static treatment to cable elevators, there are several things one can do to maximize the performance level of audio cables. For years now, manufacturers have been aware of another practice that drastically improves upon performance that has recently been gaining … Continue reading →nordost.com
έτσι ναι ναι ναι...ακριβώς αυτό λένε...μας έχουν πάρει τα αφτιά με την εκδίωξη αέριων προσμείξεων και την δράση λοιπών προσμείξεων σε ανάλογα διόδου ευνοώντας με την πάροδο του χρόνου πιο απρόσκοπτη διάβαση των ελεύθερων ηλεκτρονίων προς συγκεκριμένη φοράΓια να κάνω πάντως τον συνήγορο του διαβόλου και με όσο σοβαρότερη φρασεολογία γίνεται, οι θιασώτες του στρωσίματος υποστηρίζουν ότι αυτό που ΄΄στρώνει΄΄ στον μεταλλικό αγωγό είναι η προοδευτική εκδίωξη αέριων προσμείξεων και δράση λοιπών προσμείξεων σε ανάλογα διόδου ευνοώντας με την πάροδο του χρόνου πιο απρόσκοπτη διάβαση των ελεύθερων ηλεκτρονίων προς συγκεκριμένη φορά.
Εσύ μη σκιάζεσαι , είσαι μονίμως στραμμένος προς συγκεκριμένη... φθορά.έτσι ναι ναι ναι...ακριβώς αυτό λένε...μας έχουν πάρει τα αφτιά με την εκδίωξη αέριων προσμείξεων και την δράση λοιπών προσμείξεων σε ανάλογα διόδου ευνοώντας με την πάροδο του χρόνου πιο απρόσκοπτη διάβαση των ελεύθερων ηλεκτρονίων προς συγκεκριμένη φορά