Το σύστημα μου

Reaction score
2.751
Το τεφλόν δεν αλλάζει ηλεκτρικά χαρακτηριστικά , γιατί είναι μονωτής , ως εκ τούτου δεν έχει.
ΔΕΝ ΣΤΡΩΝΕΙ ΛΕΜΕ.
Αυτά πες τα σε εταιρίες όπως η Conrad-Johnson.Ειχα και μπορώ να το επιβεβαιώσω.
Όλα στρώνουν.Κι εσύ θα στρώσεις.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.125
Ας βρεθεί έστω και ένας να μου εξηγήσει με πραγματικά στοιχεία το πως μπορεί ένα καλώδιο να στρώνει ….
μόνο ένας?
έχουν όλα εξηγηθεί τις χρυσές εποχές που όλη η αγράμματη ψεκασμένη συμμορία έγραφαν μαζεμένοι κ σε βάρδιες... :roflmao: :party:

αυτά που διαβάζετε τώρα από κανα δυο ψεκ...είναι γατάκια μπροστά τους :biggrin:

όρεξη να χεις να διαβάζεις....

Δεν μετριούνται όλα φίλε, πχ όταν περνάει ρεύμα μέσα από τον αγωγό δημιουργείται χημική αντίδραση ανάλογα το υλικό του αγωγού αυτό επηρεάζει την ποιότητα του ρεύματος.

Reaction score
2.751
μόνο ένας?
έχουν όλα εξηγηθεί τις χρυσές εποχές που όλη η αγράμματη ψεκασμένη συμμορία έγραφαν μαζεμένοι κ σε βάρδιες... :roflmao: :party:

αυτά που διαβάζετε τώρα από κανα δυο ψεκ...είναι γατάκια μπροστά τους :biggrin:

όρεξη να χεις να διαβάζεις....
Από την ορθογραφία σου προκύπτει ότι μάλλον ανηκες κι εσύ στην αγράμματη συμμορία.
Το διορθωσες.Εισαι τέως μέλος πια;

Reaction score
2.347
Τα καλώδια δεν στρώνουν, αλλά καίγονται, κι όχι με φτηνιάρηκες πρακτικές.

Η Nordost ξέρει από φούρνους .

daharis666

Moderator
Reaction score
80.125
Από την ορθογραφία σου προκύπτει ότι μάλλον ανηκες κι εσύ στην αγράμματη συμμορία.
Το διορθωσες.Εισαι τέως μέλος πια;
τι διόρθωσα?

Reaction score
2.347
Τα καλώδια δεν στρώνουν, αλλά καίγονται, κι όχι με φτηνιάρηκες πρακτικές.

Η Nordost ξέρει από φούρνους . Μιλήστε με τους dealers για τα παρεχόμενα services

daharis666

Moderator
Reaction score
80.125
Είχες αρχικα γράψει το όλη η με οι.
Φυσικά,αστειεύομαι για τα περί μέλους.
και αυτό είναι ορθογραφικό επειδή δεν πρόσεξα τι έγραψα πριν?

τσίμπα 5 τώρα γιατί απαγορεύεται να σχολιάζουμε τα ορθογραφικά κ εκφραστικά κανενός
και αν θέλεις πάνε κλάψε εκεί που ξέρεις να δούμε ποιος θα γίνει τέως

Υ.Γ. Αστειεύομαι φυσικά

Reaction score
2.751
και αυτό είναι ορθογραφικό επειδή δεν πρόσεξα τι έγραψα πριν?

τσίμπα 5 τώρα γιατί απαγορεύεται να σχολιάζουμε τα ορθογραφικά κ εκφραστικά κανενός
και αν θέλεις πάνε κλάψε εκεί που ξέρεις να δούμε ποιος θα γίνει τέως

Υ.Γ. Αστειεύομαι φυσικά
Εδώ που είμαι θα 'λθεις.Για σένα πόσα έχει για τα περί ψεκ και παλαιότερα;Σου έχω κρατήσει την καλύτερη θέση ακρόασης.Θα κάνουμε και τυφλό τεστ καλωδίων.Συνεχισε έτσι!

daharis666

Moderator
Reaction score
80.125
στείλε βάιμπερ καλύτερα...το πμ μπορει να αργήσει να το δει

Reaction score
2.751
στείλε βάιμπερ καλύτερα...το πμ μπορει να αργήσει να το δει
Αν η ιδιοκτησία δεν έχει βαρεθεί ακόμη να βλέπει κόσμο να φεύγει η να μη συμμετέχει εξ' αιτίας σου(αυτά μου λένε στα π.μ. και στο τηλέφωνο)εχει τα σέβη μου.

daharis666

Moderator
Reaction score
80.125
Αν η ιδιοκτησία δεν έχει βαρεθεί ακόμη να βλέπει κόσμο να φεύγει η να μη συμμετέχει εξ' αιτίας σου(αυτά μου λένε στα π.μ. και στο τηλέφωνο)εχει τα σέβη μου.
ίδιες ατάκες έγραφε πριν χρόνια και ένας τζιοβάνι...που μετά έγινε PMC και μετά έγινε τέως....
μα τα ίδια....

κ όμως ακόμα εδώ είστε κ γράφετε...χιλιάδες μηνύματα...μόνο σε φανταστικά μέλη πιάνει η μπογιά μου :biggrin:

Reaction score
330
"Μια ωραια και απλα επιξηγηματικη παρουσιαση του θεματος "στρωσιματος" καλωδιων και γενικοτερα ηλεκτρονικων συσκευων με αναφορα στην θεωρια για την καλυτερη κατανοηση του φαινομενου.
Οσοι σοβαρα ενδιαφερονται να κατανοησουν ας διαβασουν .

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.944
Μην το πολυψάχνετε με τα ηλεκτρόνια. Μας έχουν γραμμένους. Ούτε φαντάζεστε πού μπορεί να βρίσκονται την ώρα που εσείς ακούτε καλώδια, στηριχτηκά και μπίλιες. Ρωτήστε τον θείο Αλβέρτο. :biggrin:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.498
Όλα στρώνουν.Ακομη και το διηλεκτρικό.Κι αν είναι και τεφλόν Γιάννη,προκοπή δεν κάνει!Όμως το τεφλόν στους πυκνωτες στρώνει όμως στα καλώδια οχι;
...
Τότε σε καλώδια όπως τα Kimber 12TC που όχι μόνο έχουν teflon διηλεκτρικό αλλά και υψηλή χωρητική συνιστώσα στη δική τους εμπέδηση θ'αναμενόταν να στρώνει... :D
Οι δε υπόλοιποι ας έπαιρναν ... Daflon μπας κι έστρωναν τουλάχιστον αιμορροΐδες και μικροκυκλοφορία στα κάτω άκρα από το πολύ καθισιό περιμένοντας στρώσιμο σε διηλεκτρικά ... :p
Για να κάνω πάντως τον συνήγορο του διαβόλου και με όσο σοβαρότερη φρασεολογία γίνεται, οι θιασώτες του στρωσίματος υποστηρίζουν ότι αυτό που ΄΄στρώνει΄΄ στον μεταλλικό αγωγό είναι η προοδευτική εκδίωξη αέριων προσμείξεων και δράση λοιπών προσμείξεων σε ανάλογα διόδου ευνοώντας με την πάροδο του χρόνου πιο απρόσκοπτη διάβαση των ελεύθερων ηλεκτρονίων προς συγκεκριμένη φορά.
...
Η Nordost ξέρει από φούρνους .

Ένα αρτοσκεύασμα της προκοπής δεν λένε να φτιάξουν όμως... :p

daharis666

Moderator
Reaction score
80.125
Για να κάνω πάντως τον συνήγορο του διαβόλου και με όσο σοβαρότερη φρασεολογία γίνεται, οι θιασώτες του στρωσίματος υποστηρίζουν ότι αυτό που ΄΄στρώνει΄΄ στον μεταλλικό αγωγό είναι η προοδευτική εκδίωξη αέριων προσμείξεων και δράση λοιπών προσμείξεων σε ανάλογα διόδου ευνοώντας με την πάροδο του χρόνου πιο απρόσκοπτη διάβαση των ελεύθερων ηλεκτρονίων προς συγκεκριμένη φορά.
έτσι ναι ναι ναι...ακριβώς αυτό λένε...μας έχουν πάρει τα αφτιά με την εκδίωξη αέριων προσμείξεων και την δράση λοιπών προσμείξεων σε ανάλογα διόδου ευνοώντας με την πάροδο του χρόνου πιο απρόσκοπτη διάβαση των ελεύθερων ηλεκτρονίων προς συγκεκριμένη φορά :biggrin:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.498
έτσι ναι ναι ναι...ακριβώς αυτό λένε...μας έχουν πάρει τα αφτιά με την εκδίωξη αέριων προσμείξεων και την δράση λοιπών προσμείξεων σε ανάλογα διόδου ευνοώντας με την πάροδο του χρόνου πιο απρόσκοπτη διάβαση των ελεύθερων ηλεκτρονίων προς συγκεκριμένη φορά :biggrin:
Εσύ μη σκιάζεσαι , είσαι μονίμως στραμμένος προς συγκεκριμένη... φθορά.:roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.140
Members
38.289
Νεότερο μέλος
Wintersun