Το σύστημα μου

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.294
Εσύ την έκανες την αρχή , αλλά δεν το συνεχίζω.
Αν όμως εννοείς ότι σε χαρακτήρισα προπέτη , ναι, και καλά έκανα .
Διότι , πετάχτηκες όπως πάντα , να μου πείς πως με τα καλώδια που χρησιμοποίησα δεν θα άκουγα διαφορές .
Και που ξέρεις εσύ τι καλώδια χρησιμοποίησα εγω?
Και που ξέρεις τι διαφορές άκουσα ή δεν άκουσα ? ήσουν παρών ?

Reaction score
2.959
Εσύ την έκανες την αρχή , αλλά δεν το συνεχίζω.
Αν όμως εννοείς ότι σε χαρακτήρισα προπέτη , ναι, και καλά έκανα .
Διότι , πετάχτηκες όπως πάντα , να μου πείς πως με τα καλώδια που χρησιμοποίησα δεν θα άκουγα διαφορές .
Και που ξέρεις εσύ τι καλώδια χρησιμοποίησα εγω?
Και που ξέρεις τι διαφορές άκουσα ή δεν άκουσα ? ήσουν παρών ?
Ξέρω τι χρησιμοποιείς.Εσυ το έχεις δηλώσει και βάσει αυτού απήντησα.Οσο για το "πέταγμα όπως πάντα" δες μήπως είσαι χειρότερος απ' αυτούς που κατηγορείς.
Τέλος από μένα.

Reaction score
1.952
Πολλοί εμού συμπεριλαμβανομένου.
Ρε μαλ....κα....εσυ δεν εχεις σαλόνι, γήπεδο έχεις....για να ακουστεί το κακόμοιρο το ηχειο στα 5,5 μέτρα που κάθεσαι θέλει βζζιιιιν

Reaction score
1.469
Προσωπικα οταν αλλαξα τα καλωδια rca που ηταν στο κουτι του streamer με τα audioquest red river υπηρχε τρανταχτη διαφορα στην καθαροτητα του ηχου.

Εαν καποιος μου ελεγε οτι δεν ακουω διαφορες και ηταν παρων εκεινη την ωρα δεν θα επαιρνα ποτε ξανα σοβαρα οτιδηποτε ελεγε για ηχο.

Παρολα αυτα τα ποιοτικα καλωδια θα αποκαλυψουν το μαξ των δυνατοτητων του εξοπλισμου σου. Δεν ισχυριζεται κανενας οτι θα γινουν αλλα που δεν ειναι ηδη... Απλως δε θα χαλασουν τη σουπα.

Reaction score
1.952
Προσωπικα οταν αλλαξα τα καλωδια rca που ηταν στο κουτι του streamer με τα audioquest red river υπηρχε τρανταχτη διαφορα στην καθαροτητα του ηχου.

Εαν καποιος μου ελεγε οτι δεν ακουω διαφορες και ηταν παρων εκεινη την ωρα δεν θα επαιρνα ποτε ξανα σοβαρα οτιδηποτε ελεγε για ηχο.

Παρολα αυτα τα ποιοτικα καλωδια θα αποκαλυψουν το μαξ των δυνατοτητων του εξοπλισμου σου. Δεν ισχυριζεται κανενας οτι θα γινουν αλλα που δεν ειναι ηδη... Απλως δε θα χαλασουν τη σουπα.
Δλδ αν αντί για το noname που είχε μέσα το κουτί έβαζες ένα Canare που έχει το 1/10 του audioquest δεν θα έλεγες το ίδιο και θα είχες στην τσέπη και τα χρήματα σου;

Reaction score
1.469
Δλδ αν αντί για το noname που είχε μέσα το κουτί έβαζες ένα Canare που έχει το 1/10 του audioquest δεν θα έλεγες το ίδιο και θα είχες στην τσέπη και τα χρήματα σου;
Δεν ξερω δεν εχω αγορασει ποτε canare... Πιθανον θα ηταν πολυ μικροτερες οι διαφορες.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.294
Ρε μαλ....κα....εσυ δεν εχεις σαλόνι, γήπεδο έχεις....για να ακουστεί το κακόμοιρο το ηχειο στα 5,5 μέτρα που κάθεσαι θέλει βζζιιιιν
Ποιά 5,5 μέτρα ρε ? Στα 3,5 κάθομαι και ακούω.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.294
Ξέρω τι χρησιμοποιείς.Εσυ το έχεις δηλώσει και βάσει αυτού απήντησα.Οσο για το "πέταγμα όπως πάντα" δες μήπως είσαι χειρότερος απ' αυτούς που κατηγορείς.
Τέλος από μένα.
Ναι εντάξει παίξτο και θιγμένος τώρα να δέσει το γλυκό.

Reaction score
181
Δεν ξέρω το canare αλλά συνήθως στα καλώδια ο,τι πληρώνεις παίρνεις. Φθηνό audioquest, χαμηλή ποιότητα ήχου σε σχέση με ακριβότερο audioquest ή άλλης εταιρείας. Αυτή είναι η δική μου εμπειρία από ιντερκονεκτ, καλώδια ηχείων και καλώδια ρεύματος. Προσπάθησα να δοκιμάσω οικονομικότερες λύσεις και υπολείπονταν κατά πολύ. Οπότε είναι επιλογή του καθενός μέχρι που θέλει να φτάσει. Κι επειδή το βίωσα έτσι στο δικό μου σύστημα δεν σημαίνει ότι υποστηρίζω πως συμβαίνει το ίδιο σε όλα τα συστήματα. Σε δύο άλλα τουλάχιστον πάντως ηχοσυστήματα πέραν του δικού μου το ίδιο συνέβη. Από κει και πέρα κουμάντο στην τσέπη του κάνει όπως θέλει ο καθένας.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.294
Δεν παιζεσαι κλαιω:hi::party::drinks::party:
Δεν χρειάζεται να κλαίς.
Παίζω πολύ δυνατά ενδεχομένως και πιό δυνατά από σένα .
Γιατί σου είναι τόοοοσο δύσκολο να το αντιληφθείς και να το χωνέψεις αυτό ?
Τροπος που λέγειν μωρέ και εσύ
Για την ακρίβεια στα 3,6 μέτρα .

Last edited:

Reaction score
1.952
Δεν ξέρω το canare αλλά συνήθως στα καλώδια ο,τι πληρώνεις παίρνεις. Φθηνό audioquest, χαμηλή ποιότητα ήχου σε σχέση με ακριβότερο audioquest ή άλλης εταιρείας. Αυτή είναι η δική μου εμπειρία από ιντερκονεκτ, καλώδια ηχείων και καλώδια ρεύματος. Προσπάθησα να δοκιμάσω οικονομικότερες λύσεις και υπολείπονταν κατά πολύ. Οπότε είναι επιλογή του καθενός μέχρι που θέλει να φτάσει. Κι επειδή το βίωσα έτσι στο δικό μου σύστημα δεν σημαίνει ότι υποστηρίζω πως συμβαίνει το ίδιο σε όλα τα συστήματα. Σε δύο άλλα τουλάχιστον πάντως ηχοσυστήματα πέραν του δικού μου το ίδιο συνέβη. Από κει και πέρα κουμάντο στην τσέπη του κάνει όπως θέλει ο καθένας.
Έχω και Neotech Inteconnect με τα xlr (diy Με ασημόκαλάι, κολλά στα κενά για να μην έχει airgap και ευχή του Χριστόδουλου πριν τα τινάξει τα πέταλα) της φίρμας.....διαφορές με το φτωχό κανάρε ελάχιστες ειδικότερα για να δικαιολογήσουν και την διαφορά τιμής.
Αλλά οκ.

Reaction score
181
Έχω και Neotech Inteconnect με τα xlr (diy Με ασημόκαλάι, κολλά στα κενά για να μην έχει airgap και ευχή του Χριστόδουλου πριν τα τινάξει τα πέταλα) της φίρμας.....διαφορές με το φτωχό κανάρε ελάχιστες ειδικότερα για να δικαιολογήσουν και την διαφορά τιμής.
Αλλά οκ.
Για να το λες σε πιστεύω. Παίζει ρόλο και το ταίριασμα με το σύστημα γιατί το κάθε καλώδιο δίνει διαφορετικό ηχητικό αποτέλεσμα. Ο καθένας καταθέτει την εμπειρία του. Το canare δεν το έχω ακούσει. Με άλλα φθηνότερα καλώδια δεν ήμουν ικανοποιημένος. Μακάρι να ήμουν δηλαδή.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.349
Έχω και Neotech Inteconnect με τα xlr (diy Με ασημόκαλάι
Ε τότε ποιος σε πχιάνει, μιλάμε για εγγυημένες χροιές, μεταξωτές, αέρινες, ευωδιαστές και πάνω απ' όλα ζεστές α-να-λο-γι-κές, αγνές παρθένες λέμε.

Reaction score
29.904
Απλά είναι τα πράγματα και τα απλουστεύω .....ναι κάποια καλώδια δίνουν κάποιες μικρές διαφορές π.χ στο μπάσο άλλα στα υψηλά κ.τ.λ. Κάποιοι προτιμάνε να δώσουν 1000 ευρώ για καλώδιο να βελτιώσουν το μπάσο άλλοι να αγοράσουν sub. Άλλοι βάζουνε καλώδια ασημένια κι άλλοι περιποιούνται το χώρο τους. Όλοι όμως δίνουν χρήματα στο χόμπι μας .Το θέμα είναι να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να βελτιώνουμε το ηχητικό αποτέλεσμα. Άλλωστε διαφορετικά μυαλά έχουμε και διαφορετικά αυτιά.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.294
. Όλοι όμως δίνουν χρήματα στο χόμπι μας
Εχω σταματήσει εδώ και χρόνια να δίνω χρήματα δεξιά και αριστερά.
Δεν έχω λόγο . Οπου έφτασα , έφτασα και τέλος.
Ούτε καβλώδια ούτε τίποτα.
Μιά χαρά παίζει όπως παίζει , δεν θέλω κάτι άλλο.
Οποιον τον τρώει ο κώλος του για αναβαθμίσεις και τα ρέστα , be my guest , feel free κτλπ .

Reaction score
1.952
Ε τότε ποιος σε πχιάνει, μιλάμε για εγγυημένες χροιές, μεταξωτές, αέρινες, ευωδιαστές και πάνω απ' όλα ζεστές α-να-λο-γι-κές, αγνές παρθένες λέμε.
Ναι ρε δεν είδες τις μετρήσεις μου; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.224
Members
38.309
Νεότερο μέλος
ChristosDi