Το σύστημα μου

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.022
Κάτι στα γρήγορα και για όσο δεν με βλέπει ο προϊστάμενος.Δυο ζευγη ηχείων που μετρούν εξαιρετικά και το ένα ζεύγος κοστίζει 300€ ενώ το άλλο 10.000 έχουν την ίδια απόδοση;
Όπου ηχεία βάλε ο,τι άλλο θέλεις.
αν είναι καλώδια ρεύματος... ναι :p

Reaction score
8.978
Κορυφαια ως προς τι; Ν' ακούν πολυκάναλο οι αστροναύτες;Ηχητική φροντίδα του διαστημοπλοίου έχει γίνει;
Όπως λέει και μια ψυχή, αν θέλεις να κόψεις ψωμί παίρνεις το μαχαίρι και όχι αλυσοπριονο :biggrin:
Τα καλώδια της NASA δεν επιρρεαζονται από ενδεχόμενες εξωγήινες παρεμβολές. :tongue:
Εμείς τώρα στην Γη κσλυπτομαστε και με πιο γήινα καλώδια χωρίς διαστημική τεχνολογία για να ακούμε μουσικουλα.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.022
Υπνοβατεις και πρόσεξε μην πέσεις από το Μεγάλο Μετέωρο!
Θα την πω την αμαρτία μου, μ αρέσουν και μένα κάποια καλώδια ρεύματος... :p
Σε κάποιους servers η Dell δίνει κάτι μαύρα πολύ γαμάτα, χοντρά και πολύ μαλακά... μ' αρέσουν και όποτε μπορώ καβαντζώνω κανένα.... λες να μην κάνουν για audio? :p

Reaction score
1.807
Θα την πω την αμαρτία μου, μ αρέσουν και μένα κάποια καλώδια ρεύματος... :p
Σε κάποιους servers η Dell δίνει κάτι μαύρα πολύ γαμάτα, χοντρά και πολύ μαλακά... μ' αρέσουν και όποτε μπορώ καβαντζώνω κανένα.... λες να μην κάνουν για audio? :p
και η apple στο mac studio εχει ενα υφασματινο πολυ ωραιο και ευκαμπτο. εγω δεν το ηξερα και οταν το ειδα σε ενα συγγενη ειμουν καπως

"ε τι κανεις εδω;"

"του υπολογιστη ειναι, ερχεται με αυτο αντι για το φτηνιαρικο."

"α οκ, ωραιο φαινεται."

xD

(δεν εχει καμια σχεση με τα οντιο πραγνατα)
1738240026592.png

για αυτο εχουν τοσο καλες επιδωσεις τα mac τελευταια, βαλανε audiophile καλωδιο ρευματος
:lolsign:

Last edited:

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.180
Αφού λοιπόν έχουν την ίδια απόδοση,ο Κώστας είναι το μεγαλύτερο κορόιδο κι εσείς οι πονηροί των 300€.Σωστα;
Δεν καταλαβαίνω τι λες. Αλλά προφανώς ούτε και εσύ.

Αν 2 συσκευές έχουν τις ίδιες μετρήσεις είναι γιατί βγάζουν τον ίδιο ήχο (ή απίστευτα παρεμφερή).
Έχει ηχεία με 300€ που μετράνε σαν του κώστα ήαρ (αν αυτό εννοείς) ?

Reaction score
3.011
Δεν καταλαβαίνω τι λες. Αλλά προφανώς ούτε και εσύ.

Αν 2 συσκευές έχουν τις ίδιες μετρήσεις είναι γιατί βγάζουν τον ίδιο ήχο (ή απίστευτα παρεμφερή).
Έχει ηχεία με 300€ που μετράνε σαν του κώστα ήαρ (αν αυτό εννοείς) ?
Απ' όλα έχει.Και dacs των 50 ευρώ σαν αυτα που μετρά ο Κακομοιρ.Εκει να χορτάσεις μετρήσεις!

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.180
Απ' όλα έχει.Και dacs των 50 ευρώ σαν αυτα που μετρά ο Κακομοιρ.Εκει να χορτάσεις μετρήσεις!
Στείλε λινκ να ψωνίσω χθες κιόλας!!!
(τις μετρήσεις μην ξεχάσεις)

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.022
Τα ηχεία του Κωσταυτια δεν κάνουν 10.000 που ξεκίνησες την κουβέντα άλλα 1900.
Ακόμα κι αν κάποιες μετρήσεις τύχει να είναι παρεμφερείς με ηχείο των 300, κάποιες άλλες δε θα είναι π.χ. max SPL
Αν έχεις κάποιο ηχείο που τις έχει όλες παραπλήσιες τις μετρήσεις και κάνει 300, όπως είπε και ο @kalitsouni στείλε Link να ψωνίσουμε!

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.180
Ακόμα κι αν κάποιες μετρήσεις τύχει να είναι παρεμφερείς με ηχείο των 300, κάποιες άλλες δε θα είναι π.χ. max SPL
Αν έχεις κάποιο ηχείο που τις έχει όλες παραπλήσιες τις μετρήσεις και κάνει 300, όπως είπε και ο @kalitsouni στείλε Link να ψωνίσουμε!
Μη μου το χαλάς σύντροφε και είχα την ελπίδα ότι θα έκανα το σύστημα του ήαρ με 3 χιλιάρικα... :headbang:

Reaction score
3.011
Η τιμή σ' ενόχλησε η το max spl λες κι αυτή είναι η μόνη διαφορά των ηχείων;

Reaction score
2.579
Του ήαρ, αν έχει από 300€ το κάθε ηχείο , επειδή έχει αγοράσει 11 από τα ίδια (κοψοχρονιάς), το σύστημά του παίζει σαν ένα στέρεο σετ των 3.300 €.
Και δεν βάζω σε λογοριασμό τα 5 subs που αγόρασε για να βγάζουν μπάσα ακόμα και οι φλογέρες μου.

Οπότε δεν μας παίρνει να τον κοντράρουμε με τα ηχεία μας, του χιλιάρικου (τιμές αγγελίας πάντα, όχι αγοράς)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ