Το σύστημα μου

Reaction score
3.011
Γιατί με τις μονοφωνικές αρχαιολογίες που ακούει και με 5" γουφεράκια ποιός θα ήθελε να γκαζώσει εδώ που τα λέμε.
Σε πηγαίνω μια κοντριτσα με το φασολακι σου και σε όποια μουσική επιλέξεις.

Reaction score
581
Κάτι στα γρήγορα και για όσο δεν με βλέπει ο προϊστάμενος.Δυο ζευγη ηχείων που μετρούν εξαιρετικά και το ένα ζεύγος κοστίζει 300€ ενώ το άλλο 10.000 έχουν την ίδια απόδοση;
Όπου ηχεία βάλε ο,τι άλλο θέλεις.
Άστοχη και υπεραπλουστευμένη η προσέγγισή σου, αν μου επιτρέπεις.
Ή θα πρέπει να δώσεις συγκεκριμένα παραδείγματα τέτοιων ηχείων και να συζητήσουμε επί συγκεκριμένης περίπτωσης που έχεις στο μυαλό σου, ή θα πρέπει να πάμε στο πεδίο της υποτιθέμενης ύπαρξης τους, κάτι το οποίο δεν μπορεί να μας οδηγήσει σε κανένα χρήσιμο συμπέρασμα.

Reaction score
3.011
Σε πηγαίνω μια κοντριτσα με το φασολακι σου και σε όποια μουσική επιλέξεις.
Για βάλε τα δεδομένα των δύο συστημάτων στη φίλη σου τη Ρένα και θα δούμε.Επειδη όμως σ' έχω για παγαποντη θέλω να δω τα δεδομένα που θα βάλεις.Θα σου στείλω να βαλεις ως και την τελευταία πρίζα μου.Ρωτησε και max spl και ο,τι άλλο προαιρεισαι!

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.180
Για βάλε τα δεδομένα των δύο συστημάτων στη φίλη σου τη Ρένα και θα δούμε.Επειδη όμως σ' έχω για παγαποντη θέλω να δω τα δεδομένα που θα βάλεις.Θα σου στείλω να βαλεις ως και την τελευταία πρίζα μου.Ρωτησε και max spl και ο,τι προαιρεισαι!
Δωσε μου 2 ωριτσες γιατι ειμαι εκτος πισι και τα λεμε!

Reaction score
240
Κάτι στα γρήγορα και για όσο δεν με βλέπει ο προϊστάμενος.Δυο ζευγη ηχείων που μετρούν εξαιρετικά και το ένα ζεύγος κοστίζει 300€ ενώ το άλλο 10.000 έχουν την ίδια απόδοση;
Όπου ηχεία βάλε ο,τι άλλο θέλεις.
Δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λει ότι το ακριβότερο είναι σίγουρα καλύτερο .

Σε αυτή ακριβώς την παράλογη λογική πατάει η κάθε Φlokos Audio και έχει καταντήσει το θέμα ,Ηifi τσίρκο.
Στα καλώδια ειδικά εφόσον και τα δύο ικανοποιούν σωστά όπως σου έχω ξαναγράψει τις ανάγκες μας δεν είναι τεχνικό- οικονομικά σωστό να πάμε στο ακριβότερο .
Εκτος αν είμαστε πολύ large
.

Ο Κούγιας είναι ο προϊστάμενος ΠΑΗ ?
Αν ναι, να ξέρεις ότι για δικηγόρος είσαι σούπερ ,θα σε προσλάμβανα άνετα ! Ξέρεις πότε να πετάς μπάλα στην εξέδρα και πως να απαντάς ενώ δεν απαντάς...😜

Reaction score
3.011
Δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λει ότι το ακριβότερο είναι σίγουρα καλύτερο .

Σε αυτή ακριβώς την παράλογη λογική πατάει η κάθε Φlokos Audio και έχει καταντήσει το θέμα ,Ηifi τσίρκο.
Στα καλώδια ειδικά εφόσον και τα δύο ικανοποιούν σωστά όπως σου έχω ξαναγράψει τις ανάγκες μας δεν είναι τεχνικό- οικονομικά σωστό να πάμε στο ακριβότερο .
Εκτος αν είμαστε πολύ large
.

Ο Κούγιας είναι ο προϊστάμενος ΠΑΗ ?
Αν ναι, να ξέρεις ότι για δικηγόρος είσαι σούπερ ,θα σε προσλάμβανα άνετα ! Ξέρεις πότε να πετάς μπάλα στην εξέδρα και πως να απαντάς ενώ δεν απαντάς...😜
Τώρα είπε ο γάιδαρος...Έχω βαρεθεί να ζητώ ναι η όχι από τους ομοϊδεάτες σου και να μην παίρνω σαφή απάντηση.
Ρωτω αν τα dacs του πενηνταρικου που μετρά ως άριστα ο Κουφαμιρ παίζουν καλυτερα από το DCS της μισής περιουσίας που δε μέτρησε καλά.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.022
Η αλήθεια είναι πως με τον @Π.Α.Η. δεν κάνεις εύκολα κουβέντα....
Π.χ. αντί να πει τι θέλει, ρωτάει κάτι γενικό με το οποίο θα προσπαθήσει να δημιουργήσει εντυπώσεις, τον φέρνεις στον ισιο δρομο, το πάει αλλού... στο τέλος πετάει και μια παπάντζα και καθάρισε! :p

Τώρα περιμένει να του πει κάποιος αν το dac των 50€ που μετραει καλά (σε κάποιες μετρήσεις να συμπληρώσω εγώ) παίζει καλύτερα από του μισού εκατομμυρίου που δε μετράει καλά...
Τι να πεις? πως είναι τσουβάλιασμα? να δώσει παραδείγματα? ξέρω γω... ότι και να πεις κάπου αλλού θα πάει....

Ας πει καλύτερα κατευθείαν το δικό του συμπέρασμα αν θέλει... κι αμα δε μας αρεσει θα του πουμε εμείς γιατι και που διαφωνούμε :p :p

Reaction score
3.011
Η αλήθεια είναι πως με τον @Π.Α.Η. δεν κάνεις εύκολα κουβέντα....
Π.χ. αντί να πει τι θέλει, ρωτάει κάτι γενικό με το οποίο θα προσπαθήσει να δημιουργήσει εντυπώσεις, τον φέρνεις στον ισιο δρομο, το πάει αλλού... στο τέλος πετάει και μια παπάντζα και καθάρισε! :p

Τώρα περιμένει να του πει κάποιος αν το dac των 50€ που μετραει καλά (σε κάποιες μετρήσεις να συμπληρώσω εγώ) παίζει καλύτερα από του μισού εκατομμυρίου που δε μετράει καλά...
Τι να πεις? πως είναι τσουβάλιασμα? να δώσει παραδείγματα? ξέρω γω... ότι και να πεις κάπου αλλού θα πάει....

Ας πει καλύτερα κατευθείαν το δικό του συμπέρασμα αν θέλει... κι αμα δε μας αρεσει θα του πουμε εμείς γιατι και που διαφωνούμε :p :p
Οοοοοοοοχι! Εγώ ρωτώ ειδικότατα κι εσύ απαντάς γενικοτατα.Πιο ασαφής,παίρνεις Mogami κι απολαμβάνεις την ασάφεια σου-του.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.494
Κορυφαια ως προς τι; Ν' ακούν πολυκάναλο οι αστροναύτες;Ηχητική φροντίδα του διαστημοπλοίου έχει γίνει;
στη μεταφορά σήματος....

αλλά κατσε γιατί βγάλαμε λαβράκι :biggrin:

για πες...θέλεις άλλα καλώδια για πολυκάναλο κ άλλα για στέρεο ?

Reaction score
3.011
στη μεταφορά σήματος....

αλλά κατσε γιατί βγάλαμε λαβράκι :biggrin:

για πες...θέλεις άλλα καλώδια για πολυκάναλο κ άλλα για στέρεο ?
Φυσικα.Επειδη το πολυκάναλο είναι εκ των προτέρων λαθος δεν αξίζει να ρίχνεις πάνω του χρήματα για καλώδια.

Reaction score
2.579
Ο πρώτος που δοκίμασε καλώδια ρεύματος στο διάστημα, χωρίς πραγματική γείωση, ήταν ο Γιούρι Γκαγκάριν .
Αυτό συνέβη στις 12 Απριλίου, το σωτήριον έτος 1961 .

Οταν πετάς στο διάστημα , ο τρίτος αγωγός της γείωσης προφανώς δεν συνδέεται στη γη , οπότε ο τρίτος αγωγός ήταν πρόσθετο βάρος (μεγαλυτερο κόστος καυσίμων) , μέχρι να βγει το σκάφος από την βαρύτητα της γης.

Ο μηχανικός που δεν το προέβλεψε, πέρασε τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του, κανείς δεν ξέρει πόσα, στη Σιβηρία , δοκιμάζοντας ηχεία κόρνας σε open field conditions.

images.jpeg

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.110
Τώρα είπε ο γάιδαρος...Έχω βαρεθεί να ζητώ ναι η όχι από τους ομοϊδεάτες σου και να μην παίρνω σαφή απάντηση.
Ρωτω αν τα dacs του πενηνταρικου που μετρά ως άριστα ο Κουφαμιρ παίζουν καλυτερα από το DCS της μισής περιουσίας που δε μέτρησε καλά.
Δεν έχει μετρήσει DCS ο Αμίρ. Όσο για τα φτηνά που έχουν καλές μετρήσεις, τα έχεις ακούσει για να τα κρίνεις?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ