Το σύστημα μου

Reaction score
3.012
Εσύ μόνον από καλώδια γνωρίζεις :biggrin:
Το λίνκ περιμένουμε κούκλε :sneaky:
Δεν το γνωρίζω από link.Απλως έχω γνωριμίες.
Και οι γνωριμίες μου εδρεύουν σε καταστήματα του εξωτερικού.Απο κει που αγοράζει ο κοσμακης καλώδια.

Reaction score
2.580

Και οι γνωριμίες μου εδρεύουν σε καταστήματα του εξωτερικού.Απο κει που αγοράζει ο κοσμακης καλώδια.
Μην αποκαλύπτεις τα μυστικά σου, γιατί μετά πάνε και τα γράφουν σε άλλα φόρουμς και κάνουν τους έξυπνους

Reaction score
3.012
Τα άκουσες κιόλας;

Δεν κατάλαβες από τα παραπάνω τη σύνθεση;
2x5" δορυφόροι + 10" subwoofer. Όλα ενεργά.

Εγώ τα 2x5" τα έχω φάει στη μάπα. (πριν αγοράσω το σαμπ)
Εσύ έχεις ακούσει την 3x διαφορά σε όγκο μπάσου;
Καμπινουλα μια σταλιά
Δύο επί τρια(εκατοστά)
ΠΑΗπουλοπουλος
Δείξε μου τα woofers που φοράς
Να σου δείξω τη γραμμή μεταφοράς
Παραδοσιακο

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.182
Καμπινουλα μια σταλιά
Δύο επί τρια(εκατοστά)
ΠΑΗπουλοπουλος
Δείξε μου τα woofers που φοράς
Να σου δείξω τη γραμμή μεταφοράς
Παραδοσιακο
Τα κομμάτια τα άκουσες; Άσε τα σάπια.

Reaction score
1.970
Πήγαινε τώρα και άκουσε τα και σε ένα σύστημα με σαμπ και έλα να μου πεις εντυπώσεις!
Ναι και το creative το στρογγυλό που έχω στο γραφείο στα 30 εκατοστά και 50db γαμει....τρίζει το keyboard λέμε

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.502
Κύριοι, δεν έγραψα μινιατούρα sub. ;)
ρε συ...ο ΠΑΗ είναι ικανός να παπαγαλίσει ένα κάρο διαφορές σε μια αλλαγή καλωδίων και να μην βρει να πει τίποτα για ενα σαμπ...
εδώ βγάζει μπάσα με καλώδια και 6.5 γούφερ...εμείς μλκς είμαστε που παίρνουμε 15ιντσα....
που να τον γνωρίζαμε πιο μπροστά
τσάμπα τα πήραμε

Reaction score
3.012
ρε συ...ο ΠΑΗ είναι ικανός να παπαγαλίσει ένα κάρο διαφορές σε μια αλλαγή καλωδίων και να μην βρει να πει τίποτα για ενα σαμπ...
εδώ βγάζει μπάσα με καλώδια και 6.5 γούφερ...εμείς μλκς είμαστε που παίρνουμε 15ιντσα....
τσάμπα τα πήραμε
Δεν σε εμποδίζει κανείς να πάρεις τώρα τα καλώδια και να τα βάλεις στα 15".

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.182
τσάμπα τα πήραμε
Όταν φύγει κανένα γουφεράκι από τα ηχεία του προς τον απέναντι τοίχο θα καταλάβει.
Και μόνο που θα τα δει να πάλλονται σαν μεθυσμένη γκόμενα που χορεύει τσιφτετέλι θα πάρει γραμμή τι παίζει.

Αλλιώς είναι beyond saving.

Δεν σε εμποδίζει κανείς να πάρεις τώρα τα καλώδια και να τα βάλεις στα 15".
Ναι είναι τελείως μη-σώσιμος. Δεν υπάρχει ελπίδα. I stand corrected.

Δεν θέλει να καταλάβει ότι και το καλύτερο καλώδιο του κόσμου αν δεν υπάρχει χαρτί να κουνήσει μουσική δεν βγαίνει σωστά.

Last edited:

Reaction score
3.012
Όταν φύγει κανένα γουφεράκι από τα ηχεία του προς τον απέναντι τοίχο θα καταλάβει.
Και μόνο που θα τα δει να πάλλονται σαν μεθυσμένη γκόμενα που χορεύει τσιφτετέλι θα πάρει γραμμή τι παίζει.

Αλλιώς είναι beyond saving.

Ναι είναι τελείως μη-σώσιμος. Δεν υπάρχει ελπίδα. I stand corrected.

Δεν θέλει να καταλάβει ότι και το καλύτερο καλώδιο του κόσμου αν δεν υπάρχει χαρτί να κουνήσει μουσική δεν βγαίνει σωστά.
Θα 'θελα να 'ξερα!Έχεις τουλάχιστον δει PMC από φωτογραφία;
Στον απέναντι τοίχο είναι,τεχνικά,αδύνατον να φθάσει.Τροποποιημενο Seas είναι,σχυ σηκώνει και άνετες κινήσεις κάνει.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.182
Θα 'θελα να 'ξερα!Έχεις τουλάχιστον δει PMC από φωτογραφία;
Στον απέναντι τοίχο είναι,τεχνικά,αδύνατον να φθάσει.Τροποποιημενο Seas είναι,σχυ σηκώνει και άνετες κινήσεις κάνει.
Ρε φίλος. Με ένα μικρό 10" sub ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙΣ την επιφάνεια που παράγει ήχο. Μπορείς να το κατανοήσεις;

Reaction score
1.474
Δηλαδή στην pmc σκέφτηκαν πως θα πουλήσω 4000 ένα ηχείο που δε θα έχει καλό μπάσο και καλό ήχο για να κοροϊδεύουν τον Π.Α.Η. Δεν είχαν μπατζετ για μεγαλύτερο κώνο 🥲

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.182
Δηλαδή στην pmc σκέφτηκαν πως θα πουλήσω 4000 ένα ηχείο που δε θα έχει καλό μπάσο και καλό ήχο για να κοροϊδεύουν τον Π.Α.Η.
Καμιά εταιρία κατασκευής ηχείων δεν είπε ποτέ να μην το συνοδεύεις με σαμπ. Τα επιχειρήματα που θα βρείτε έχουν εφευρετικότητα ντα βίντσι ρε φίλε.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ