Το σύστημα μου

Reaction score
1.478
Είναι ηλίθια η atc που βάζει τουλάχιστον ένα 8ρι στα πυργακια της δλδ?
Δεν ισχυρίστηκε ποτέ κανένας ότι υπάρχει μια και μοναδική σωστή προσέγγιση.

Προφανώς κάθε σχεδίαση έχει ένα στόχο . Το τελικό αποτέλεσμα και πως ακούγεται στον κόσμο μετράει . Ολα μπαίνουν σε αυτή τη ζυγαριά στον πραγματικό κόσμο .

Θα παει ο πελάτης και θα τα ακούσει σε σχέση με τον ανταγωνισμό στο εκάστοτε μαγαζί και θα κρίνει τις ανεπάρκειες και τα προτερήματα με βαση το μπατζετ του πάντα . Ολα αυτά τα πολύ απλά .

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.524
οι μικρές ίντσες έχουν την μερίδα του λέοντος στην αγορά γιατί πολύ απλά μπορούν να σταθούν σε οποιοδήποτε σαλόνι αισθητικά και να αποδώσουν ανάλογα κατασκευής ένα νορμάλ ηχητικό αποτέλεσμα...με συμμαζεμένο κόστος κ σε νορμάλ αποστάσεις κ εντάσεις για τον μέσο χρήστη

αυτό και μόνο...

όσο για τις χαμηλές για να το πούμε απλά.....
τα μπάσα απαιτούν μεγάλη μετακίνηση μορίων του αέρα....όσο μεγαλύτερη η επιφάνεια αυτή που τα κουνάει....τόσο ''μεγαλύτερο'' μπάσο
με πορδές δεν βάφονται αυγά...δυστυχώς.... είναι θέμα φυσικής
άλλο το τουμπερλέκι....άλλο το νταούλι....

αυτό που ζητάμε είναι από έναν δορυφόρο είναι να μας βγάζει ''σωστά'' 80χερτζ μέχρι την θέση ακρόασης
από εκεί και μετά αναλαμβάνουν τα σαμπς .-

Reaction score
2.000
Επειδή τα ηχεία σου κάποια στιγμή ήταν να τα πάρω ...στο χώρο μου 35-40τμ θα κλαναν πραγματικά.
Όπως οριακά κλαναν και τα atc τα 40
Η ίδια που ξεκινά τα βάσης με 5" και τα δαπέδου με 6,5".
Άσε τα βάσης....μιλάμε για tower...γιατί τα atc τα 40ρια που τα έχει πολύ κοντινό μου πρόσωπο τα έχω χιλιοακοουσει, και ενώ είναι πολύ αξιόλογο ηχειο μεγάλο χώρο δεεεε γεμίζει....και με συνοδά με κακαλα με αξία σπιτιού.
Η ίδιος λοιπόν ενώ έχει ένα από τα καλύτερα ηχεία της αγοράς από θέμα κατασκευής , επιδόσεων και προδιαγραφών.... Τα έχει στην άκρη και ακούει με τα jbl l112...

Μάντεψε γιατί

Reaction score
1.478
οι μικρές ίντσες έχουν την μερίδα του λέοντος στην αγορά γιατί πολύ απλά μπορούν να σταθούν σε οποιοδήποτε σαλόνι αισθητικά και να αποδώσουν ανάλογα κατασκευής ένα νορμάλ ηχητικό αποτέλεσμα...με συμμαζεμένο κόστος κ σε νορμάλ αποστάσεις κ εντάσεις για τον μέσο χρήστη

αυτό και μόνο...

όσο για τις χαμηλές για να το πούμε απλά.....
τα μπάσα απαιτούν μεγάλη μετακίνηση μορίων του αέρα....όσο μεγαλύτερη η επιφάνεια αυτή που τα κουνάει....τόσο ''μεγαλύτερο'' μπάσο
με πορδές δεν βάφονται αυγά...δυστυχώς.... είναι θέμα φυσικής
άλλο το τουμπερλέκι....άλλο το νταούλι....

αυτό που ζητάμε είναι από έναν δορυφόρο είναι να μας βγάζει ''σωστά'' 80χερτζ μέχρι την θέση ακρόασης
από εκεί και μετά αναλαμβάνουν τα σαμπς .-
Μπορει να θεωρεις το μπασο απο bass reflex , γραμμη μεταφορας, παθητικο ακτινοβολητη αχρηστο... εγω δε το θεωρω αυτο...
Επειδή τα ηχεία σου κάποια στιγμή ήταν να τα πάρω ...στο χώρο μου 35-40τμ θα κλαναν πραγματικά.

Άσε τα βάσης....μιλάμε για tower...γιατί τα atc τα 40ρια που τα έχει πολύ κοντινό μου πρόσωπο τα έχω χιλιοακοουσει, και ενώ είναι πολύ αξιόλογο ηχειο μεγάλο χώρο δεεεε γεμίζει....και με συνοδά με κακαλα με αξία σπιτιού.
Η ίδιος λοιπόν ενώ έχει ένα από τα καλύτερα ηχεία της αγοράς από θέμα κατασκευής , επιδόσεων και προδιαγραφών.... Τα έχει στην άκρη και ακούει με τα jbl l112...

Μάντεψε γιατί
Δε γεμιζει μεγαλο χωρο. Αλλα μπορει τον ιδιοκτητη (προφανως αυτον οχι γιατι ακουει με αλλα ηχεια) να μην τον ενδιαφερει αυτο αν τα ακουει στα 2-2.5μ μετρα.

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
80.524
Μπορει να θεωρεις το μπασο απο bass reflex , γραμμη μεταφορας, παθητικο ακτινοβολητη αχρηστο... εγω δε το θεωρω αυτο...
καθόλου δεν το θεωρώ άχρηστο....όντως δουλεύει αυτό μέχρι ενός βαθμού....αλλά δεν παύει να είναι απλά ένα τρικ των μηχανικών για να ενισχύσουν περισσότερο ένα αποτέλεσμα που είναι εκ φύσεως καταδικασμένο από τις ίντσες των μεγαφώνων

Reaction score
3.021

Μάντεψε γιατί
Γιατί θυσίασε την ποιότητα για την ποσότητα.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.038
Όλα είναι θέμα προτιμήσεων.
Πέστε μου παρακαλώ, αν χρειάζεται ο φίλος Π.Α.Η. σύμφωνα με τα ακούσματα του...sub.

Αυτό που χρειάζεται είναι ποιοτικές μονάδες για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις των επιλογών του στην μουσική, και νομίζω οτι σε αυτό το θέμα τα έχει καταφέρει μια χαρά.

daharis666

Moderator
Reaction score
80.524
Πέστε μου παρακαλώ, αν χρειάζεται ο φίλος Π.Α.Η. σύμφωνα με τα ακούσματα του...sub.

Αυτό που χρειάζεται είναι ποιοτικές μονάδες για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις των επιλογών του στην μουσική, και νομίζω οτι σε αυτό το θέμα τα έχει καταφέρει μια χαρά.
ο Παής κανονικά ούτε ηχεία χρειάζεται...ακούει και από τα καλώδια αφού

Reaction score
2.000

Ποιοτικές μονάδες να ακούσεις πανκ....που το 90% δεν ξέρουν ούτε να παίζουν μουσική .....

Τι πίνετε ρεεε;

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.034
καμία αντίρρηση

πολύ πιθανόν όχι, αφού ευχαριστιέται τις μουσικές του μια χαρά!

--αν λοιπόν ο @Π.Α.Η. ισχυρίζεται πως το σύστημα του για αυτόν και τις μουσικές του γ@μ@ει καμιά αντίρρηση...
--αν όμως ισχυρίζεται πως η συνταγή και για τους υπόλοιπους είναι 5ρι γούφερ, χωρίς σαμπ και καλώδια ροδίου.... τότε κάνει τραγικό λάθος γιατί όπως ήδη έχουμε συμφωνήσει:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.038
Ποιοτικές μονάδες να ακούσεις πανκ....που το 90% δεν ξέρουν ούτε να παίζουν μουσική .....

Τι πίνετε ρεεε;
Ποιοτικές ναι...διαφορετικά θα ακούει μόνο τσιρίγματα.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.125
Θέλεις απάντηση στην φαντασιοπληξια σου;
Ευγενέστατος πάντα. :neo: Δεν έχω δει πουθενά να γράφεις ότι δίνεις σημασία στις μετρήσεις. Δείξε το εσύ αν το έχεις γράψει, εκτός αν νομίζεις ότι θα κάτσω να ψάξω το ανύπαρκτο ανάμεσα στα 2600 ποστς που έχεις κάνει.

Είναι θέμα ντιζάιν και όχι budget φυσικά … Ωραία η ερώτηση που πρέπει να απαντήσετε μετά είναι γιατί σχεδίασαν το ηχείο με αυτόν τον τρόπο και το πουλάνε 4000 ενώ μπορούσαν να το σχεδιάσουν με άλλο τρόπο και να έχουν 2 8 ίντσα γούφερ χωρίς να χρειαστεί να το πουλήσουν ακριβότερα ή χωρίς να χρειαστεί να μειώσουν το περιθώριο κέρδους
Γιατί ο πρώτιστος σκοπός αυτών των ηχείων είναι να λάβουν την έγκριση της παντόφλας. Αυτήν που καμιά ελπίδα έχουν να λάβουν τα σοβαρά ηχεία της εταιρείας,

Reaction score
369
ο Παης τα εχει παντως καταφερει καλα κατα την γνωμη μου.............
97 σελιδες , απειρα ποστ απο ολους για "¨το συστημα μου¨" ............ε αυτο το λες και επιτυχια!
παντως το chatGpt θεωρει τα ηχεια του ακρως αξιολογα με γεματο χαμηλο ως αναφερει.
θα ηθελα να παω να τα ακουσω.....αλλα πως θα τον πεισω να μην ακουσω ΚΑΝ αυτα που χοροπηδαγαμε σε κατι rock club οταν ειμαστε με τα μυαλα στα καγκελα ειναι το θεμα......:p:p:p

Reaction score
3.021
Ευγενέστατος πάντα. :neo: Δεν έχω δει πουθενά να γράφεις ότι δίνεις σημασία στις μετρήσεις. Δείξε το εσύ αν το έχεις γράψει, εκτός αν νομίζεις ότι θα κάτσω να ψάξω το ανύπαρκτο ανάμεσα στα 2600 ποστς που έχεις κάνει.

Γιατί ο πρώτιστος σκοπός αυτών των ηχείων είναι να λάβουν την έγκριση της παντόφλας. Αυτήν που καμιά ελπίδα έχουν να λάβουν τα σοβαρά ηχεία της εταιρείας,
Έχω γράψει ότι δίνω σημασία.Ευαισθησια,αντίσταση.Χρυσαυτιαδες όμως έχω χαρακτηρίσει τους παντες.Κανεις δεν έχει αποκλειστικα αυτό το προνόμιο για τον εαυτό του.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.238
Members
38.292