Το σύστημα μου

Reaction score
19.663
Ειστε ωραίοι εσείς οι θεωρητικολογουντες.Αφου πρώτα έχετε αναρωτηθεί πως γίνεται ν' ακούω διαφορές με τις εγγραφές που ακούω και ότι κακώς ασχολουμαι,ύστερα μου προτείνετε λύσεις για να συνεχίσω να ΜΗΝ τις ακουω και να συνεχίσω να ασχολούμαι κακώς.
Έτσι είναι οι άνθρωποι του audio ΠΑΗ. Θέλουν να σε κάνουν να ακούς το ίδιο με αυτούς για επιβεβαίωση τους αλλά και λόγω ανασφαλειών. Εδώ ο άλλος (ο ΝΚ) θέλει σώνει και καλά να σε κάνει να ακούς ηλεκτρονικά, εγώ κλασική , εσύ εμάς garage και καλώδια κ.ο.κ. :D Δεν έχουν καν καταλάβει όλοι αλλά ακόμη και οι καινούργιοι παραγωγοί μουσικής (για αυτό και πεθαίνει η ροκ) ότι δεν μετράει ή παίζει ρόλο τι θέλει να ακούνε αυτοί αλλά να σκαρώνεις τραγουδάκια που θέλουν να ακούσουν οι άλλοι.

Reaction score
3.063
Αν πάρεις το auralic vega s1 θα ακουστεί καλύτερα από την πηγή που έχεις τώρα
Απο τη στιγμή που έχει κυκλοφορήσει μόνο σε βινυλιο δεν είναι υποθεση της πηγής μου διοτι δε μπορεί να το παίξει αλλά του πιο φθηνου Clearaudio.

Reaction score
373
Άσχετο.
Μήπως να ανοίγαμε ένα τρεντ και να βάζαμε βιντεάκια από τα ηχοσυστήματα μας να παίζουν .
Αν και όχι ενδεδειγμένος τρόπος ….ετσι για να δούμε κουτσομπολίστικα τι έχει φτιαξει ο κάθε ένας.

Reaction score
1.496
Απο τη στιγμή που έχει κυκλοφορήσει μόνο σε βινυλιο δεν είναι υποθεση της πηγής μου διοτι δε μπορεί να το παίξει αλλά του πιο φθηνου Clearaudio.
Οκ. Εγώ είπα απλώς την άποψη μου . Κρίνεις εσύ …

Reaction score
2.029
Άσχετο.
Μήπως να ανοίγαμε ένα τρεντ και να βάζαμε βιντεάκια από τα ηχοσυστήματα μας να παίζουν .
Αν και όχι ενδεδειγμένος τρόπος ….ετσι για να δούμε κουτσομπολίστικα τι έχει φτιαξει ο κάθε ένας.
Ναι γαμω!

Αλλά να βάζουμε όλοι το ίδιο κομμάτι

Εντομεταξει όλα ίδια θα παίζουν.

Reaction score
8.997
Ωρέι τι είναι αυτό ; Βάι βάι μανούλαμ τζάμπα πάει το σύστημα. Και παίζει λίγο με ψυχή απο ότι άκουσα το αρχείο με το πιάνο και το βιολάκι την άλλη φορά. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να δικαιολογηθούν τα subs αλλά δε βαρέθηκες ακόμη αυτά τα ηλεκτρονικά ; Ξέρεις άλλο το χαμηλό με τα ηλεκτρονικά, άλλo εάν έπαιζαν τόσο χαμηλά όργανα. Θα είχες πολύ μεγαλύτερη παραμόρφωση έστω και με τα software των στούντιο που θα τα "έφερναν" κάπως. :D Αυτό το σποτιφάι σαν κατάλογος μόνο παλαιών κυκλοφοριών είναι , καινούργια μουσική δεν βοηθάει να παράξει τίποτε. Όντως υπάρχουν τέρατα πες τους, μουσικά τέρατα. :D Καλά την φωνή του Brian Cox διαλέξανε να βάλουνε ; Το παιδί των αστεριών ; Πάνε καλά ; Εγώ για την φωνή του και μόνο δεν μπορώ να τον παρκαολουθήσω και να τον πάρω σοβαρά. :DΤέλος πάντων ότι βοηθάει ώστε ο Τράμπ να υπογράψει το διάταγμα για τα UAP , να μάθουμε τι γίνεται και απο που πηγάζει επιτέλους αυτή η σιγουριά των ΗΠΑ περί συνέχισης της παγκόσμιας κυριαρχίας τους, καλό είναι. :D Ο ΠΑΗ ακούει καλή μουσική, pure. Εϊναι λίγο όλα ίδια τα τραγούδια βέβαια σαν των Μότορχέντ αλλά ...ΟΚ.

Πάλι γκρίνια βλέπω, όλα σε πειράζουν. :biggrin:
Επειδη δεν έχεις μελετήσει εις βάθος την ηλεκτρονική μουσική καλό είναι πριν μιλήσεις να διαβάσεις μερικές μελέτες.....
Electronic music increases our ability to concentrate. ...
Electronic music is a real fitness boost. ...
Electronic music can relieve pain. ... Electronic music makes us more active
Όταν μελετήσεις αρκετά τα διάφορα μουσικά είδη που μόνον τυχαία δεν ακουω τότε μόνον μπορούμε να συζητήσουμε σοβαρά :tongue::D

Reaction score
19.663
που μόνον τυχαία δεν ακουω
Τι ; Και μουσική με σχέδιο ακούς ; :D Πάλι μπέρδεψες το HI FI με την μουσική ; 😍 Γιατί το παθαίνετε τόσο συχνά αυτό εσείς οι άνθρωποι του audio ; Απο τα πολλά artifacts που ακούτε απο τα συστήματα αναπαραγωγής σας ; :D Παλεύετε ποιό να διαλέξετε ώς καλύτερο artifact ; :D Δεν βγαίνει άκρη έτσι φίλε μου. Χρειάζεται και απαιτούνται ταλέντα που δεν έχουν σχέση με το audio per se και τα οποία βλέπω απο τα γραφόμενα ότι δεν διαθέτετε σε ικανοποιητικό βαθμό. :D

Last edited:

Reaction score
8.997
Τι ; Και μουσική με σχέδιο ακούς ; :D Πάλι μπέρδεψες το HI FI με την μουσική ; 😍
Ναι αρκετές φορές με σχέδιο, την χρησιμοποιώ ως εργαλείο. Το ξέρεις ότι η ακρόαση κλασικής μουσικής κατά την οδήγηση έχει σαν αποτέλεσμα πιο αργές αντιδράσεις και ως εκ τούτου η πιθανότητα παραβιασης κόκκινου σηματοδοτη να είναι μεγαλύτερη?
Για αυτό σου λέω ότι η γνώση της επίδρασης των διαφόρων ειδών μουσικής στον άνθρωπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στοχευμενα προς όφελός του.
Εάν είχες μελετήσει σε βάθος την μουσική δεν θα μιλούσες απαξιωτικά για την ηλεκτρονική. Προφανώς και δεν γνωρίζεις αλλά μην περιμένεις να σου τα δώσω έτοιμα, τζάμπα δηλαδή. :tongue::biggrin:

Reaction score
359
Αυτό κατάλαβες απ' όσα έγραψα; Έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν πρόκειται να φθάσει το cd ούτε με τα καλώδια.Θα παίξει όμως καλύτερα απ' ο,τι δίχως αυτά.
Στην περίπτωση μου πάντως το streamer έφτασε εύκολα και σε περιπτώσεις καλών εγγράφων που υπάρχουν στο στρεαμινγκ και όχι σε cd ξεπέρασε το Transport μου τροφοδοτωντας και το 2 το ίδιο dac.
Το cd έπαιζε το cd φυσικά ενώ το streamer το rip του ίδιου cd.Το transport συνδεόταν στο dac με coax siltech ενώ το stream με ένα απλό oyaide usb.

Reaction score
1.496
The Gentlemen: It's a cry'n shame.Κι όμως,μπορεί να "δολοφονήσει" ακριβά συστήματα όπως έχω διαπιστώσει.
Δεν υπάρχει πιο εύκολο κομμάτι σε απαιτήσεις συστήματος από αυτο…

Reaction score
19.663
Δεν υπάρχει πιο εύκολο κομμάτι σε απαιτήσεις συστήματος από αυτο…
Που ξέρεις, μπορεί προφανώς τα δίδρομα να παίζουν καλύτερα τα μικρά σύνολα απο ότι τα τρίδρομα και τετράδρομα ή πλήρους φάσματος συστήματα κάθε είδους. Δεν μπορεί να τα έχεις όλα. Το μόνο που διαψεύδει αυτό και έχω αμφιβολίες είναι ότι ο @Ν.Κ. δεν ακούει κλασική. :D Λογικά δεν ισχύει στο πολυκάναλο (δεν ξέρω δηλαδή) και ας αντικατέστησε τις κολώνες τρίδρομα front του με δίδρομα, όπως κάπου διάβασα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.249
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Bill87