Το σύστημα μου

Reaction score
2.801
Βάζετε ακριβά καλώδια και αντικραδασμικά και δεν έχετε ακόμα αντικαταστήσει τα IEC των συσκευών σας με Furuteh. Κοστίζουν λίγο ακριβά αλλά εκεί ακούγονται οι διαφορές. Επίσης αλλαγή και της εσωτερικής καλωδίωσης ρεύματος με ότι καλύτερο μπορείτε να αγοράσετε.
Κάτι τέτοια βλέπω και λέω απ' έξω κούκλα και απο μέσα πανούκλα.

Reaction score
20.181
Εγώ πάντως (έτσι για να πω και κάτι) δοκίμασα κάτω απο τον λαμπάτο μου (55 Kg) κατά τύχη και απο ανάγκη κάθε φορά που προέκυψε, όχι με κάποιο σχέδιο δοκιμών α) μάρμαρο β) σημύδα γ) μαόνι αλλά το πραγματικό μαόνι της κεντρικής Αμερικής ;; του 1960 που είχε κάποια κομμάτια ο πατέρας μου , τώρα έχει απαγορευθεί το εμπόριο ή κοπή του, προστατεύεται με νόμο λόγω σπανιότητας εδω και πολλές δεκαετίες.

Το καλύτερο μπάσο το έβγαλε με το μαόνι.

Με το μάρμαρο μου το έκανε τρανζιστοράτο (μπλιάχ και ας το νομίζετε όλοι για καλό μπάσο, αυτό το "σφυρι" που λέτε όλοι οι audio άνθρωποι , εγώ δεν συμφωνώ) και με την σημύδα μου το έκανε λίγο "σούπα" ακαθόριστο χωρικά και τονικά ... λες και ήταν κακός παλαιός λαμπάτος με ηχεία που δεν μπορεί να οδηγήσει καλά. Στην υπερβολη βέβαια για να το καταλάβετε το λέω έτσι.

Μαόνι rules, εάν δεν πας σε sandwich λύσεις μελετημένες.

Επίσης καλό είναι (δίκιο έχουν) και το μπαμπού της ΙΚΕΑ για κοπή κρεάτων λόγω των ιδοτήτων του μπαμπού αλλά και λόγο ότι είναι κομμένο έτσι το συγκεκριμένο πρός δυο διευθύνσεις 90 μοιρών, κολλημένα κομμάτια.

Last edited:

Reaction score
438
ζουμε οπως λεει και μια ψυχη μεγαλες στιγμες.
θα συμπληρωσω συγκλονιστικες στιγμες ηχητικης τεχνολογιας απο το πανω ραφι....

Reaction score
20.181
Στο πάνω ράφι έχω κάνει άλλη κατασκευή με βιδωμένη λεπτής stainless steel πλάκας με αέρα ένα εκατοστό απο το ξύλινο ράφι για να μην ζεσταίνεται απο τον λαμπάτο που καίει σαν καλοριφέρ - παρόλο που έχω μεγάλη απόσταση - και να μην επηρρεάζει τα απο πάνω μηχανήματα. :D :D

Φρόντισα κιόλας να είναι ο τρανζιστοράτος (μοσφετ) αμέσως απο πάνω καθώς και οι δύο να παίζουν συγχρόνως δεν συμβαίνει ποτέ.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.078
Παρακολουθώ εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα την συζήτηση περί αντικραδασμικων μικρορυθμίσεων, πιέσεων , αποστάσεων κλπ. Γιατί εγώ δεν μπορώ να ακούσω διαφορές ? Τόσο πια κουφός είμαι? Και εντάξει τώρα που κοντεύω τα 70. Μα και παλαιότερα! Τέλος πάντων. Θα φύγω με αυτήν την απορία.

Reaction score
20.181
Παρακολουθώ εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα την συζήτηση περί αντικραδασμικων μικρορυθμίσεων, πιέσεων , αποστάσεων κλπ. Γιατί εγώ δεν μπορώ να ακούσω διαφορές ? Τόσο πια κουφός είμαι? Και εντάξει τώρα που κοντεύω τα 70. Μα και παλαιότερα! Τέλος πάντων. Θα φύγω με αυτήν την απορία.
Εμείς έχουμε σκ@τά μηχανήματα. Για αυτό. :D :D

Ή το σύστημα σου έχει έναν τομέα στον οποίο είναι πολύ καλό (συγκρτικά με όλους τους άλλους) και σου απορροφά την προσοχή σου απο το να σου επιτρέψει να διαπιστώσεις κάποια διάκριση στους άλλους τομείς καθώς "φροντίζει" να σε έχει επικεντρωμένο και συγκεντρωμένο μόνο εκεί , για να σου κρύψει τις αδυναμίες του αλλού. Αδυναμίες κυρίως ισορροπίας και όχι τονικές μόνο. Οι τονικές είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου που φαίνεται πάνω απο την θάλασσα.

Ωπα, να και κάτι που δεν έχει ξανακουστεί απο τους audio people και δεν το έχουν σκεφθεί ότι μπορεί και να συντρέχει.

:D

Last edited:

Reaction score
2.801
Αμα κοντεύεις τα 70 , είσαι σε καλό δρόμο

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.996
Επίσης καλό είναι (δίκιο έχουν) και το μπαμπού της ΙΚΕΑ για κοπή κρεάτων λόγω των ιδοτήτων του μπαμπού αλλά και λόγο ότι είναι κομμένο έτσι το συγκεκριμένο πρός δυο διευθύνσεις 90 μοιρών, κολλημένα κομμάτια.
:hi::hi:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.078
Εμείς έχουμε σκ@τά μηχανήματα. Για αυτό. :D :D

Ή το σύστημα σου έχει έναν τομέα στον οποίο είναι πολύ καλό (συγκρτικά με όλους τους άλλους) και σου απορροφά την προσοχή σου απο το να σου επιτρέψει να διαπιστώσεις κάποια διάκριση στους άλλους τομείς καθώς "φροντίζει" να σε έχει επικεντρωμένο και συγκεντρωμένο μόνο εκεί , για να σου κρύψει τις αδυναμίες του αλλού. Αδυναμίες κυρίως ισορροπίας και όχι τονικές μόνο. Οι τονικές είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου που φαίνεται πάνω απο την θάλασσα.

Ωπα, να και κάτι που δεν έχει ξανακουστεί απο τους audio people και δεν το έχουν σκεφθεί ότι μπορεί και να συντρέχει.

:D
Μπα το σύστημα μου ίσως είναι και κάτω του μέσου όρου...
Ίσα ίσα που όσο πιο ποιοτικό είναι αυτό, τόσο απαιτούνται βελτιώσεις.
Τέλος πάντων!

Reaction score
20.181
Μπα το σύστημα μου ίσως είναι και κάτω του μέσου όρου...
Ίσα ίσα που όσο πιο ποιοτικό είναι αυτό, τόσο απαιτούνται βελτιώσεις.
Τέλος πάντων!
Ναι βρε πλάκα κάνω.... δεν ξέρω γιατί.

¨Αλλοι ακούν, άλλοι δεν ακούν , άλλοι ακούν σε συγκεκριμένα πράγματα, άλλοι ακούν σε άλλα κ.ο.κ.

Reaction score
438
Το καλό αντικραδασμικο κοστίζει αλλά αξίζει.
Προς γνώσιν και συμμορφωσιν.
To TDM 900 εχει κατι τρομερα συνεμπλοκ πισω στην γραναζιερα , που αν στα κοψω και στα δωσω σε 4 κομματια, αν δε προσθεσω και 4 δαχτυλιδια νικελ περιμετρικα, θα σου πω πως ειναι της johnnys-quest και θα πεζουν παπαδες στο ρακ σου.................
συνελθε βρεεεεεεεεεεεεεε για το καλο της τσεπης σου (ξερω δεν με παρεξηγεις )...........

Reaction score
3.347
To TDM 900 εχει κατι τρομερα συνεμπλοκ πισω στην γραναζιερα , που αν στα κοψω και στα δωσω σε 4 κομματια, αν δε προσθεσω και 4 δαχτυλιδια νικελ περιμετρικα, θα σου πω πως ειναι της johnnys-quest και θα πεζουν παπαδες στο ρακ σου.................
συνελθε βρεεεεεεεεεεεεεε για το καλο της τσεπης σου (ξερω δεν με παρεξηγεις )...........
Συνέλθε για το καλό της ακοής σου.Για το καλό της τσέπης μου,θα τα πούμε στο τηλέφωνο.

Reaction score
56
ιδανική στήριξη για ...υγρές μεσαίες!

Τώρα με "χτύπησες στο ευαίσθητο σημείο μου". Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η υγρασία στις μεσαίες, ειδικά όταν πρόκειται για ηχογραφήσεις σε καθεδρικό ναό.
Αν και είμαι μακρυά από θάλασσα, λίμνη και ποτάμια, θα σκεφθώ πολύ σοβαρά την πρότασή σου. :) :):hi:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.495
Members
38.332
Νεότερο μέλος
George karagiannis