Το σύστημα μου

Reaction score
3.362
Ύστερα από την ενταξη των Rollerblock Series 2+ θα ζητήσω να αλλάξει ο τίτλος του νήματος σε Το Σύστημα Του Άλλου.Αυτο διότι πλέον ακούω άλλο σύστημα.Η διαφορά είναι τόσο μεγάλη σε όλους τους τομεις όσο δεν μου την έχει δώσει καμμία συσκευή του συστήματος μου.
Κρίμα που δεν έχω κρατήσει τα στοιχεία του συντοπίτη του Νταχαρη που είχε αγοράσει ένα παρόμοιο σετ πριν από 7 χρόνια και ψάχνει κι άλλα για ολόκληρο το σύστημα του.

Reaction score
2.806
Πολύ μου αρέσουν οι αλλαγές που αλλάζουν το χθες με ένα διαφορετικό αύριο , με το αντίστοιχο τίμημα . Φοβάμαι μόνο τις αλλαγές που έρχονται δωρεάν με την πάροδο του χρόνου.
g kar ΔΠΑ

Reaction score
2.247
Μαγεία, κόβουν ανακλάσεις, συντονισμους του χώρου, κάνει το δωμάτιο ανηχοικο θάλαμο.
Βαράει και συν 3 db στα μπάσα ανά μπίλια

ΜΑΙΤΑΝΟΥΙΤΑΙ

Reaction score
60
Υποκείμενο είσαι και φαίνεσαι. :D
Δεν είπε εσένα υποκείμενο, εμένα είπε υποκείμενο, είμαι ο ένας από τα ....δύο υποκείμενα. :biggrin: :help:

ΚΑΙ δεν καταλαβαίνεις ΚΑΙ πετάγεσαι, δηλαδή ΚΑΙ ψεύδεσαι ΚΑΙ τρως!!! :headbang::hunter:
Το πιο πιθανόν είναι εσύ στο δικό του να μην άκουγες και αυτός στο δικό σου να άκουγε.

Οπότε θα ήσασταν πλέον σε συμφωνία. :)
Αναρωτήθηκα ρητορικά και μόνο.
Γνωρίζω σχεδόν σίγουρα τί θα συνέβαινε, πάντως όχι αυτό που πιθανολόγησες. :biggrin: :hi:

Last edited:

Reaction score
3.362
Μάλλον μη καλύτερα!
Πολύ μου αρέσουν οι αλλαγές που αλλάζουν το χθες με ένα διαφορετικό αύριο , με το αντίστοιχο τίμημα . Φοβάμαι μόνο τις αλλαγές που έρχονται δωρεάν με την πάροδο του χρόνου.
g kar ΔΠΑ
Δεν είμαι πολιτικός.Φερνω το καλύτερο αύριο και χωρίς το αντιστοιχο τιμημα.
Μαγεία, κόβουν ανακλάσεις, συντονισμους του χώρου, κάνει το δωμάτιο ανηχοικο θάλαμο.
Βαράει και συν 3 db στα μπάσα ανά μπίλια

ΜΑΙΤΑΝΟΥΙΤΑΙ
Τερατολογος όπως συνήθως.
Κάνουν όλα τα υπόλοιπα.
Έχω ήδη τον ήχο των επομενων ηχείων μου.

Last edited:

Reaction score
20.215
Ύστερα από την ενταξη των Rollerblock Series 2+ θα ζητήσω να αλλάξει ο τίτλος του νήματος σε Το Σύστημα Του Άλλου.Αυτο διότι πλέον ακούω άλλο σύστημα.Η διαφορά είναι τόσο μεγάλη σε όλους τους τομεις όσο δεν μου την έχει δώσει καμμία συσκευή του συστήματος μου.
Κρίμα που δεν έχω κρατήσει τα στοιχεία του συντοπίτη του Νταχαρη που είχε αγοράσει ένα παρόμοιο σετ πριν από 7 χρόνια και ψάχνει κι άλλα για ολόκληρο το σύστημα του.
Μου αρέσει που όχι μόνο ξέρεις όλα τα παρελκόμενα (πως να τα πω ; accessories ; ) που κυκλοφορούν στην Ελλάδα αλλά και όλους όσους τα έχουν προμηθευτεί. Μιλάμε για αρχείο κανονικό εδώ. :D 😍 Η Υπηρεσία θα εκτιμούσε να της δοθεί πρόσβαση σε αυτό. :D :D Πλάκα κάνω δεν την νοιάζει, είμαστε υπο διάλυση μετά τα απανωτά πραξικόπηματα που έχουν επιχειρηθεί. :D :D

Reaction score
4.240
Δεν είπε εσένα υποκείμενο, εμένα είπε υποκείμενο, είμαι ο ένας από τα ....δύο υποκείμενα. :biggrin: :help:

ΚΑΙ δεν καταλαβαίνεις ΚΑΙ πετάγεσαι, δηλαδή ΚΑΙ ψεύδεσαι ΚΑΙ τρως!!! :headbang::hunter:
Εγώ φταίω που σε υποστήριξα. :angel:
Μα να σε πει έτσι ο κ. Proac.. :o
Τι τρώω; 🤔

Reaction score
3.362
Μου αρέσει που όχι μόνο ξέρεις όλα τα παρελκόμενα (πως να τα πω ; accessories ; ) που κυκλοφορούν στην Ελλάδα αλλά και όλους όσους τα έχουν προμηθευτεί. Μιλάμε για αρχείο κανονικό εδώ. :D 😍 Η Υπηρεσία θα εκτιμούσε να της δοθεί πρόσβαση σε αυτό. :D :D Πλάκα κάνω δεν την νοιάζει, είμαστε υπο διάλυση μετά τα απανωτά πραξικόπηματα που έχουν επιχειρηθεί. :D :D
Μέθοδος για ν' αποφύγει ο Νταχαρης το εγκεφαλικό είναι.Φυσικα και γνωρίζω τα στοιχεία του.Αν απεφάσιζα να δώσω το ένα σετ,θα πήγαινε στον άλλο κατοχο.

Reaction score
20.215
Εγώ φταίω που σε υποστήριξα. :angel:
Μα να σε πει έτσι ο κ. Proac.. :o
Τι τρώω; 🤔
Εγώ τον MakChem πάντα τον υποστηρίζω, αυτός δεν το καταλαβαίνει καθώς δεν καταλαβαίνει το χιούμορ μου.

Πρώτα απο όλα ποτέ δεν θα ήμουν κατά ανθρώπου που έχει λαμπάτους ενισχυτές (έστω και αυτοί εκεί που δεν είναι και τόσο pure :D :D ).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.500
Members
38.331
Νεότερο μέλος
vardaskv