- Reaction score
- 1.653
Attachments
-
478,3 KB Προβολές: 0
Εγώ είμαι μόνο τμήμα επικοινωνίας και εκπρόσωπος τύπου στην Υπηρεσία. Δεν ξέρω απο αυτά.Είμαι ο Θου Βου 000, πες ότι το πήρα κιόλας, δώσε μου αποστολή, οβερ!!!
Άρα εσύ θα ξέρεις πολλά, είσαι ο ""Μαρινάκης"", άστα τα δεν ξέρω.Εγώ είμαι μόνο τμήμα επικοινωνίας και εκπρόσωπος τύπου στην Υπηρεσία. Δεν ξέρω απο αυτά.![]()
Είμαι ο χρηματοδότης της ΜΚΟ Επερεσια.Επισης,παρέχω τα καλώδια για τους κοινωφελείς σκοπούς της.Άρα εσύ θα ξέρεις πολλά, είσαι ο ""Μαρινάκης"".
Για πες μου λοιπόν, marlboro και ΠΑΗ μου φαίνονται ύποπτα άτομα με σκοτεινούς σκοπούς, τι ρόλο έχουν στην Υπηρεσία???
Ξέρεις ότι υπάρχουν άθεοι θεολόγοι που υποστηρίζουν the twin theory ; ... τρίδυμα ήταν ο Χριστός.
Κοίτα, έχω υπογράψει ένα non-disclosure agreement (NDA) και κωλύομαι να αποκαλύψω εσωτερικά ζητήματα της Υπηρεσίας αλλά είναι και ανήθικο να το έκανα καθώς δεν θέλω να πληγεί το κύρος της ιδίως δημοσίως.Άρα εσύ θα ξέρεις πολλά, είσαι ο ""Μαρινάκης"", άστα τα δεν ξέρω.
Για πες μου λοιπόν, marlboro και ΠΑΗ μου φαίνονται ύποπτα άτομα με σκοτεινούς σκοπούς, τι ρόλο έχουν στην Υπηρεσία???
Μη δίνεις σημασία. 3 άτομα είναι. Δεν ασχολούμαστε.Ποιά είναι αυτή η Επερεσία ρε παιδιά που μονίμως θα αποφανθεί για κάτι???
Για πείτε και σε μένα που είμαι νέος εδώ.
Είναι κάτι σαν τη Φιλική Εταιρεία???
Αρχίζω και ανησυχώ.![]()
Όσοι και οι πολυκαναλοι.Δεν ασχολούμαστε.Μη δίνεις σημασία. 3 άτομα είναι. Δεν ασχολούμαστε.
Μην ασχολείσαι. Δεν αξίζει. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Όπως έχεις διαπιστώσει επίσης δεν υπάρχει και σεβασμός προς την άλλη άποψη. Μη χαλιέσαι.Ξέρεις ότι υπάρχουν άθεοι θεολόγοι που υποστηρίζουν the twin theory ; ... τρίδυμα ήταν ο Χριστός.Τι πρόβλημα πάλι είναι αυτό που έχει ο Cavin με την τοπική μείωση της εντροπίας εάν είναι να αυξηθεί αλλού ;
Αμ, η εμμονή του να θέτει naturalistic επιχειρήματα έναντι σε φιλοσοφικά σαν του Πλάτινγκα ;
Ο Άγιος Έλον Μάσκ καλύτερα θα κάλυπτε το ζήτημα της Ανάστασης.
Μάλλον σε λάθος πόστ έκανες reply ή μάλλον βάσισες τα σχόλια σου αυτά.Μην ασχολείσαι. Δεν αξίζει. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Όπως έχεις διαπιστώσει επίσης δεν υπάρχει και σεβασμός προς την άλλη άποψη. Μη χαλιέσαι.
Διάβασα στα γρήγορα την κριτική του Cavin (άθεου θεολόγου ; ή τι έδρα έχει εκεί στο κολλέγιο, "επαγγελματίες" της επιστήμης είναι αυτοί εκεί, ότι θες σου διάσκουν χα χα ) που πόσταρες στο συγκεριμένο σκεπτικό και υπόθεση αυτού του Greg που λές (του απολογητή / θεολόγου / αναλυτικη φιλοσοφία) , είδα και τον αντίλογο του δεύτερου στο debate (video) και είμαι ήδη έτοιμος απο τότε κιόλας να σου αποκρυπτογραφήσω τι παίζει με αυτούς τους δύο και την ανάλυση τους.Τρέχω διάφορα σενάρια για να βγάλω το πιο elegant μοντέλο με υψηλότερο σκορ βάσει συνδυασμού IBE (αναγωγή στην καλύτερη εξήγηση ) , Bayes και συμπληρωματικά sensitivity &stress analysis , coherence /cost, δικαιοσύνη, καθολικότητα , υπαρξιακή πληρότητα και ηθικό βάρος μέσα στο IBE και τελικά ιστορική-κριτική μέθοδος που λόγω του τελευταίου ο Χριστιανισμός ειδικά το μοντέλο υβριδικός χριστιανικός ουνιβερσαλισμος δείχνει αρκετά θελκτικό ώστε να πετύχει το συνδυασμό και τη στάθμιση με τις λιγότερες αδυναμίες . Ομως καλύτερα να σταματήσουμε τα off topic εδώ. Δεν έχω καταλήξει γιατί με χαλάνε κάποια θέματα ακόμα αλλά πολύ λιγότερο από τις υπόλοιπες μορφές του χριστιανισμού. Βέβαια αν βγάλουμε τα «θαύματα» /επιλεκτικοτητα έξω ( που είναι plausible εφόσον υπάρχει λογικός θεός ως προς την πιθανή δυνατότητα γενικά ,απλώς subject στην λογική τους ) κυριαρχεί ο deiσμος ( με τα δικά του θέματα ) . Εξαρτάται από τι βάζεις στα LR ( likelihood ratios ) και πως κρίνεις καίρια φιλοσοφικά θέματα δικαιοσύνης και παρέμβασης, αιώνιας επιβράβευσης/τιμωριας
Κάτσε να πάρει καλώδιο Lan πρώτα....ΠΑΗ τωρα που πηρες στριμερ πρεπει να παρεις και ενα τετοιο
ειναι αμαρτια να χανεις πληροφοριες
για να μειώσει τον ψηφιακό θόρυβο που μεταδίδεται μέσω καλωδίων LAN και να βελτιστοποιήσει την ποιότητα των δεδομένων χρησιμοποιώντας τρεις τεχνολογίες: Πρώτον πλήρης διαχωρισμός σήματος με χρήση «τεχνολογίας οπτικής γαλβανικής απομόνωσης», δεύτερον αναγέννηση σήματος με χρήση ενεργών κυκλωμάτων και τρίτον εξάλειψη του jitter.
![]()
Nέο αξεσουάρ από την iFi Audio για όσους ακούν μουσική μέσω δικτύου και cloud - hxosplus
Όλα αυτά τα δικτυακά αξεσουάρ συμβάλλουν στο να έχουμε λιγότερο θόρυβο όταν ακούμε μουσική από το cloud, streaming…hxosplus.gr
![]()
Silent Power LAN iPurifier Pro: H iFi δημιουργεί νέα εταιρεία με αξεσουάρ - hxosplus
Η iFi Audio ξεκίνησε την κυκλοφορία ειδικών αξεσουάρ για την βελτίωση του ήχου με την ονομασία SilentPower. Στην ουσία πρόκειται για μια νέα (υπό) εταιρεία της iFi και όχι για μια νέα σειρά προϊόντων. Η SilentPower θα εστιάσει το ενδιαφέρον της σε τέσσερις κατηγορίες: τροφοδοτικά, καλώδια...hxosplus.gr
Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να μην έχω μεριμνήσει μέσω της καλωδίωσης, της στήριξης των συσκευών μου και των αξεσουάρ που χρησιμοποιώ.Η ifi δεν έχει βγει ακόμη από τ' αυγό.Κάτσε να πάρει καλώδιο Lan πρώτα....![]()
Χρειάζεσαι switch και φίλτρο Ethernet . Χάνεις αρκετά αλλιώς. Δες το netgear gs108t ή gs108e για δοκιμή . Καλώδιο Ethernet μετράει μόνο αυτό που καταλήγει στο streamer . Αλλά όχι τόσο όσο το switch και το φίλτρο μετά το switch . Πχ εγώ έχω switch και μετά το φίλτρο ένα της ifi απευθείας πάνω στο streamer .Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να μην έχω μεριμνήσει μέσω της καλωδίωσης, της στήριξης των συσκευών μου και των αξεσουάρ που χρησιμοποιώ.Η ifi δεν έχει βγει ακόμη από τ' αυγό.
Αν το switch κάνει αυτό που έχω ακούσει(εκεί μάλιστα ήταν και 10 switches!)δεν μου κάνει.Χρειάζεσαι switch και φίλτρο Ethernet . Χάνεις αρκετά αλλιώς. Δες το netgear gs108t ή gs108e για δοκιμή . Καλώδιο Ethernet μετράει μόνο αυτό που καταλήγει στο streamer . Αλλά όχι τόσο όσο το switch και το φίλτρο μετά το switch . Πχ εγώ έχω switch και μετά το φίλτρο ένα της ifi απευθείας πάνω στο streamer .