Το σύστημα μου

Reaction score
424
Εγώ είμαι μόνο τμήμα επικοινωνίας και εκπρόσωπος τύπου στην Υπηρεσία. Δεν ξέρω απο αυτά. :D
Άρα εσύ θα ξέρεις πολλά, είσαι ο ""Μαρινάκης"", άστα τα δεν ξέρω.
Για πες μου λοιπόν, marlboro και ΠΑΗ μου φαίνονται ύποπτα άτομα με σκοτεινούς σκοπούς, τι ρόλο έχουν στην Υπηρεσία???

Reaction score
3.983
Άρα εσύ θα ξέρεις πολλά, είσαι ο ""Μαρινάκης"".
Για πες μου λοιπόν, marlboro και ΠΑΗ μου φαίνονται ύποπτα άτομα με σκοτεινούς σκοπούς, τι ρόλο έχουν στην Υπηρεσία???
Είμαι ο χρηματοδότης της ΜΚΟ Επερεσια.Επισης,παρέχω τα καλώδια για τους κοινωφελείς σκοπούς της.

Reaction score
21.426
Ξέρεις ότι υπάρχουν άθεοι θεολόγοι που υποστηρίζουν the twin theory ; ... τρίδυμα ήταν ο Χριστός. :D Τι πρόβλημα πάλι είναι αυτό που έχει ο Cavin με την τοπική μείωση της εντροπίας εάν είναι να αυξηθεί αλλού ; :D Αμ, η εμμονή του να θέτει naturalistic επιχειρήματα έναντι σε φιλοσοφικά σαν του Πλάτινγκα ; :D Ο Άγιος Έλον Μάσκ καλύτερα θα κάλυπτε το ζήτημα της Ανάστασης. :D

Last edited:

Reaction score
21.426
Άρα εσύ θα ξέρεις πολλά, είσαι ο ""Μαρινάκης"", άστα τα δεν ξέρω.
Κοίτα, έχω υπογράψει ένα non-disclosure agreement (NDA) και κωλύομαι να αποκαλύψω εσωτερικά ζητήματα της Υπηρεσίας αλλά είναι και ανήθικο να το έκανα καθώς δεν θέλω να πληγεί το κύρος της ιδίως δημοσίως.

Επίσης δεν είμαι καρφί.

Θα σου τα πω (καρφώσω) σε pm. :D:D Μαζί θα σου στείλω και borchures για το έργο και τον σκοπό της Υπηρεσίας. :D Δεν είμαστε cult, εάν εξαιρέσεις βέβαια κάτι σατανιστικά τραγούδια που ποστάρει ο @wnet κάποιες φορές. :D

Last edited:

Reaction score
11.651
Ποιά είναι αυτή η Επερεσία ρε παιδιά που μονίμως θα αποφανθεί για κάτι???
Για πείτε και σε μένα που είμαι νέος εδώ.
Είναι κάτι σαν τη Φιλική Εταιρεία???
Αρχίζω και ανησυχώ. 😀
Μη δίνεις σημασία. 3 άτομα είναι. Δεν ασχολούμαστε.

Reaction score
4.597
Ξέρεις ότι υπάρχουν άθεοι θεολόγοι που υποστηρίζουν the twin theory ; ... τρίδυμα ήταν ο Χριστός. :D Τι πρόβλημα πάλι είναι αυτό που έχει ο Cavin με την τοπική μείωση της εντροπίας εάν είναι να αυξηθεί αλλού ; :D Αμ, η εμμονή του να θέτει naturalistic επιχειρήματα έναντι σε φιλοσοφικά σαν του Πλάτινγκα ; :D Ο Άγιος Έλον Μάσκ καλύτερα θα κάλυπτε το ζήτημα της Ανάστασης. :D

Μην ασχολείσαι. Δεν αξίζει. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Όπως έχεις διαπιστώσει επίσης δεν υπάρχει και σεβασμός προς την άλλη άποψη. Μη χαλιέσαι.

Reaction score
21.426
Μην ασχολείσαι. Δεν αξίζει. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Όπως έχεις διαπιστώσει επίσης δεν υπάρχει και σεβασμός προς την άλλη άποψη. Μη χαλιέσαι.
Μάλλον σε λάθος πόστ έκανες reply ή μάλλον βάσισες τα σχόλια σου αυτά.

Δεν έχω διαπιστώσει κάποια έλλειψη σεβασμού του steadyshot απέναντί μου ή σε όσα πόστ έχουμε ανταλλάξει κατά καιρούς. Το ίδιο ισχύει και απο μεριάς μου.

Μην πω ακριβώς το αντίθετο αλλιώς πλέον με ξέρεις ... δεν θα ξόδευα τόσο πολύ προσπάθεια και χρόνο να προσπαθήσω να ανταλλάξω κάποιες απόψεις ή μάλλον να διερευνήσω κάποιο θέμα μαζί του.

Reaction score
1.653
Τρέχω διάφορα σενάρια για να βγάλω το πιο elegant μοντέλο με υψηλότερο σκορ βάσει συνδυασμού IBE (αναγωγή στην καλύτερη εξήγηση ) , Bayes και συμπληρωματικά sensitivity &stress analysis , coherence /cost, δικαιοσύνη, καθολικότητα , υπαρξιακή πληρότητα και ηθικό βάρος μέσα στο IBE και τελικά ιστορική-κριτική μέθοδος που λόγω του τελευταίου ο Χριστιανισμός ειδικά το μοντέλο υβριδικός χριστιανικός ουνιβερσαλισμος δείχνει αρκετά θελκτικό ώστε να πετύχει το συνδυασμό και τη στάθμιση με τις λιγότερες αδυναμίες . Ομως καλύτερα να σταματήσουμε τα off topic εδώ. Δεν έχω καταλήξει γιατί με χαλάνε κάποια θέματα ακόμα αλλά πολύ λιγότερο από τις υπόλοιπες μορφές του χριστιανισμού. Βέβαια αν βγάλουμε τα «θαύματα» /επιλεκτικοτητα έξω ( που είναι plausible εφόσον υπάρχει λογικός θεός ως προς την πιθανή δυνατότητα γενικά ,απλώς subject στην λογική τους ) κυριαρχεί ο deiσμος ( με τα δικά του θέματα ) . Εξαρτάται από τι βάζεις στα LR ( likelihood ratios ) και πως κρίνεις καίρια φιλοσοφικά θέματα δικαιοσύνης και παρέμβασης, αιώνιας επιβράβευσης/τιμωριας

Last edited:

Reaction score
861
ΠΑΗ τωρα που πηρες στριμερ πρεπει να παρεις και ενα τετοιο
ειναι αμαρτια να χανεις πληροφοριες :lol:
για να μειώσει τον ψηφιακό θόρυβο που μεταδίδεται μέσω καλωδίων LAN και να βελτιστοποιήσει την ποιότητα των δεδομένων χρησιμοποιώντας τρεις τεχνολογίες: Πρώτον πλήρης διαχωρισμός σήματος με χρήση «τεχνολογίας οπτικής γαλβανικής απομόνωσης», δεύτερον αναγέννηση σήματος με χρήση ενεργών κυκλωμάτων και τρίτον εξάλειψη του jitter.

Reaction score
21.426
Τρέχω διάφορα σενάρια για να βγάλω το πιο elegant μοντέλο με υψηλότερο σκορ βάσει συνδυασμού IBE (αναγωγή στην καλύτερη εξήγηση ) , Bayes και συμπληρωματικά sensitivity &stress analysis , coherence /cost, δικαιοσύνη, καθολικότητα , υπαρξιακή πληρότητα και ηθικό βάρος μέσα στο IBE και τελικά ιστορική-κριτική μέθοδος που λόγω του τελευταίου ο Χριστιανισμός ειδικά το μοντέλο υβριδικός χριστιανικός ουνιβερσαλισμος δείχνει αρκετά θελκτικό ώστε να πετύχει το συνδυασμό και τη στάθμιση με τις λιγότερες αδυναμίες . Ομως καλύτερα να σταματήσουμε τα off topic εδώ. Δεν έχω καταλήξει γιατί με χαλάνε κάποια θέματα ακόμα αλλά πολύ λιγότερο από τις υπόλοιπες μορφές του χριστιανισμού. Βέβαια αν βγάλουμε τα «θαύματα» /επιλεκτικοτητα έξω ( που είναι plausible εφόσον υπάρχει λογικός θεός ως προς την πιθανή δυνατότητα γενικά ,απλώς subject στην λογική τους ) κυριαρχεί ο deiσμος ( με τα δικά του θέματα ) . Εξαρτάται από τι βάζεις στα LR ( likelihood ratios ) και πως κρίνεις καίρια φιλοσοφικά θέματα δικαιοσύνης και παρέμβασης, αιώνιας επιβράβευσης/τιμωριας
Διάβασα στα γρήγορα την κριτική του Cavin (άθεου θεολόγου ; ή τι έδρα έχει εκεί στο κολλέγιο, "επαγγελματίες" της επιστήμης είναι αυτοί εκεί, ότι θες σου διάσκουν χα χα ) που πόσταρες στο συγκεριμένο σκεπτικό και υπόθεση αυτού του Greg που λές (του απολογητή / θεολόγου / αναλυτικη φιλοσοφία) , είδα και τον αντίλογο του δεύτερου στο debate (video) και είμαι ήδη έτοιμος απο τότε κιόλας να σου αποκρυπτογραφήσω τι παίζει με αυτούς τους δύο και την ανάλυση τους.

Περιληπτικά και επιγραμματικά ... να όσο περίπου και το πόστ σου αυτό. Αλλά όχι τώρα, μετά, άλλη στιγμή, έχουμε και γιορτές, θα δώ όταν μπορέσω. Δεν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα όσο τα αντιλαμβάνεσαι (όσον αφορά αυτό το θέμα μόνο εννοώ ... μεταξύ αυτών των δύο και τις τοποθετήσεις τους). Για εμένα τουλάχιστον.

Εάν και δεν προτείνω να ακολουθήσεις αυτό το δρόμο και να τα εξετάζεις αυστηρά με το σκεπτικό αυτό ή να το πρσεγγίζεις έτσι όπως το προδεγγίζουν το θέμα και οι δυό τους ... αλλά απλώς i go along με ότι θες και κρίνεις εσυ ότι σου είναι απαραίτητο σε αυτή την χρονική συγκυρία που ασχολείσαι .... τοτε δες και αυτά τα σχετικά, μπορεί να σε βοηθήσουν.

Θα σου στείλω και ένα άλλο σχετικό, ιδιωτικά με pm καθώς έχει copyright.

Last edited:

Reaction score
267
ΠΑΗ τωρα που πηρες στριμερ πρεπει να παρεις και ενα τετοιο
ειναι αμαρτια να χανεις πληροφοριες :lol:
για να μειώσει τον ψηφιακό θόρυβο που μεταδίδεται μέσω καλωδίων LAN και να βελτιστοποιήσει την ποιότητα των δεδομένων χρησιμοποιώντας τρεις τεχνολογίες: Πρώτον πλήρης διαχωρισμός σήματος με χρήση «τεχνολογίας οπτικής γαλβανικής απομόνωσης», δεύτερον αναγέννηση σήματος με χρήση ενεργών κυκλωμάτων και τρίτον εξάλειψη του jitter.

Κάτσε να πάρει καλώδιο Lan πρώτα....😀

Reaction score
3.983
Κάτσε να πάρει καλώδιο Lan πρώτα....😀
Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να μην έχω μεριμνήσει μέσω της καλωδίωσης, της στήριξης των συσκευών μου και των αξεσουάρ που χρησιμοποιώ.Η ifi δεν έχει βγει ακόμη από τ' αυγό.

Reaction score
1.653
Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να μην έχω μεριμνήσει μέσω της καλωδίωσης, της στήριξης των συσκευών μου και των αξεσουάρ που χρησιμοποιώ.Η ifi δεν έχει βγει ακόμη από τ' αυγό.
Χρειάζεσαι switch και φίλτρο Ethernet . Χάνεις αρκετά αλλιώς. Δες το netgear gs108t ή gs108e για δοκιμή . Καλώδιο Ethernet μετράει μόνο αυτό που καταλήγει στο streamer . Αλλά όχι τόσο όσο το switch και το φίλτρο μετά το switch . Πχ εγώ έχω switch και μετά το φίλτρο ένα της ifi απευθείας πάνω στο streamer .

Last edited:

Reaction score
3.983
Χρειάζεσαι switch και φίλτρο Ethernet . Χάνεις αρκετά αλλιώς. Δες το netgear gs108t ή gs108e για δοκιμή . Καλώδιο Ethernet μετράει μόνο αυτό που καταλήγει στο streamer . Αλλά όχι τόσο όσο το switch και το φίλτρο μετά το switch . Πχ εγώ έχω switch και μετά το φίλτρο ένα της ifi απευθείας πάνω στο streamer .
Αν το switch κάνει αυτό που έχω ακούσει(εκεί μάλιστα ήταν και 10 switches!)δεν μου κάνει.
Όσο για το καλώδιο Ethernet επειδή αυτό που έχω επιλέξει κοστίζει 250€ περίπου,έχω ήδη δηλωσει πως δεν πρόκειται να δώσω πολλα χρήματα για τα καλώδια του streamer και ήδη έχω υπερβεί κατά το διπλάσιο το ποσό αυτό.
Φιλτρο,εγώ;
Καλή Ανάσταση,αμφιταλαντευομενε!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.068
Members
38.406
Νεότερο μέλος
wolf23