Most visitors online was 3100 , on 22 Apr 2025
Ως προς αυτό δεν αμφιταλαντεύομαι! Καλή ανάσταση !Αν το switch κάνει αυτό που έχω ακούσει(εκεί μάλιστα ήταν και 10 switches!)δεν μου κάνει.
Όσο για το καλώδιο Ethernet επειδή αυτό που έχω επιλέξει κοστίζει 250€ περίπου,έχω ήδη δηλωσει πως δεν πρόκειται να δώσω πολλα χρήματα για τα καλώδια του streamer και ήδη έχω υπερβεί κατά το διπλάσιο το ποσό αυτό.
Φιλτρο,εγώ;
Καλή Ανάσταση,αμφιταλαντευομενε!
Ούτε όμως δίχως αυτά.Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση.
Τα συστήματά μας ουδέποτε θα αναστηθούν μόνο με καλωδια και switches.
Το τελευταίο μέτρο καλωδίου πολλοί το αγάπησαν, το προηγούμενο χιλιόμετρο καλωδίου ουδείς .
Αυτά
Ομως μετά την Ανάσταση θα βγάλω το άχτι μου!
Ολόκληρη η γειτονιά απολαμβάνει ήδη!Τι σου φταίει η γειτόνισσα?
ΩΝΣΓ..Ολόκληρη η γειτονιά απολαμβάνει ήδη!
Ρίχνω τώρα,μετά την πρώτη Ανάσταση,ένα απ' αυτά που μόλις απηλαυσε η γειτονιά.Ολόκληρη η γειτονιά απολαμβάνει ήδη!
Α ντρουπή σου!!!Ολόκληρη η γειτονιά απολαμβάνει ήδη!
Ευτυχώς που δεν σε έχω γείτονα.Ρίχνω τώρα,μετά την πρώτη Ανάσταση,ένα απ' αυτά που μόλις απηλαυσε η γειτονιά.
The Bad Beats: The way it is.
Δεν πιστεύω να υπονοεις ΚΑΙ με λάμπες;Α ντρουπή σου!!!![]()
Να έπαιζες κλασσική τουλάχιστον, σαν τον thva...![]()
Αν πωλείται κάποιο σπίτι δίπλα σου ετοίμασε τα μπογαλάκια σου.Εδω,δεν ανασαίνει κανείς!Ευτυχώς που δεν σε έχω γείτονα.
Θα είχες μετακομίσει ή θα είχα μετακομίσει εγώ!!!![]()
Απέχεις ακόμα από το να λάβεις αυτό..Χριστός Ανέστη,παίδες και παμπαίδες!
Εκτός από το fuzz ειμαι καλος και στο reverb όμως ο μεγάλος κιθαρίστας Randy Holden ήταν εξαιρετικος.
The Fender IV: Everybody up.
Τι συνδέει αυτό το καλώδιο (streamer με..?) και τι ακριβώς πιστεύεις ότι κάνει που κοστίζει 250€?Αν το switch κάνει αυτό που έχω ακούσει(εκεί μάλιστα ήταν και 10 switches!)δεν μου κάνει.
Όσο για το καλώδιο Ethernet επειδή αυτό που έχω επιλέξει κοστίζει 250€ περίπου,έχω ήδη δηλωσει πως δεν πρόκειται να δώσω πολλα χρήματα για τα καλώδια του streamer και ήδη έχω υπερβεί κατά το διπλάσιο το ποσό αυτό.
Φιλτρο,εγώ;
Καλή Ανάσταση,αμφιταλαντευομενε!