Το σύστημα μου

Reaction score
526
Κάνε έναν κόπο να τα ξαναβάλεις γιατί δεν έτυχε να τα δω. Όχι όμως από αυτά που ακούν μόνο οι νυχτερίδες.

και εδω καινουριες μαζι με μετρησεις για την επιδραση της τροφοδοσιας στο καθε switch

Το τι ακουν και ποιοι ειναι αλλο θεμα το θεμα μας εδω ειναι υπαρχουν μετρησιμες διαφορες ? ναι η οχι?

και αν θες ξαναβαζω και τα καλωδια ethernet

Last edited:

Reaction score
3.983
Κύριοι, η μινι-βαση είναι εξαιρετική.Μαλιστα,η ηχητική βελτίωση στο streamer είναι σαφώς μεγαλύτερη από αυτήν που έδωσε η μεγαλυτερη της(στις διαστάσεις) αδελφή στο ATC και η Super(μεγαλύτερο μοντέλο)στον Primare.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.348
H πρωτη μου αποδειξη ο ο Amir ειναι κακοΜιρ και δεν ξερει τι λεει η μαλλον τι ακουει. Το συγκεκριμενο κανει πολυ μεγαλη διαφορα και ισως να ειναι ο μονος που δεν ακουσε καμμια διαφορα 🤪. οσο για τις μετρησεις του :lolsign:
τόσα χρόνια...δεν κατάφερε ούτε μία εταιρία από αυτές που έχει μετρήσει κ έχει θάψει...ούτε ένας επαγγελματίας...ούτε ένας επιστήμονας (του χώρου και μη) να τον κάνει εξπόουζντ....

και το κατάφερε ο μπαρμπα ΒλάσσηςΚ του αβουσάιτ από το Χαλάνδρι που ακούει καλώδια κ στηρικτικά :cry:

Reaction score
3.983
τόσα χρόνια...δεν κατάφερε ούτε μία εταιρία από αυτές που έχει μετρήσει κ έχει θάψει...ούτε ένας επαγγελματίας...ούτε ένας επιστήμονας (του χώρου και μη) να τον κάνει εξπόουζντ....

και το κατάφερε ο μπαρμπα ΒλάσσηςΚ του αβουσάιτ από το Χαλάνδρι που ακούει καλώδια κ στηρικτικά :cry:
Το κακό για τους Αμιρ αυτού του κόσμου είναι ότι οι Βλασσηδες αυτού του κόσμου ήταν,είναι και θα είναι ασύγκριτα περισσότεροι.
Όποιος δεν ακούει,πέφτει και κοιμάται.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.348
Το κακό για τους Αμιρ αυτού του κόσμου είναι ότι οι Βλασσηδες αυτού του κόσμου ήταν,είναι και θα είναι ασύγκριτα περισσότεροι.
αυτό το ξέρω από άλλο γνωμικό....που μιλάει για τους βλάκες....αλλά θα παρεξηγηθώ :biggrin:

Reaction score
3.983
αυτό το ξέρω από άλλο γνωμικό....που μιλάει για τους βλάκες....αλλά θα παρεξηγηθώ :biggrin:
Κι εγώ το άλλο ρητό που αναφέρει πόσους μπορείς να κοροϊδεύεις και για πόσο καιρό.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
32.261

και εδω καινουριες μαζι με μετρησεις για την επιδραση της τροφοδοσιας στο καθε switch

Το τι ακουν και ποιοι ειναι αλλο θεμα το θεμα μας εδω ειναι υπαρχουν μετρησιμες διαφορες ? ναι η οχι?

και αν θες ξαναβαζω και τα καλωδια ethernet
Μετρήσιμες διαφορές που δεν ακούγονται, όταν μάλιστα είναι τόσο μικρές, στα όρια του πειραματικού σφάλματος, δεν πληρώνω, δεν πληρώνω.
Άσε που το σάιτ αυτό δεν το θεωρώ καθόλου αξιόπιστο. Το είχα βρει πριν 8-10 (δεν θυμάμαι ακριβώς) χρόνια, τότε που έψαχνα στο ίντερνετ τα πάντα για τα Grimm. Μού είχε φανεί πολύ συμπαθητικό, έχω και λογαριασμό εκεί. Όμως περνώντας τα χρόνια, άρχισε τις σαχλαμάρες και την αυξανόμενη έπαρση και τον αυτοθαυμασμό. Για μένα έχασε και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας με αυτό το Live stream:
:headbang: :roflmao:
Κουίζ: βρείτε ο λάθος (κι αν δεν το βρείτε, εδώ ήμαστε)

Reaction score
526
Μετρήσιμες διαφορές που δεν ακούγονται, όταν μάλιστα είναι τόσο μικρές, στα όρια του πειραματικού σφάλματος, δεν πληρώνω, δεν πληρώνω.
Άσε που το σάιτ αυτό δεν το θεωρώ καθόλου αξιόπιστο. Το είχα βρει πριν 8-10 (δεν θυμάμαι ακριβώς) χρόνια, τότε που έψαχνα στο ίντερνετ τα πάντα για τα Grimm. Μού είχε φανεί πολύ συμπαθητικό, έχω και λογαριασμό εκεί. Όμως περνώντας τα χρόνια, άρχισε τις σαχλαμάρες και την αυξανόμενη έπαρση και τον αυτοθαυμασμό. Για μένα έχασε και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας με αυτό το Live stream:
:headbang: :roflmao:
Κουίζ: βρείτε ο λάθος (κι αν δεν το βρείτε, εδώ ήμαστε)
To ειπες και μονος σου "μετρησιμες διαφορες" το αμα ακουγονται η οχι αστο γιατι αλλοι ακουν αλλοι οχι ειναι παντως διαφορες και μετρησιμες εδω τελειωνει η συζητηση νομιζω.
Η αποψη σου σεβαστη αλλα οχι δεκτη για του συγκεκριμενους ,ειναι πολυ ποιο σοβαροι και ψαχνουν σε βαθος περισσοτερο απο τον καθε Αμιρ με τις κονσερβα μετρησεις για τα παντα.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
32.261
Δεν κατάλαβες, διαβάζεις βιαστικά. Τις συγκεκριμένες, τίς θεωρώ ασήμαντες και αμελητέες.
Επιπλέον, Αμφισβητώ αν είναι
"μετρησιμες διαφορες"
τουλάχιστον από το συγκεκριμένο σάιτ, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει διαφημίσει τόνους λίπους όφεων.
Το λάθος το βρήκες?

Reaction score
424
Αν το switch κάνει αυτό που έχω ακούσει(εκεί μάλιστα ήταν και 10 switches!)δεν μου κάνει.
Όσο για το καλώδιο Ethernet επειδή αυτό που έχω επιλέξει κοστίζει 250€ περίπου,έχω ήδη δηλωσει πως δεν πρόκειται να δώσω πολλα χρήματα για τα καλώδια του streamer και ήδη έχω υπερβεί κατά το διπλάσιο το ποσό αυτό.
Φιλτρο,εγώ;
Καλή Ανάσταση,αμφιταλαντευομενε!
Με αυτά που γράφεις, μάζεψες πάλι τους κωφούς, εδώ στο νήμα σου!!!

Reaction score
526
Δεν κατάλαβες, διαβάζεις βιαστικά. Τις συγκεκριμένες, τίς θεωρώ ασήμαντες και αμελητέες.
Επιπλέον, Αμφισβητώ αν είναι

τουλάχιστον από το συγκεκριμένο σάιτ, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει διαφημίσει τόνους λίπους όφεων.
Το λάθος το βρήκες?
Δηλαδη να καταλαβω οι διαφορες στις διαφορες τιμες ειναι , για σενα, ασημαντες και αμελητεες ωστε να θεωρεις οτι δεν υπαρχουν? Δεν ζηταμε να κριθει το αποτελεσμα των διαφορων συζηταμε αν διαφορετικες συσκευες εχουν δοαφορετικες μετρημενες τιμες απλα. Η εκτιμηση του αποτελεσματος ειναι αλλο θεμα ακουστικο και ως εκ τουτου υποκειμενικο. Εσυ ειπες προηγουμενως οτι σε ενδιαφερουν οι μετρησεις μονο. Τι να ψαξω γιατι?αν εκανε καπου λαθος και λοιπον ? Εχουμε δεκαδες μετρησεις διαφορετικες μεταξυ τους που δειχνουν αυτο που εξεταζουμε. Υπαρχουν μετρησιμες διαφορες? Ναι υπαρχουν . Αυτα που λενε αυτοι τα εχω επιβεβαιωσει και εγω και πολλοι αλλοι ακουστικα οπως προσωπικα εχω επιβεβαιωσει οτι καποια απο αυτα που ισχυριζεται ο Αμιρ ειναι λαθος.

Τωρα τι θες να πεις στην προτελευταια προταση δεν καταλαβα. Δεν θα κατσω να προασπισω κανενα site κλπ ο καθενας μας διαβαζει και κρινει οπως αντιλαμβανεται. Δεν θα το αλλαξω αυτο εγω.

Reaction score
563
Επειδή η τιμή αφορά ένα μέτρο και συνηθως είναι δύσκολο το router να είναι κοντά,μέσω tp link στο πολυπριζο.Καλυτερη σύνδεση από την ασύρματη και καλύτερος ήχος τουλάχιστον από άλλα δύο που έχω ακούσει.

Υπάρχει κάποιος που το χρησιμοποιεί και το έχω ακούσει.Θα το σκεπτόμουν αν είχα κορυφαία πηγή όπως η δική του.
Καλύτερος ήχος πως?
Δηλαδή με ένα απλό καλώδιο τι συμβαίνει?
Υποστηρίζεις ότι έχεις packet loss στην παραπάνω συνδεσμολογία? Ότι τα πακέτα φτάνουν λανθασμένα από την άλλη πλευρά? Κάτι άλλο?

Reaction score
3.983
Καλύτερος ήχος πως?
Δηλαδή με ένα απλό καλώδιο τι συμβαίνει?
Υποστηρίζεις ότι έχεις packet loss στην παραπάνω συνδεσμολογία? Ότι τα πακέτα φτάνουν λανθασμένα από την άλλη πλευρά? Κάτι άλλο?
Αυτό που διαπίστωσα με τα καλώδια Ethernet είναι το ίδιο που έχω διαπιστώσει με τα διασυνδεσης,ηχείων,ρεύματος,ψηφιακά.Οτι τα κοινά δεν παίζουν καλά.Ισως η τιμή του συγκεκριμενου να σου φαίνεται υψηλή.Σε μένα,όχι αν αναλογιστω ότι αγοράζω το καλύτερο ασήμι της αγορας.Προσοχη,όχι απαραιτήτως το καλύτερο καλώδιο.

Reaction score
563
Αυτό που διαπίστωσα με τα καλώδια Ethernet είναι το ίδιο που έχω διαπιστώσει με τα διασυνδεσης,ηχείων,ρεύματος,ψηφιακά.Οτι τα κοινά δεν παίζουν καλά.Ισως η τιμή του συγκεκριμενου να σου φαίνεται υψηλή.Σε μένα,όχι αν αναλογιστω ότι αγοράζω το καλύτερο ασήμι της αγορας.Προσοχη,όχι απαραιτήτως το καλύτερο καλώδιο.
Ρωτάω κάτι πολύ συγκεκριμένο. Τι ακριβώς μπορεί να συμβεί σε μια τέτοια διασύνδεση μεταξύ των συσκευών που περιέγραψες, ώστε να αλλάξει εν τέλει ο ήχος.
Τέτοιου είδους συσκευές και καλώδια δεν πετούν την πληροφορία από την μία πλευρά στην άλλη χύμα. Υπάρχει πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ των endpoints. Προσπαθώ να καταλάβω τι πιστεύεις ότι συμβαίνει ώστε να αλλάξει ο ήχος. Χάνονται πακέτα? Φτάνουν λάθος στο streamer σου με το καλό καλώδιο? Κάτι άλλο?

(Τώρα αν θες μετά σκέφτεσαι τι διαφορά έχει ένα απλό καλώδιο που φέρει τις απαραίτητες προδιαγραφές σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο πιο ακριβό.)

Reaction score
1.653
Ρωτάω κάτι πολύ συγκεκριμένο. Τι ακριβώς μπορεί να συμβεί σε μια τέτοια διασύνδεση μεταξύ των συσκευών που περιέγραψες, ώστε να αλλάξει εν τέλει ο ήχος.
Τέτοιου είδους συσκευές και καλώδια δεν πετούν την πληροφορία από την μία πλευρά στην άλλη χύμα. Υπάρχει πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ των endpoints. Προσπαθώ να καταλάβω τι πιστεύεις ότι συμβαίνει ώστε να αλλάξει ο ήχος. Χάνονται πακέτα? Φτάνουν λάθος στο streamer σου με το καλό καλώδιο? Κάτι άλλο?

(Τώρα αν θες μετά σκέφτεσαι τι διαφορά έχει ένα απλό καλώδιο που φέρει τις απαραίτητες προδιαγραφές σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο πιο ακριβό.)
Ένα «audiophile» switch ή καλώδιο Ethernet μπορεί να δουλεύει κυρίως ως φίλτρο EMI/RFI και γαλβανικό διαχωριστικό, όχι επειδή αλλάζει τα ψηφιακά δεδομένα, αλλά επειδή προστατεύει την αναλογική έξοδο καθώς και την έξοδο usb/coax του streamer/DAC από ανεπιθύμητους θορύβους και βρόχους γείωσης. Για την toslink έξοδο δεν βοηθάει και τόσο … Αλλά η toslink δεν είναι πάντα optimised για τον καλύτερο ήχο τόσο στο επίπεδο του transport όσο και του dac .

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.702
Όλες οι καρτες δικτύου (εκτός από καμιά αρχαία ή καμιά σαβούρα) είναι γαλβανικα απομονωμένες και δεν χρειάζονται κάτι έξτρα από κάποιο σπέσιαλ switch...
Τώρα αν κάποιοι ακούτε διαφορές.... ε, πάρτε και switch και ότι γουστάρετε...
Προσωπικά αν αλλάξω switch θα είναι για καθαρά δικτυακούς λόγους (managed, vlans κ.λπ.)

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
32.261
αν εκανε καπου λαθος και λοιπον ? Εχουμε δεκαδες μετρησεις διαφορετικες μεταξυ τους που δειχνουν αυτο που εξεταζουμε
Δεν μιλάω για λάθος σε μετρήσεις, αφού μετρήσεις δεν υπάρχουν στο πρότζεκτ.
Ούτε πρόκειται για ένα κάποιο λάθος κάπου, δεν χρειάζεται καν ψάξιμο.
Όλο το πρότζεκτ είναι λάθος εκ θεμελίων και δεν ξέρω πόσα άλλα τέτοια κουφά έχουν κάνει από τότε γιατί σταμάτησα να τους παίρνω στα σοβαρά και να τους παρακολουθώ. Και δεν μπορώ να αποφασίσω τι είναι χειρότερο: να το έκαναν από άγνοια ή εσκεμμένα?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.068
Members
38.406
Νεότερο μέλος
wolf23