Το σύστημα μου

Reaction score
1.989
ΠΑΗ τωρα που πηρες στριμερ πρεπει να παρεις και ενα τετοιο
ειναι αμαρτια να χανεις πληροφοριες :lol:
για να μειώσει τον ψηφιακό θόρυβο που μεταδίδεται μέσω καλωδίων LAN και να βελτιστοποιήσει την ποιότητα των δεδομένων χρησιμοποιώντας τρεις τεχνολογίες: Πρώτον πλήρης διαχωρισμός σήματος με χρήση «τεχνολογίας οπτικής γαλβανικής απομόνωσης», δεύτερον αναγέννηση σήματος με χρήση ενεργών κυκλωμάτων και τρίτον εξάλειψη του jitter.

υπαρχει και για wifi απο αλλη εταιρια. οταν το ειδα πρωτη φορα μου φανηκε παραξενο και μου πηρε αρκετη ωρα να καταλαβω τι ηταν, αλλα ναι, υπαρχει και high end audiophile κεραια wifi... και ειναι απο Έλληνα, παντα πρωτοποροι..
Κάτσε να πάρει καλώδιο Lan πρώτα....
😀
1745319951597.jpeg

αυτο να παρει!!

Last edited:

Reaction score
1.989
Τις οποίες ουδείς έχει αμφισβητήσει ούτε οι θιγόμενοι.
Μη το λες, εχουν γινει θεματα αμφισβητησης αρκετες φορες οσο αναφορα τα ακουστικα και επισης προενισχυτες phono, γενικα ο Αμιρ ψιλο χρησημοποιει το Analyzer του σαν οπλο και κυνηγαει το SINAD.
Σας εχω βαλει 10 φορες μετρησεις για τα switch που δειχνουν και μετρητικες διαφορες που εχουν επιβεβαιωθει με ακροασεις. Το θεμα της μπαρουφας του Amir εχει ληξει εδω και καιρο δεν καταλαβαινω γιατι σας αρεσει να το αναμασατε. Δεν θελετε να πιστεψετε τις μετρησεις ουτε τα αυτια σας καλως μην επαναλαμβανετε ομως κουταμαρες καποιου ανικανου να κανει σωστες μετρησεις που εχουν κανει αλλοι.
τις μετρησεις του ολλανδου εμπορα; η αλλου; να πουλησει θελει ο κοσμος γενικα..

Reaction score
6.955
Καταρχάς χρόνια πολλά σε όλους.
Για εσάς που σας αρέσει να ακούτε από τις πλατφόρμες οι δύο καλύτερες αναβαθμίσεις που πραγματικά κάνουν τεράστια διαφορά είναι η εξής μία :
Το ρούτερ και το linear τροφοδοτικό του.

Reaction score
861
Καταρχάς χρόνια πολλά σε όλους.
Για εσάς που σας αρέσει να ακούτε από τις πλατφόρμες οι δύο καλύτερες αναβαθμίσεις που πραγματικά κάνουν τεράστια διαφορά είναι η εξής μία :
Το ρούτερ και το linear τροφοδοτικό του.
Δλδ να βαλουμε αλλο ρουτερ απο αυτο του παροχου? εγω την αλλη βδομαδα θα αποκτησω στο καινουργιο σπιτι ftth 300αρα ,περιμενω απο μερα σε μερα το ρουτερ της nova

Reaction score
3.983
Ρωτάω κάτι πολύ συγκεκριμένο. Τι ακριβώς μπορεί να συμβεί σε μια τέτοια διασύνδεση μεταξύ των συσκευών που περιέγραψες, ώστε να αλλάξει εν τέλει ο ήχος.
Τέτοιου είδους συσκευές και καλώδια δεν πετούν την πληροφορία από την μία πλευρά στην άλλη χύμα. Υπάρχει πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ των endpoints. Προσπαθώ να καταλάβω τι πιστεύεις ότι συμβαίνει ώστε να αλλάξει ο ήχος. Χάνονται πακέτα? Φτάνουν λάθος στο streamer σου με το καλό καλώδιο? Κάτι άλλο?

(Τώρα αν θες μετά σκέφτεσαι τι διαφορά έχει ένα απλό καλώδιο που φέρει τις απαραίτητες προδιαγραφές σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο πιο ακριβό.)
Δεν πιστεύω κάτι γιατί μ' ενδιαφέρει το αν κι οχι το πως.Συμβαινει;Τέλος!

Reaction score
526
Δεν μιλάω για λάθος σε μετρήσεις, αφού μετρήσεις δεν υπάρχουν στο πρότζεκτ.
Ούτε πρόκειται για ένα κάποιο λάθος κάπου, δεν χρειάζεται καν ψάξιμο.
Όλο το πρότζεκτ είναι λάθος εκ θεμελίων και δεν ξέρω πόσα άλλα τέτοια κουφά έχουν κάνει από τότε γιατί σταμάτησα να τους παίρνω στα σοβαρά και να τους παρακολουθώ. Και δεν μπορώ να αποφασίσω τι είναι χειρότερο: να το έκαναν από άγνοια ή εσκεμμένα?
Μιλας προφανως για αλλο αρθρο ετσι?

Τεσπα δεν εχει νοημα εχεις την αποψη σου εχω την δικη μου

Reaction score
526
Μη το λες, εχουν γινει θεματα αμφισβητησης αρκετες φορες οσο αναφορα τα ακουστικα και επισης προενισχυτες phono, γενικα ο Αμιρ ψιλο χρησημοποιει το Analyzer του σαν οπλο και κυνηγαει το SINAD.

τις μετρησεις του ολλανδου εμπορα; η αλλου; να πουλησει θελει ο κοσμος γενικα..
Δεν καταλαβαινω τι λες ποιος ειναι ο εμπορας? και τι θελει να πουλησει ?

Reaction score
6.955
Δλδ να βαλουμε αλλο ρουτερ απο αυτο του παροχου? εγω την αλλη βδομαδα θα αποκτησω στο καινουργιο σπιτι ftth 300αρα ,περιμενω απο μερα σε μερα το ρουτερ της nova
Ναι και αυτό το ανακάλυψα τυχαία μετά την διαφορά που είδα πρώτα με γραμμικό τροφοδοτικό έπειτα από προτροπή του φίλου @leandros αφού ούτως ή άλλως μου περίσσευε από ένα προηγούμενο phono stage. Έπειτα λοιπόν και αφού μετακόμισα το σύστημα σε άλλο χώρο μεγαλύτερο, αποφάσισα να πάρω ένα ρούτερ 5g με μία κάρτα κινητής με απεριόριστα data και να το έχω μόνο για τηη μουσική. Όταν μπήκε αυτό το ρούτερ πάνω έκανε τεράστια προς το καλύτερο αλλαγή.
Edit: Σίγουρα θα ακούσεις άλλα πράγματα με το άλλο ρούτερ.

Reaction score
1.989
Δεν καταλαβαινω τι λες ποιος ειναι ο εμπορας? και τι θελει να πουλησει ?
για καποιο λογο ειχα κολλησει και θυμομουν πως ηταν μαγαζι hifi στην ολλανδια. δεν θυμαμαι γιατι, αλλα μου ειχε καρφωθει ετσι στο μυαλο.

Reaction score
4.846
Ρωτάω κάτι πολύ συγκεκριμένο. Τι ακριβώς μπορεί να συμβεί σε μια τέτοια διασύνδεση μεταξύ των συσκευών που περιέγραψες, ώστε να αλλάξει εν τέλει ο ήχος.
Τέτοιου είδους συσκευές και καλώδια δεν πετούν την πληροφορία από την μία πλευρά στην άλλη χύμα. Υπάρχει πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ των endpoints. Προσπαθώ να καταλάβω τι πιστεύεις ότι συμβαίνει ώστε να αλλάξει ο ήχος. Χάνονται πακέτα? Φτάνουν λάθος στο streamer σου με το καλό καλώδιο? Κάτι άλλο?
Δεν ειναι θεμα τι πιστευει.
Αν εχεις ορεξη επειδη δειχνεις και σχετικος διαβασε αυτο το review απο μηχανικο για το Melco:
Οτι λεει ειναι εκατο τα εκατο ηλεκτρονικη φυσικη.
Συνοψιζω το ζουμι:
Bit-perfect doesn’t mean it sounds good.
After so many words, let’s try to conclude here why, even if at the receptor ends, bits are always bits, and even if an error occurs, it will be corrected; it still is not enough from the sound quality perspective.
Why bit-perfect transmission doesn’t always sound good:

• The noise from the hf analog transmission will find its way into the receiver.
  • The modulation/demodulation of the analog transmission to and from digital will create even more noise.
  • Errors will generate time delays, which, in the extreme, can lead to sound artifacts or even dropouts.
  • Error correction will lead to a request for the same package, which will add to the noise from demodulation and increased network traffic, creating more and more noise.
  • Even if the time delay is not immediately apparent by noticeable artifacts or dropouts, our brain is susceptible to any delay, and it will become evident more subtly, profoundly affecting the sound quality.
  • Standard switching power supplies are known for high-frequency noise generated; even if measures to filter the noise inside the equipment are in place, there is rarely a filter for the same noise generated going to pollute the other equipment through the power grid or just by being close to it.
Εχει συζητηθει και σε παλαιοτερο θεμα που δεν ευδοκιμησε για ευνοητους λογους:

Reaction score
174
παιζουν τα καλωδια, παιζουν τα ρακ.....το χρωμα της σημιδας .....τα λαστιχοποδαρα ....τωρα παιζουν και τα modem κai τα καλωδια ethernet ????
τοσο πισω ειμαι ρε γαμωτο? τοσο δρομο εχω ακομη????
Εχω παρει ποπ κορν και παρακολουθω.

Reaction score
4.597
παιζουν τα καλωδια, παιζουν τα ρακ.....το χρωμα της σημιδας .....τα λαστιχοποδαρα ....τωρα παιζουν και τα modem κai τα καλωδια ethernet ????
Ξέχασες τα βύσματα, τα σούκο, τα Iec, τις πρίζες, τις ασφάλειες κλπ.

Reaction score
3.983
Εσύ δεν πήγες ακομη στο νηπιαγωγείο(καλώδια)και θέλεις ν' αποφοιτήσεις απ' ευθείας απ' το πανεπιστήμιο;

Reaction score
424
Ξέχασες τα βύσματα, τα σούκο, τα Iec, τις πρίζες, τις ασφάλειες κλπ.
Κι εσύ ξεχνάς, τον μετρητή της ΔΕΗ, την κολώνα της ΔΕΗ, τη γείωση, τον πλησιέστερο ΜΣ της ΔΕΗ, τα καλώδια μεταφοράς της ΔΕΗ, μέχρι και την ποιότητα / καθαρότητα του λιγνίτη που καίγεται, αλλά και πολλά άλλα...........

ΟΛΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!!

Reaction score
526
για καποιο λογο ειχα κολλησει και θυμομουν πως ηταν μαγαζι hifi στην ολλανδια. δεν θυμαμαι γιατι, αλλα μου ειχε καρφωθει ετσι στο μυαλο.
Δεν εχεις αδικο υπαρχει ενα alpha κατι αλλα καμμια σχεση με αυτους

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.068
Members
38.406
Νεότερο μέλος
wolf23