του ταγκστενιου;Άντε να δω λοιπόν που θα κάτσει η μπίλια…..απορία μεγάλη το εχω.

του ταγκστενιου;Άντε να δω λοιπόν που θα κάτσει η μπίλια…..απορία μεγάλη το εχω.
υπαρχει και για wifi απο αλλη εταιρια. οταν το ειδα πρωτη φορα μου φανηκε παραξενο και μου πηρε αρκετη ωρα να καταλαβω τι ηταν, αλλα ναι, υπαρχει και high end audiophile κεραια wifi... και ειναι απο Έλληνα, παντα πρωτοποροι..ΠΑΗ τωρα που πηρες στριμερ πρεπει να παρεις και ενα τετοιο
ειναι αμαρτια να χανεις πληροφοριες
για να μειώσει τον ψηφιακό θόρυβο που μεταδίδεται μέσω καλωδίων LAN και να βελτιστοποιήσει την ποιότητα των δεδομένων χρησιμοποιώντας τρεις τεχνολογίες: Πρώτον πλήρης διαχωρισμός σήματος με χρήση «τεχνολογίας οπτικής γαλβανικής απομόνωσης», δεύτερον αναγέννηση σήματος με χρήση ενεργών κυκλωμάτων και τρίτον εξάλειψη του jitter.
![]()
Nέο αξεσουάρ από την iFi Audio για όσους ακούν μουσική μέσω δικτύου και cloud - hxosplus
Όλα αυτά τα δικτυακά αξεσουάρ συμβάλλουν στο να έχουμε λιγότερο θόρυβο όταν ακούμε μουσική από το cloud, streaming…hxosplus.gr
![]()
Silent Power LAN iPurifier Pro: H iFi δημιουργεί νέα εταιρεία με αξεσουάρ - hxosplus
Η iFi Audio ξεκίνησε την κυκλοφορία ειδικών αξεσουάρ για την βελτίωση του ήχου με την ονομασία SilentPower. Στην ουσία πρόκειται για μια νέα (υπό) εταιρεία της iFi και όχι για μια νέα σειρά προϊόντων. Η SilentPower θα εστιάσει το ενδιαφέρον της σε τέσσερις κατηγορίες: τροφοδοτικά, καλώδια...hxosplus.gr
Κάτσε να πάρει καλώδιο Lan πρώτα....![]()
Μη το λες, εχουν γινει θεματα αμφισβητησης αρκετες φορες οσο αναφορα τα ακουστικα και επισης προενισχυτες phono, γενικα ο Αμιρ ψιλο χρησημοποιει το Analyzer του σαν οπλο και κυνηγαει το SINAD.Τις οποίες ουδείς έχει αμφισβητήσει ούτε οι θιγόμενοι.
τις μετρησεις του ολλανδου εμπορα; η αλλου; να πουλησει θελει ο κοσμος γενικα..Σας εχω βαλει 10 φορες μετρησεις για τα switch που δειχνουν και μετρητικες διαφορες που εχουν επιβεβαιωθει με ακροασεις. Το θεμα της μπαρουφας του Amir εχει ληξει εδω και καιρο δεν καταλαβαινω γιατι σας αρεσει να το αναμασατε. Δεν θελετε να πιστεψετε τις μετρησεις ουτε τα αυτια σας καλως μην επαναλαμβανετε ομως κουταμαρες καποιου ανικανου να κανει σωστες μετρησεις που εχουν κανει αλλοι.
Δλδ να βαλουμε αλλο ρουτερ απο αυτο του παροχου? εγω την αλλη βδομαδα θα αποκτησω στο καινουργιο σπιτι ftth 300αρα ,περιμενω απο μερα σε μερα το ρουτερ της novaΚαταρχάς χρόνια πολλά σε όλους.
Για εσάς που σας αρέσει να ακούτε από τις πλατφόρμες οι δύο καλύτερες αναβαθμίσεις που πραγματικά κάνουν τεράστια διαφορά είναι η εξής μία :
Το ρούτερ και το linear τροφοδοτικό του.
Δεν πιστεύω κάτι γιατί μ' ενδιαφέρει το αν κι οχι το πως.Συμβαινει;Τέλος!Ρωτάω κάτι πολύ συγκεκριμένο. Τι ακριβώς μπορεί να συμβεί σε μια τέτοια διασύνδεση μεταξύ των συσκευών που περιέγραψες, ώστε να αλλάξει εν τέλει ο ήχος.
Τέτοιου είδους συσκευές και καλώδια δεν πετούν την πληροφορία από την μία πλευρά στην άλλη χύμα. Υπάρχει πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ των endpoints. Προσπαθώ να καταλάβω τι πιστεύεις ότι συμβαίνει ώστε να αλλάξει ο ήχος. Χάνονται πακέτα? Φτάνουν λάθος στο streamer σου με το καλό καλώδιο? Κάτι άλλο?
(Τώρα αν θες μετά σκέφτεσαι τι διαφορά έχει ένα απλό καλώδιο που φέρει τις απαραίτητες προδιαγραφές σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο πιο ακριβό.)
Μιλας προφανως για αλλο αρθρο ετσι?Δεν μιλάω για λάθος σε μετρήσεις, αφού μετρήσεις δεν υπάρχουν στο πρότζεκτ.
Ούτε πρόκειται για ένα κάποιο λάθος κάπου, δεν χρειάζεται καν ψάξιμο.
Όλο το πρότζεκτ είναι λάθος εκ θεμελίων και δεν ξέρω πόσα άλλα τέτοια κουφά έχουν κάνει από τότε γιατί σταμάτησα να τους παίρνω στα σοβαρά και να τους παρακολουθώ. Και δεν μπορώ να αποφασίσω τι είναι χειρότερο: να το έκαναν από άγνοια ή εσκεμμένα?
Ποια,Μάκη;Αυτή που προέρχεται από τα tags;του ταγκστενιου;![]()
![]()
Δεν καταλαβαινω τι λες ποιος ειναι ο εμπορας? και τι θελει να πουλησει ?Μη το λες, εχουν γινει θεματα αμφισβητησης αρκετες φορες οσο αναφορα τα ακουστικα και επισης προενισχυτες phono, γενικα ο Αμιρ ψιλο χρησημοποιει το Analyzer του σαν οπλο και κυνηγαει το SINAD.
τις μετρησεις του ολλανδου εμπορα; η αλλου; να πουλησει θελει ο κοσμος γενικα..
Ναι και αυτό το ανακάλυψα τυχαία μετά την διαφορά που είδα πρώτα με γραμμικό τροφοδοτικό έπειτα από προτροπή του φίλου @leandros αφού ούτως ή άλλως μου περίσσευε από ένα προηγούμενο phono stage. Έπειτα λοιπόν και αφού μετακόμισα το σύστημα σε άλλο χώρο μεγαλύτερο, αποφάσισα να πάρω ένα ρούτερ 5g με μία κάρτα κινητής με απεριόριστα data και να το έχω μόνο για τηη μουσική. Όταν μπήκε αυτό το ρούτερ πάνω έκανε τεράστια προς το καλύτερο αλλαγή.Δλδ να βαλουμε αλλο ρουτερ απο αυτο του παροχου? εγω την αλλη βδομαδα θα αποκτησω στο καινουργιο σπιτι ftth 300αρα ,περιμενω απο μερα σε μερα το ρουτερ της nova
για καποιο λογο ειχα κολλησει και θυμομουν πως ηταν μαγαζι hifi στην ολλανδια. δεν θυμαμαι γιατι, αλλα μου ειχε καρφωθει ετσι στο μυαλο.Δεν καταλαβαινω τι λες ποιος ειναι ο εμπορας? και τι θελει να πουλησει ?
Δεν ειναι θεμα τι πιστευει.Ρωτάω κάτι πολύ συγκεκριμένο. Τι ακριβώς μπορεί να συμβεί σε μια τέτοια διασύνδεση μεταξύ των συσκευών που περιέγραψες, ώστε να αλλάξει εν τέλει ο ήχος.
Τέτοιου είδους συσκευές και καλώδια δεν πετούν την πληροφορία από την μία πλευρά στην άλλη χύμα. Υπάρχει πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ των endpoints. Προσπαθώ να καταλάβω τι πιστεύεις ότι συμβαίνει ώστε να αλλάξει ο ήχος. Χάνονται πακέτα? Φτάνουν λάθος στο streamer σου με το καλό καλώδιο? Κάτι άλλο?
Εχω παρει ποπ κορν και παρακολουθω.παιζουν τα καλωδια, παιζουν τα ρακ.....το χρωμα της σημιδας .....τα λαστιχοποδαρα ....τωρα παιζουν και τα modem κai τα καλωδια ethernet ????
τοσο πισω ειμαι ρε γαμωτο? τοσο δρομο εχω ακομη????
Ξέχασες τα βύσματα, τα σούκο, τα Iec, τις πρίζες, τις ασφάλειες κλπ.παιζουν τα καλωδια, παιζουν τα ρακ.....το χρωμα της σημιδας .....τα λαστιχοποδαρα ....τωρα παιζουν και τα modem κai τα καλωδια ethernet ????
Εσύ δεν πήγες ακομη στο νηπιαγωγείο(καλώδια)και θέλεις ν' αποφοιτήσεις απ' ευθείας απ' το πανεπιστήμιο;παιζουν τα καλωδια, παιζουν τα ρακ.....το χρωμα της σημιδας .....τα λαστιχοποδαρα ....τωρα παιζουν και τα modem κai τα καλωδια ethernet ????
Κι εσύ ξεχνάς, τον μετρητή της ΔΕΗ, την κολώνα της ΔΕΗ, τη γείωση, τον πλησιέστερο ΜΣ της ΔΕΗ, τα καλώδια μεταφοράς της ΔΕΗ, μέχρι και την ποιότητα / καθαρότητα του λιγνίτη που καίγεται, αλλά και πολλά άλλα...........Ξέχασες τα βύσματα, τα σούκο, τα Iec, τις πρίζες, τις ασφάλειες κλπ.
Δεν εχεις αδικο υπαρχει ενα alpha κατι αλλα καμμια σχεση με αυτουςγια καποιο λογο ειχα κολλησει και θυμομουν πως ηταν μαγαζι hifi στην ολλανδια. δεν θυμαμαι γιατι, αλλα μου ειχε καρφωθει ετσι στο μυαλο.