Το σύστημα μου

Reaction score
874
Ο Θεός σας έστειλε, νόμιζα ότι ήταν η ιδέα μου....δε ξέρετε τι χαρά μου δίνετε!🙏
εμενα παντως απο τοτε που ο πιτσαδορος μου φερνει την πιτσα αντι σε κουτι σε μονο ραφι απο την exelixis rack , πιτσα ειναι 7 σκαλια πιο νοστιμη.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.741
Εντάξει δεν έχει νόημα να λέμε για την ακρίβεια των data....
Ούτε αυτοί που υποστηρίζουν τα switches/cables δεν το λένε (οι λογικοί έστω...)

H ακριβεια των πακετων (data)δεν αμφισβητειται. Το θεμα ειναι οτι θορυβος υπαρχει και ερχεται μαζι τους η αποκταται στην διαδρομη χωρις να επηρεαζει τα data. Eπηρεαζει τα ρολογια που ελεγχουν την μετατροπη τους σε αναλογικο σημα.
Αυτό είναι μια κάποια εξήγηση του τι επίδραση μπορεί να έχει ο θόρυβος... αν όντως ισχύει δεν έχω ιδέα...
Χρησιμοποιώ και θα συνεχίζω να χρησιμοποιώ καλώδια/switches/routers κάτω από δικτυακό πρίσμα και όχι ...audiophile...

Reaction score
21.529
Μάλλον πρέπει να ανοιχτεί θέμα «λόγοι να μη χρειάζεται κάποιος switch” 🤣
Η πεμπτουσία είναι αυτά τα νήματα. Μεγάλη "εφεύρεση". Φανταζομαι των γκουρού. :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.989
Μα είναι δυνατόν μόνο ένας να έκανε αντίδραση στην δημοσίευση;
( εννοείται ότι θα γίνει φίλος μου )
Συμπέρασμα έχουμε και λέμε.
Αρνητές και μη φοβούνται τα Θεία και τα πιστεύουν του ματς!
Και εγώ επίσης !!
Χαχαχχα.
Α ρε κουταμάρα που εχει ο κόσμος!!
🤣🤣🤣🤣
Η Θεία Μουσικότητα αγαπά τον ακροατή κι έχει πάντα ένα σύστημα για την Ανθρωπότητα. Της χάρισε από τα προϊστορικά χρόνια τους φυσικούς ήχους για να μιμούνται οι άνθρωποι και ακολούθησαν οι νότες, τα μουσικά όργανα οι σπουδαίες συνθέσεις κ.ο.κ.

Ακόμα και όταν δεν γινόταν να έλθει σε απευθείας επαφή μαζί Της του έδωσε την έμπνευση να φτιάξει μονοκάναλα βινυλιοσυστήματα και λυχνιακούς ενισχυτές με ηχεία υψηλής ευαισθησίας για την αναπαραγωγή της.

Ο άνθρωπος όμως μέσα στην αλαζονεία του αναζήτησε τεχνητούς παραδείσους λογαριάζοντας ότι θα βελτίωνε την πιστότητα της αναπαραγωγής οπότε ακολούθησε τον δρόμο των ημιαγωγών με ηχεία αναίσθητα, των ψηφιακών των πολλαπλών sub και των σπινοραμάτων καταλήγοντας στην ψηφιακή επεξεργασία σήματος και την πολυκαναλική αρχιτεκτονική.

Αμαρτάνοντας έτσι εκδιώχθηκε από τον Παράδεισο της Μουσικότητας. Η αμοιβή της αμαρτίας του ήταν ο θάνατος της φυσικότητας κατά την αναπαραγωγή κι επίπτωση της αμαρτίας η αδυναμία ν'αντιλαμβάνεται τη Θεία Ύπαρξη αμφισβητώντας την έτσι συστηματικά.

Ακόμα όμως και σε αυτήν την τεχνοειδωλολατρική πτώση η Θεία Μουσικότητα δεν έπαψε ν'αγαπά τον ακροατή. Εμφάνισε στον κόσμο τα switcher ώστε να σταυρώνονταν εκείνα και να χλευάζονταν αίροντας τα αμαρτήματα της ανθρωπότητας..

Αν τα προαναφερθέντα παραπέμπουν σε βλάσφημη παρωδία της Χριστιανικής πίστης η έννοια της κουταμάρας είναι κοινή σε όλα τα σκέλη του παραλληλισμού. Κουταμάρα δεν είναι η πίστη που ως πράξη εμπιστοσύνης κι ελπίδας μπορεί κάλλιστα να γαληνεύει συνειδήσεις. Η κουταμάρα και κουτοπονηριά κατά τη γνώμη μου έγκειται τόσο στο να θεωρούμε ότι το πλήθος των ΄΄Κύριε Ελέησον΄΄ θα εξουδετέρωνε όσες άσχημες πράξεις προς συνανθρώπους θα κάναμε εκτός Εκκλησίας όσο στο να ελπίζουμε πως η εξαγορά τρανταχτών παρελκομένων θα εξασφάλιζε μια μουσικότητα η οποία θα έπρεπε κατόπιν να διεκδικείται ξανά και ξανά με συνεχόμενες εναλλαγές των αντί για το πώς θα λειτουργούσε ένα μουσικό έργο στη δική μας συνείδηση.

Reaction score
21.529
Η Θεία Μουσικότητα αγαπά τον ακροατή κι έχει πάντα ένα σύστημα για την Ανθρωπότητα. Της χάρισε από τα προϊστορικά χρόνια τους φυσικούς ήχους για να μιμούνται οι άνθρωποι και ακολούθησαν οι νότες, τα μουσικά όργανα οι σπουδαίες συνθέσεις κ.ο.κ.

Ακόμα και όταν δεν γινόταν να έλθει σε απευθείας επαφή μαζί Της του έδωσε την έμπνευση να φτιάξει μονοκάναλα βινυλιοσυστήματα και λυχνιακούς ενισχυτές με ηχεία υψηλής ευαισθησίας για την αναπαραγωγή της.

Ο άνθρωπος όμως μέσα στην αλαζονεία του αναζήτησε τεχνητούς παραδείσους λογαριάζοντας ότι θα βελτίωνε την πιστότητα της αναπαραγωγής οπότε ακολούθησε τον δρόμο των ημιαγωγών με ηχεία αναίσθητα, των ψηφιακών των πολλαπλών sub και των σπινοραμάτων καταλήγοντας στην ψηφιακή επεξεργασία σήματος και την πολυκαναλική αρχιτεκτονική.

Αμαρτάνοντας έτσι εκδιώχθηκε από τον Παράδεισο της Μουσικότητας. Η αμοιβή της αμαρτίας του ήταν ο θάνατος της φυσικότητας κατά την αναπαραγωγή κι επίπτωση της αμαρτίας η αδυναμία ν'αντιλαμβάνεται τη Θεία Ύπαρξη αμφισβητώντας την έτσι συστηματικά.

Ακόμα όμως και σε αυτήν την τεχνοειδωλολατρική πτώση η Θεία Μουσικότητα δεν έπαψε ν'αγαπά τον ακροατή. Εμφάνισε στον κόσμο τα switcher ώστε να σταυρώνονταν εκείνα και να χλευάζονταν αίροντας τα αμαρτήματα της ανθρωπότητας..

Αν τα προαναφερθέντα παραπέμπουν σε βλάσφημη παρωδία της Χριστιανικής πίστης η έννοια της κουταμάρας είναι κοινή σε όλα τα σκέλη του παραλληλισμού. Κουταμάρα δεν είναι η πίστη που ως πράξη εμπιστοσύνης κι ελπίδας μπορεί κάλλιστα να γαληνεύει συνειδήσεις. Η κουταμάρα και κουτοπονηριά κατά τη γνώμη μου έγκειται τόσο στο να θεωρούμε ότι το πλήθος των ΄΄Κύριε Ελέησον΄΄ θα εξουδετέρωνε όσες άσχημες πράξεις προς συνανθρώπους θα κάναμε εκτός Εκκλησίας όσο στο να ελπίζουμε πως η εξαγορά τρανταχτών παρελκομένων θα εξασφάλιζε μια μουσικότητα η οποία θα έπρεπε κατόπιν να διεκδικείται ξανά και ξανά με συνεχόμενες εναλλαγές των αντί για το πώς θα λειτουργούσε ένα μουσικό έργο στη δική μας συνείδηση.
Εγώ πάντως παιδιά αυτό που μου έμεινε απο όλη την ζαλούρα με τα bits είναι το πετυχημένο σχόλιο του @steadyshot για τα άπειρα νήματα "λόγοι να μην .... " περισσότερα και απο το "λόγοι να ...." που θα ήταν το νορμάλ αλλά και το νόημα που καταλαβαίνει κάποιος απο το νήμα "τζάμπα καιει η λάμπα" και με τι το ταυτίζει στο μυαλό του ο μέσος αναγνώστης αντίθετα με τους ισχυρισμούς για την υπαρξη και προσφορά του όπως την ισχυρίζεται ο νηματοθέτης ότι είχε σκοπό.

Κάτι μου θυμίζουν εμένα αυτά που έχουν έναν πολύ ακριβή και συγκεκριμένο ορισμό που χαρακτηρίζει πρακτικές συνήθως στην πολιτική και κοινωνική ζωή. Δεν τον λέω γιατί είναι κακός.

Last edited:

Reaction score
543
το ψηφιακό σήμα δε μεταφέρεται σε κενό, αλλά όταν φτάνει στο player μέσω δικτύου, τα δεδομένα τσεκάρονται και τυχόν πακέτα με σφάλματα ξαναστέλνονται.
Στη συνέχεια μαζεύεται ένα μέρος του κομματιού ή και όλο στη RAM (buffer) όπου πλέον έχεις όλη την αρχική πληροφορία bit προς bit. Δεν υπάρχει κάποιος θόρυβος μόνο τα ακριβή δεδομένα είτε αφορούν μουσικό κομμάτι, είτε πρόγραμμα, είτε οτιδήποτε.
Από εκεί το player παίζει το κομμάτι.

Το switch, το router και τα καλώδια δικτύου που προηγήθηκαν που κολλάνε;
Κανεις λαθος το ειπαμε αν δεν θες να το πιστεψεις οκ δικαιωμα σου. Αφου ρωτας ομως ξαναπηγαινε πισω στις απαντησεις που πηρες να δεις που κολλανε.

Reaction score
21.529
Μα είναι δυνατόν μόνο ένας να έκανε αντίδραση στην δημοσίευση;
( εννοείται ότι θα γίνει φίλος μου )
Συμπέρασμα έχουμε και λέμε.
Αρνητές και μη φοβούνται τα Θεία και τα πιστεύουν του ματς!
Και εγώ επίσης !!
Χαχαχχα.
Α ρε κουταμάρα που εχει ο κόσμος!!
🤣🤣🤣🤣
Κανακιάνι μου εγω ξέρεις θα σου έβαζα like ... αλλά δεν κατάλαβα τίποτα απο το πόστ σου αλλά ούτε και απο το πρηγούμενο. :D

Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι τελευταία τα πόστ σου είναι όλα χαρούμενα και άρα ευχαριστιέσαι μουσική με τις αλλαγές που έκανες. :D 😍
Κανεις λαθος το ειπαμε αν δεν θες να το πιστεψεις οκ δικαιωμα σου. Αφου ρωτας ομως ξαναπηγαινε πισω στις απαντησεις που πηρες να δεις που κολλανε.
Ένα νήμα "λόγοι να μην ακούμε τους γκουρού και ειδικούς" χρειάζεται. :D

Θα κάνω εγω την αρχή λέγοντας τον πρώτο λόγο :

1) Το κακό άρχισε όταν το τμήμα ηλεκτρολογων μηχανικών του Πανεπιστημίου δέχθηκαν να εντάξουν τους κομπιουτεράδες στον τομέα τους και απο τότε αυτοί νόμισαν ότι είναι ηλεκτρολόγοι και μηχανικοί.

Last edited:

Reaction score
2.176
οι απαντήσεις ήταν άσχετες με αυτό που ρώτησα

Reaction score
21.529
2) Μας τα έχουν "ζαλίσει" με τις νουθεσίες και τις συμβουλές τους τόσο πολύ, που εγώ θα έκανα το αντίθετο απο ότι λένε μόνο για αυτό. Μπορεί και να άκουγα και καλύτερα. Δεν ξέρεις καμιά φορά εάν δεν δοκιμάσεις. Βέβαια εγω δεν μετράω γιατί είμαι αντιδραστικός τύπος.
οι απαντήσεις ήταν άσχετες με αυτό που ρώτησα
Όταν ρωτάς, αυτό το κρίνει ο απαντών των ερωτήσεων σου. Αλλιώς δεν ρωτάς ... απαντάς εσύ. Ετσι λέει μια "λογική".

Reaction score
1.685

Εγώ είμαι ο Ιησούς της Επερεσιας . Με αποκάλυψες…

Reaction score
21.529
Εγώ είμαι ο Ιησούς της Επερεσιας . Με αποκάλυψες…
Να δούμε ποιός Χριστιανός ή τρελός θα βρεθεί να ανοίξει το νήμα "λόγοι να μην ακούμε τους γκουρού και τους ειδικούς".

Θα πρέπει να είναι πάντως όντως πραγματικά Χριστιανός ή πραγματικά τρελός για να το ανοίξει. Ποιός ξέρει μπορεί να το ανοίξει και ο ίδιος ο @Bhutia για να έχει μια ελπίδα να "μακροημερεύσει" το νήμα πάνω από δυο σελίδες.

:D

Reaction score
1.685
Να δούμε ποιός Χριστιανός ή τρελός θα βρεθεί να ανοίξει το νήμα "λόγοι να μην ακούμε τους γκουρού και τους ειδικούς".

Θα πρέπει να είναι πάντως όντως πραγματικός Χριστιανός ή πραγματικός τρελός για να το ανοίξει. Ποιός ξέρει μπορεί να το ανοίξιε και ο ίδιος ο @Bhutia για να έχει μια ελπίδα να "μακροημερεύσει" το νήμα πάνω από δυο σελίδες.

Το νήμα άνοιξε για να αντικρούσει κάθε πιθανό επιχείρημα εναντίον του κεντρικού επιχειρήματος . Ομολογουμένως ο ισχυρότερος τρόπος να υπερασπιστείς κάτι …

Βεβαίως ποτέ τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά στον πραγματικό κόσμο…

Πώς λέγανε στα βιβλία φυσικής των μικρότερων τάξεων του σχολείου «θεωρούμε ότι δεν υπάρχει τριβή» … 😃

Reaction score
21.529
Το νήμα άνοιξε για να αντικρούσει κάθε πιθανό επιχείρημα εναντίον του κεντρικού επιχειρήματος . Ομολογουμένως ο ισχυρότερος τρόπος να υπερασπιστείς κάτι …

Βεβαίως ποτέ τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά στον πραγματικό κόσμο…

Πώς λέγανε στα βιβλία φυσικής των μικρότερων τάξεων του σχολείου «θεωρούμε ότι δεν υπάρχει τριβή» … 😃
Μιλάμε για σοβαρή προσπάθεια falsifiability τώρα ε ; Όχι αστεία. :D:D Απο τα γαριδάκια που έλεγε η γενιά μου. :D

Clever .... :D

Fooled me .... πάντως για τους σκοπούς του. Αλλά αφού έχει πέραση σε όλους τους άλλους κάτι τέτοιο ... who am I to think otherwise.

Last edited:

Reaction score
3.178

Ευλογημένο να είναι!

Reaction score
21.529

Μιας και η συζήτηση κινείται λίγο στο Χριστιανικό πνεύμα ίσως και λόγω εορτών (αλλά και άθεος να είναι κάποιος αυτή την ηθική πρέπει να την έχει) θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή ότι ο Ιησούς παρόλο που θα ήταν φανταζομαι κατά των πολέμων αλλά αναγνώριζε και το δικαίωμα να αμυνθείς επι της αδικίας αρκεί να ζητήσεις συγχώρεση πριν ή και μετά όταν συμμμετέχεις σε αυτόν ως ενήλικας .... δεν θα συγχωρούσε ποτε τη στάση (άμεση συμμετοχή ή ακόμη και μη αντίδραση) στον θάνατο παιδιών που είναι το μόνο που ξέχωρίσε ότι δεν γλυτώνεις με τίποτε την τιμωρία ότι άλλο καλό και να έχεις κάνει στη ζωή σου. Καθώς τα παιδιά όταν τα βλάπτουμε ή όταν δεν εξοργιζόμαστε ή δεν αντιδράμε όταν αυτά βλάτπονται ... είναι ο ίδιος.

Οπότε απο τώρα .... όσοι δεν το τηρουν άς πάρουν μια πέτρα και να πέσουν στην θάλασσα απο μόνοι τους. Τόσο σίγουρα καταδικασμένοι είναι.

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
32.352
Πάντως, όσοι ασχολούνται με τη διαμάχη γραμμικά εναντίον διακοπτικών τροφοδοτικών, ας ρίξουν μια ματιά σε αυτό το ρηβγιού:

Reaction score
449
Πάντως, όσοι ασχολούνται με τη διαμάχη γραμμικά εναντίον διακοπτικών τροφοδοτικών, ας ρίξουν μια ματιά σε αυτό το ρηβγιού:

Για να μην ξεκινήσω εγώ με κακίες.... παρακαλώ, το συμπέρασμα ποιό είναι???
Και θα ακολουθήσω, βεβαίως βεβαίως!!! 8-)😀

Reaction score
174
Αν θυμαμαι καλα καποιο μοντελο απο RME ερχονταν με διακοπτικο τροφοδοτικο και την επεσαν στην εταιρια οτι το μηχανημα δεν ακουγεται καλα για αυτο το λογο.Μετα αρχισαν οι δοκιμες απο τους κατοχους της συσκευης με linear psu οι μαχες στα φορουμ οτι παιζει πιο καλα η οτι δεν εχει σημασια.Στην τελικη η ιδια η RME αν παλι θυμαμαι σωστα απαντησε οτι δεν εχει καμια διαφορα ο ηχος με το SMPS που συνοδευει το μηχανημα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.103
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT