Το σύστημα μου

Reaction score
671
επι προσωπικου , εχω ενα απλο tipilink modem των 15 ευρω, ενα καλωδιο ethernet απο τα modem της cosmote και μεσω streaming απο ipad kai spotify sto dac μου , παιζω κατι παραπανω απο υπερ-εξαιρετικα!
τωρα πως βλεπετε τον θορυβο , πως τον μετρατε και τι καταλαβαινετε, ειλικρινα εγω αδυνατω να καταλαβω!
μια χαρα εισαι μην ασχολεισαι

Reaction score
4.100
Να σε δώκω ένα πικάπ που κάθεται;
Σ' ευχαριστώ πολύ αλλά μόνον κάτω από δύο προϋποθέσεις:
Πρώτη,να είναι δίχως ανάρτηση.Εχω βάση γι αυτό όμως το ίδιο ισχύει αν έχει ανάρτηση.
Δεύτερη,θα σου δώσω δύο καταλόγους,έναν των προτεινόμενων δισκοπωλείων κι έναν των αναζητούμενων δίσκων.Μην τρομάξεις αν δεις τετραψηφιες τιμές στο Record Collector.Ειναι καθαρή σύμπτωση!

Reaction score
6.974
Μεχρι στιγμής μόνο με usb.
Οπότε είναι κάποιο θέμα συγχρονισμού μεταξύ των δύο συσκευών να υποθέσω και λογικά θα γίνεται όταν αλλάζει η δειγματοληψία. Πάντως σε εμένα με usb δεν το έκανε αλλά προτιμώ την coaxial γιατί εννοείται ότι είναι πιο χαϊεντάδικη😛

Reaction score
6.974
Άντε και τον καταπολέμησα! Πώς θα πιάσω την ποιότητα του cd όταν επί χρόνια μου λες πως το cd είναι υποδεέστερο όμως έχω συνηθίσει τον ήχο του;
Αν βάλω στην εξίσωση και τα "έργα" των παροχων(αγνώστου προελεύσεως επανεκδόσεις και συλλογές)η κατάσταση γίνεται μη αναστρέψιμη!
Βέβαια,αυτό το τόνιζα από την αρχή.
Αυτό δεν ισχύει, δεν ξέρω με τι σιντι πλέιερ συγκρίνουν ( αν συγκρίνουν και κάνουν αβ το ίδιο κομμάτι με τα ίδια καλώδια ) αλλά και με μία συσκευή των 100 ευρώ παίζεις καλύτερα από πλατφόρμα.

Reaction score
21.730
Εσένα θα σε σιάξει ο "εκπρόσωπος τύπου"!!!
Μα είναι δυνατόν να γράφεται "άμα δανειστώ το dac του (thva) το ίδιο θα είναι" και να λέει "άλλο αυτό, ισχύει ως γνωστόν" ; :D :D ¨Εστω και εάν εννοούσε άλλο ο ΠΑΗ. Δεν εχει σημασία χα χα Η συνταξη δεν ήταν καθαρή. Και εάν εννούσε το δικό μου ; :D
Εσένα θα σε σιάξει ο "εκπρόσωπος τύπου"!!!
Φυλακή σαν τον Σακαφλιά. Και αυτός την θέση του αρχηγού των φυλακών του Αυλωνίτση ήθελε να φάει. Και ο δευτερος τον μαχαίρωσε με το χερούλι απο το τηγάνι.

Ο Τσιτσάνης τα φταίει όλα, το είπα εγώ.

Τα πετάω όλα ως αστεία αλλά υπάρχει γνώσις απο πίσω.

:D

Last edited:

Reaction score
4.100
Μπορει να μην εχεις σωστο gain stage μεταξυ output του eversolo και του dac του atc. Δηλαδη να γινεται overload/clipping οταν δινεις ψηφιακα 0db (full signal). Χαμηλωσε την ενταση περιπου 3db ψηφιακα (η αναλυση - τα bits που χανεις δεν ειναι ακουστα και θα ειναι κατω απο 1lsb) αλλα κερδιζεις αποφυγη intersample overs και λιγοτερο ringing/overshoot απο το reconstruction filter του dac σου. Απλως θα γυριζεις παραπανω το volume knob του προενισχυτη σου αλλα τα πλεονεκτηματα ειναι πολλα. Σιγουρα θα βελτιωσεις τον ηχο που ακους οταν χρησιμοποιεις ως transport το eversolo στο dac του atc. Ακουστα κερδιζεις πιο καθαρα transients, καλυτερο stage και λιγοτερο stress στον ηχο.
Πριν από δύο εβδομάδες,"σκαλιζοντας" το Eversolo,διάβασα -5db τα οποία φροντισα άμεσα να μηδενίσω.Αυτο όμως δεν είχε ηχητική επίπτωση,θετική η αρνητική,ούτε έπαυσε να υφίσταται ποτε-ποτε το φαινόμενο του πρώτου δευτερολέπτου.

Reaction score
1.720
Πριν από δύο εβδομάδες,"σκαλιζοντας" το Eversolo,διάβασα -5db τα οποία φροντισα άμεσα να μηδενίσω.Αυτο όμως δεν είχε ηχητική επίπτωση,θετική η αρνητική,ούτε έπαυσε να υφίσταται ποτε-ποτε το φαινόμενο του πρώτου δευτερολέπτου.
Το πρώτο δευτερόλεπτο που λες ότι στο κόβει δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είπα . Γι αυτό μπορεί να έχει κάποια ρύθμιση fade για να αποφύγει ίσως το κλικ σε κάποια dac όταν αλλάζει το sample rate από τραγούδι σε τραγούδι στον ήχο . Πχ σε κάποια dac μπορεί αν πας από 16/44 σε 24/96 να ακούσεις στην αλλαγή ένα κλικ .

Εγώ το είπα ως tip. Αν δεν βλέπεις διαφορά τότε μάλλον το dac σου έχει προβλέψει για headroom. Αλλά αν δε το ακούσω εγώ πρώτα δεν εμπιστεύομαι :p

Reaction score
21.730
Το πρώτο δευτερόλεπτο που λες ότι στο κόβει δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είπα . Γι αυτό μπορεί να έχει κάποια ρύθμιση fade για να αποφύγει ίσως το κλικ σε κάποια dac όταν αλλάζει το sample rate από τραγούδι σε τραγούδι στον ήχο . Πχ σε κάποια dac μπορεί αν πας από 16/44 σε 24/96 να ακούσεις στην αλλαγή ένα κλικ .

Εγώ το είπα ως tip. Αν δεν βλέπεις διαφορά τότε μάλλον το dac σου έχει προβλέψει για headroom. Αλλά αν δε το ακούσω εγώ πρώτα δεν εμπιστεύομαι :p
Δεν κατάλαβε τι του είπες.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.156
Members
38.418
Νεότερο μέλος
fr3q_