Το σύστημα μου

Reaction score
3.265
Ετσι και σκάσει μύτη στο χώρο σας ο ΠΑΗ με τη γειτόνισσα και κατά λάθος ξεχάσει τις μπίλιες, αφήνει μόνη τη γειτόνισσα σπίτι σας , επιστρέφει Θρακομακεδονες με κίνηση και μετά από περίπου 2 ώρες με τις μπίλιες κατά χείρας σας χτυπά το κουδούνι, εσείς του ανοίγετε την πόρτα και του λέτε....
Αυταααααααααά.

Reaction score
553
Ετσι και σκάσει μύτη στο χώρο σας ο ΠΑΗ με τη γειτόνισσα και κατά λάθος ξεχάσει τις μπίλιες, αφήνει μόνη τη γειτόνισσα σπίτι σας , επιστρέφει Θρακομακεδονες με κίνηση και μετά από περίπου 2 ώρες με τις μπίλιες κατά χείρας σας χτυπά το κουδούνι, εσείς του ανοίγετε την πόρτα και του λέτε....
Αυταααααααααά.
Εγώ είπα για τον ΠΑΗ με τις μπίλιες.
Ο ΠΑΗ με τη μπίλιες και τη γειτόνισσα είναι άλλο LEVEL, πάει αλλού το πράγμα!!! 😂 :thumbsup:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.301
1746556803703.png

Eλα ΠΑΗ γλεπεις τι ωραιο καλωδιο ρευματος εχω απο την κολονα εως το σεταπιον;)
,, η γέυση είναι κάτι μεταξύ χαλκού και ασήμι ,, αναδεικνύωντας τρομερή λεπτομέρεια !!! και αρκετή ησυχία στο Background

Reaction score
4.139
View attachment 366627
Eλα ΠΑΗ γλεπεις τι ωραιο καλωδιο ρευματος εχω απο την κολονα εως το σεταπιον;)
,, η γέυση είναι κάτι μεταξύ χαλκού και ασήμι ,, αναδεικνύωντας τρομερή λεπτομέρεια !!! και αρκετή ησυχία στο Background
Όταν το είδα νομισα
πώς έχει και τεφλόν
όμως όταν το άκουσα
μ' άφησε καραφλον.
ΠΑΗΧατζηδακις

Reaction score
3.265
περιμένεις τώρα δωρεάν πιστοποίηση από τον ΠΑΗ ;
Έχεις πολύ δρόμο ακόμα φιλέ μου.
Με τι καλώδια ρεύματος και με τι καλώδια ηχείων και σήματος νομίζεις ότι θα πάρεις την πιστοποίηση ;

Από εμένα είσαι ΟΚ, αφού περνάς την τάξη Hi-FI for dummies, από τον ΠΑΗ κάπως δύσκολο να περάσεις στην τάξη HIFI for Junkies

Last edited:

Reaction score
4.139
Με τι καλώδια ρεύματος και με τι καλώδια ηχείων και σήματος νομίζεις ότι θα πάρεις την πιστοποίηση ;

Από εμένα είσαι ΟΚ, αφού περνάς την τάξη Hi-FI for dummies, από τον ΠΑΗ κάπως δύσκολο να περάσεις στην τάξη HIFI for Junkies
Έχω ήδη πιστοποιησει τα ηχεία του κ. Χρήστου αλλά μόνο για τον μισό χρόνο.Οσο χρειάζονται για καύσιμη ύλη.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.839
Έχω ήδη πιστοποιησει τα ηχεία του κ. Χρήστου αλλά μόνο για τον μισό χρόνο.Οσο χρειάζονται για καύσιμη ύλη.
επιτέλους να συμφωνήσω και κάπου μαζί σου! είναι κουραστικό να διαφωνείς όλη την ώρα!

Reaction score
894
εγω να προχωρησω σε αυτα? θα εχω πιστοποιηση?
Είναι ιοβόλο? 😮
?

ευχαριστω οταν λαβω και πιστοποιηση απο ΠΑΗ θα ολοκληρωθω ως ΑΝΤΡΑΣ :bigboss:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.301
επιτέλους να συμφωνήσω και κάπου μαζί σου! είναι κουραστικό να διαφωνείς όλη την ώρα!
ΝΑΙ μρε πιστοποιημενο παλιοπανκιο:p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.192
Members
38.427
Νεότερο μέλος
oikapo