Το σύστημα μου

Reaction score
4.165
Αποκλείεται
Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ του Α6 Gen 2 M.E. και του Α8 έγκειται στο dac.
Εννοείται ότι το A8 θα παίξει με το δικό του dac(απενεργοποιώντας τον προενισχυτη του)ενάντια στο A6+το dac του ATC.
Το πρωτο θέμα λοιπόν είναι πόσο καλύτερο είναι το dac του A8 από αυτό του ATC.
Το δεύτερο θέμα είναι πως για να πάρω ανάλογο ήχο με το neub-1020 που κοστίζει 150€ πρέπει να δώσω 600€ για άλλο ένα nemoi-1220.Αν υπολογισω και άλλο ενα ίδιο καλώδιο ρεύματος θα έχω ξεπερασει το χιλιάρικο+700€ η διαφορά μεταξύ των δύο Eversolo=1.800+€ και το ηχητικο αποτέλεσμα δεν μπορεί να το προεξοφλησει κανεις.
Το μόνο χειροπιαστό είναι πως το Nordost είναι κλάσεις ανώτερο από το Supra.

Reaction score
909
Δηλωσα πως δεν πρόκειται ν' αγοράσω ακριβά καλώδια για το streamer.Αυτη ήταν δηλωση του προηγουμενου διμήνου.Το δίμηνο πέρασε κι αγόρασα άλλο ένα διμετρο ρεύματος Nordost Red Dawn 3.
a για αυτο ειδα τον αλεξανδρο με καινουργια μηχανη?

Reaction score
148
Το απολυτο Audiophile upgrade παντως δεν ειναι οι μπιλιες, αλλα οι... μπαλες!
(Πλακα κανω, μην με παρεξηγειτε, ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει το χομπυ του οπως τον ευχαριστει! :-D )

tennis ball chair.jpg

.
Παντως στα ντραμς που ειχαμε φτιαξει κατι τετοιο σε στουντιο εκαναν οντως καλη δουλεια!

tennis ball floor riser.jpg

Reaction score
4.165
Το απολυτο Audiophile upgrade παντως δεν ειναι οι μπιλιες, αλλα οι... μπαλες!
(Πλακα κανω, μην με παρεξηγειτε, ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει το χομπυ του οπως τον ευχαριστει! :-D )

View attachment 366824
.
Παντως στα ντραμς που ειχαμε φτιαξει κατι τετοιο σε στουντιο εκαναν οντως καλη δουλεια!

View attachment 366825
Κι όμως,έπεσες μέσα!
Οι Άγγλοι, εφευρέτες των αντικραδασμικων,πειραματίστηκαν πρώτοι το 1980 με μπαλλακια του γκολφ η του τεννις κομμένα στη μέση.

Reaction score
4.165
Εγώ ήμουν ο πρώτος που τοποθέτησα μπαλάκια του τένις, ολόκληρα όχι μισά, στο μαγιό της κολύμβησης.
Καμία σχέση με πρίν.
Ναι όμως ποιο ήταν το αποτέλεσμα;Μήπως έμεινες τελικα με τα μπαλλακια στο χέρι;

Reaction score
3.279
Ναι όμως ποιο ήταν το αποτέλεσμα;Μήπως έμεινες τελικα με τα μπαλλακια στο χέρι;
Πάντοτε, όποιος ασχολείται με καλώδια και μπαλάκια, στο τέλος παίρνει από τα τρία το μακρύτερο.
Ισχύει για όσους δεν φροντίζουν για άλλα πιο σημαντικά θέματα στο ηχοσυστηματος και του χώρου

Reaction score
4.165
Πάντοτε, όποιος ασχολείται με καλώδια και μπαλάκια, στο τέλος παίρνει από τα τρία το μακρύτερο.
Ισχύει για όσους δεν φροντίζουν για άλλα πιο σημαντικά θέματα στο ηχοσυστηματος και του χώρου
Για το δεύτερο,αυτοί που πηραν το μακρύτερο είναι οι κουτοπόνηροι που φρόντισαν τον χώρο τους και πίστεψαν πως δεν χρειάζονται καλώδια.
Για το πρώτο,γινε πιο συγκεκριμένος.

Last edited:

Reaction score
11.667
Γενικά όμως,η μπίλια δίνει ταχύτητα την οποία δεν μπορεί να δώσει ο ανταγωνισμός.
Επίσης γενικά,οι μπίλιες από Καρβίδιο του Βολφραμίου(για να χαρεί κι Νταχαρης)ειναι οι πιο ουδέτερες,δίνοντας καλύτερη διαφάνεια,καθαρότητα ανάλυση και λεπτομερεια.
Η Κεραμική μπίλια(η πιο διαδεδομένη)είναι πιο ευφωνικη και "θερμή" στον ήχο.
Η Ατσάλινη μπιλια είναι μεταξύ των δύο.
Στους κώνους παίζει ρόλο το υλικό και η προέλευση του(π.χ. στο Ανθρακόνημα).
Μπορεί να παίξει από απόλυτη θολούρα ως απόλυτο τσιριγμα.
Τί λες ρε παιδάκι μου; Γίνεται τέτοιο πράγμα;

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.563
μόνο εγώ φαντάζομαι τον ΠΑΗ να σκάει μύτη σε σπίτια μελών με βαλιτσάκι με σύνεργα που έχει μέσα από ατσαλίνα μέχρι ηλεκτροκόλληση και να χεριάζει τα συστήματα μέχρι να ακούσουν διαφορές ? :lol:

Reaction score
605
Υ.Γ χτες αργά το βράδυ μην αντέχοντας το κανάλι της τηλεόρασης και ότι έπαιζε, είπα άντε μετά από τόσα χρόνια ας βγάλω από το συρτάρι τα Sony ακουστικά μου , να ξαπλώσω αγκαλιά με το iPad να χαλαρώσω…..
Ο Χριστός και η Μάνα του……..
Όλα είναι χώρος μάγκες.
Το πως έπαιζε από ιντερνετικό ραδιόφωνο O Kosmos jazz έπαθα….
Αφήστε τα μαντζούνια και τα μπαλάκια στην άκρη , γιατί τα ακουστικά μου επιβεβαίωσαν τι σημαίνει τακτοποιημένος χώρος , γιατί όλοι ξέρουμε τι σημαίνουν , απλά εγώ το είχα ξεχάσει.

Reaction score
21.851
Υ.Γ χτες αργά το βράδυ μην αντέχοντας το κανάλι της τηλεόρασης και ότι έπαιζε, είπα άντε μετά από τόσα χρόνια ας βγάλω από το συρτάρι τα Sony ακουστικά μου , να ξαπλώσω αγκαλιά με το iPad να χαλαρώσω…..
Ο Χριστός και η Μάνα του……..
Όλα είναι χώρος μάγκες.
Το πως έπαιζε από ιντερνετικό ραδιόφωνο O Kosmos jazz έπαθα….
Αφήστε τα μαντζούνια και τα μπαλάκια στην άκρη , γιατί τα ακουστικά μου επιβεβαίωσαν τι σημαίνει τακτοποιημένος χώρος , γιατί όλοι ξέρουμε τι σημαίνουν , απλά εγώ το είχα ξεχάσει.
Και τι χώρο τακτοποιημένο έχουν δηλαδή τα ακουστικά ; Δεν έχουν χώρο καν. :D

Reaction score
605
Και τι χώρο τακτοποιημένο έχουν δηλαδή τα ακουστικά ; Δεν έχουν χώρο καν. :D
Αυτό ακριβώς εννοώ …….δεν εχουν χώρο με όλα τα συναφή που έχουν οι δικοί μας χώροι.

Reaction score
21.851
Αυτό ακριβώς εννοώ …….δεν εχουν χώρο με όλα τα συναφή που έχουν οι δικοί μας χώροι.
Ναι αλλά αυτό δεν μπορούμε να το πετύχουμε και να ήταν ο σκοπός μας.

Reaction score
4.165
μόνο εγώ φαντάζομαι τον ΠΑΗ να σκάει μύτη σε σπίτια μελών με βαλιτσάκι με σύνεργα που έχει μέσα από ατσαλίνα μέχρι ηλεκτροκόλληση και να χεριάζει τα συστήματα μέχρι να ακούσουν διαφορές ? :lol:
Δεν χεριαζω ποτέ συστήματα."Καταχεριαζω" όμως τους κατόχους τους μετά από την δοκιμη.
Επ' ευκαιρία,ως πριν από λίγο ήμουν σε σπίτι μέλους στο σύστημά του οποίου δοκιμάσαμε δύο καλώδια usb.200 ευρώ το ένα,600 ευρώ το άλλο.Ασυλληπτη η διαφορά υπέρ του πρωτου,κοψοχερηδες!

Reaction score
605
Ναι αλλά αυτό δεν μπορούμε να το πετύχουμε και να ήταν ο σκοπός μας.
Δυστυχώς ……
Δεν χεριαζω ποτέ συστήματα."Καταχεριαζω" όμως τους κατόχους τους μετά από την δοκιμη.
Επ' ευκαιρία,ως πριν από λίγο ήμουν σε σπίτι μέλους στο σύστημά του οποίου δοκιμάσαμε δύο καλώδια usb.200 ευρώ το ένα,600 ευρώ το άλλο.Ασυλληπτη η διαφορά υπέρ του πρωτου,κοψοχερηδες!
Εσύ να τα βλέπεις …..

Reaction score
4.165
Ούτε όμως ονομάζεται χω
Ούτε όμως ονομάζεται χώρος αυτό που ακούς μέσα στο κεφάλι σου με τ' ακουστικά.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.221
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος