- Μηνύματα
- 1.686
- Reaction score
- 1.776
ΑποκλείεταιΔε είναι σίγουρο πως το Α8 θα έπαιζε καλύτερα με κοινό καλώδιο ρεύματος η με το Supra.
ΑποκλείεταιΔε είναι σίγουρο πως το Α8 θα έπαιζε καλύτερα με κοινό καλώδιο ρεύματος η με το Supra.
Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ του Α6 Gen 2 M.E. και του Α8 έγκειται στο dac.Αποκλείεται
a για αυτο ειδα τον αλεξανδρο με καινουργια μηχανη?Δηλωσα πως δεν πρόκειται ν' αγοράσω ακριβά καλώδια για το streamer.Αυτη ήταν δηλωση του προηγουμενου διμήνου.Το δίμηνο πέρασε κι αγόρασα άλλο ένα διμετρο ρεύματος Nordost Red Dawn 3.
Κι όμως,έπεσες μέσα!Το απολυτο Audiophile upgrade παντως δεν ειναι οι μπιλιες, αλλα οι... μπαλες!
(Πλακα κανω, μην με παρεξηγειτε, ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει το χομπυ του οπως τον ευχαριστει! :-D )
View attachment 366824
.
Παντως στα ντραμς που ειχαμε φτιαξει κατι τετοιο σε στουντιο εκαναν οντως καλη δουλεια!
View attachment 366825
Ναι όμως ποιο ήταν το αποτέλεσμα;Μήπως έμεινες τελικα με τα μπαλλακια στο χέρι;Εγώ ήμουν ο πρώτος που τοποθέτησα μπαλάκια του τένις, ολόκληρα όχι μισά, στο μαγιό της κολύμβησης.
Καμία σχέση με πρίν.
Πάντοτε, όποιος ασχολείται με καλώδια και μπαλάκια, στο τέλος παίρνει από τα τρία το μακρύτερο.Ναι όμως ποιο ήταν το αποτέλεσμα;Μήπως έμεινες τελικα με τα μπαλλακια στο χέρι;
Για το δεύτερο,αυτοί που πηραν το μακρύτερο είναι οι κουτοπόνηροι που φρόντισαν τον χώρο τους και πίστεψαν πως δεν χρειάζονται καλώδια.Πάντοτε, όποιος ασχολείται με καλώδια και μπαλάκια, στο τέλος παίρνει από τα τρία το μακρύτερο.
Ισχύει για όσους δεν φροντίζουν για άλλα πιο σημαντικά θέματα στο ηχοσυστηματος και του χώρου
Τί λες ρε παιδάκι μου; Γίνεται τέτοιο πράγμα;Γενικά όμως,η μπίλια δίνει ταχύτητα την οποία δεν μπορεί να δώσει ο ανταγωνισμός.
Επίσης γενικά,οι μπίλιες από Καρβίδιο του Βολφραμίου(για να χαρεί κι Νταχαρης)ειναι οι πιο ουδέτερες,δίνοντας καλύτερη διαφάνεια,καθαρότητα ανάλυση και λεπτομερεια.
Η Κεραμική μπίλια(η πιο διαδεδομένη)είναι πιο ευφωνικη και "θερμή" στον ήχο.
Η Ατσάλινη μπιλια είναι μεταξύ των δύο.
Στους κώνους παίζει ρόλο το υλικό και η προέλευση του(π.χ. στο Ανθρακόνημα).
Μπορεί να παίξει από απόλυτη θολούρα ως απόλυτο τσιριγμα.
Φυσικά.Θελεις να σου δανείσω ώστε να το διαπιστώσεις κι εσύ;Τί λες ρε παιδάκι μου; Γίνεται τέτοιο πράγμα;
Και τι χώρο τακτοποιημένο έχουν δηλαδή τα ακουστικά ; Δεν έχουν χώρο καν.Υ.Γ χτες αργά το βράδυ μην αντέχοντας το κανάλι της τηλεόρασης και ότι έπαιζε, είπα άντε μετά από τόσα χρόνια ας βγάλω από το συρτάρι τα Sony ακουστικά μου , να ξαπλώσω αγκαλιά με το iPad να χαλαρώσω…..
Ο Χριστός και η Μάνα του……..
Όλα είναι χώρος μάγκες.
Το πως έπαιζε από ιντερνετικό ραδιόφωνο O Kosmos jazz έπαθα….
Αφήστε τα μαντζούνια και τα μπαλάκια στην άκρη , γιατί τα ακουστικά μου επιβεβαίωσαν τι σημαίνει τακτοποιημένος χώρος , γιατί όλοι ξέρουμε τι σημαίνουν , απλά εγώ το είχα ξεχάσει.
Αυτό ακριβώς εννοώ …….δεν εχουν χώρο με όλα τα συναφή που έχουν οι δικοί μας χώροι.Και τι χώρο τακτοποιημένο έχουν δηλαδή τα ακουστικά ; Δεν έχουν χώρο καν.![]()
Ναι αλλά αυτό δεν μπορούμε να το πετύχουμε και να ήταν ο σκοπός μας.Αυτό ακριβώς εννοώ …….δεν εχουν χώρο με όλα τα συναφή που έχουν οι δικοί μας χώροι.
Δεν χεριαζω ποτέ συστήματα."Καταχεριαζω" όμως τους κατόχους τους μετά από την δοκιμη.μόνο εγώ φαντάζομαι τον ΠΑΗ να σκάει μύτη σε σπίτια μελών με βαλιτσάκι με σύνεργα που έχει μέσα από ατσαλίνα μέχρι ηλεκτροκόλληση και να χεριάζει τα συστήματα μέχρι να ακούσουν διαφορές ?![]()
Δυστυχώς ……Ναι αλλά αυτό δεν μπορούμε να το πετύχουμε και να ήταν ο σκοπός μας.
Εσύ να τα βλέπεις …..Δεν χεριαζω ποτέ συστήματα."Καταχεριαζω" όμως τους κατόχους τους μετά από την δοκιμη.
Επ' ευκαιρία,ως πριν από λίγο ήμουν σε σπίτι μέλους στο σύστημά του οποίου δοκιμάσαμε δύο καλώδια usb.200 ευρώ το ένα,600 ευρώ το άλλο.Ασυλληπτη η διαφορά υπέρ του πρωτου,κοψοχερηδες!
Ούτε όμως ονομάζεται χώρος αυτό που ακούς μέσα στο κεφάλι σου με τ' ακουστικά.Αυτό ακριβώς εννοώ …….δεν εχουν χώρο με όλα τα συναφή που έχουν οι δικοί μας χώροι.