Το σύστημα μου

Reaction score
21.879
Δυστυχώς ……

Εσύ να τα βλέπεις …..
Ο σκοπός σου και η απαίτηση απο το σύστημα σου όταν το έστησες ποιά ήτανε ;

Να παίζει π.χ. σαν να έπαιζε σε ανοικτό (υπαίθριο) χώρο τα όργανα ή σαν σε μια κλειστή αιθουσα κλασικής ; Ρωτάω γιατί αυτά είναι διαφορετικά πράγματα και ήχος.

Reaction score
608
Ούτε όμως ονομάζεται χω

Ούτε όμως ονομάζεται χώρος αυτό που ακούς μέσα στο κεφάλι σου με τ' ακουστικά.
Προσπαθώ να πω, πως ένα μικρό ασήμαντο οικονομικά μπλιμπλικι , που δεν έχει πρόβλημα από εξωτερικούς παράγοντες βλέπε τοίχους .χαλιά, καλωδια , τραπέζια καναπέδες σαλόνια κλπ κλπ, εστιάζει σαν ένα τέλειο ηχητικά δωμάτιο (χώρος) και η απόδοση είναι υπεράνω κάθε κριτικής.
Τώρα οποίος δεν πιάνει το υπονοούμενο , συνεχίζεται η συζήτηση η οποία ας ξαναπώ έχει ξεφύγει από το σύστημα σου…..εδώ και πολύ καιρό.
Ο σκοπός σου και η απαίτηση απο το σύστημα σου όταν το έστησες ποιά ήτανε ;

Να παίζει π.χ. σαν να έπαιζε σε ανοικτό (υπαίθριο) χώρο τα όργανα ή σαν σε μια κλειστή αιθουσα κλασικής ; Ρωτάω γιατί αυτά είναι διαφορετικά πράγματα και ήχος.
Θα προτιμούσα το δεύτερο χωρίς καν να σκέπτομαι το πρώτο.
Σε κάθε περίπτωση δυστυχώς δεν μπόρεσα ούτε θα μπορέσω ποτέ να φτιάξω ένα χώρο όπως θα ήθελα , γιατί το ηχοσύστημα μου , βρίσκεται σε χώρο που το μοιράζεται όλη η οικογένεια(σαλόνι).

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.125
Σε κάθε περίπτωση δυστυχώς δεν μπόρεσα ούτε θα μπορέσω ποτέ να φτιάξω ένα χώρο όπως θα ήθελα , γιατί το ηχοσύστημα μου , βρίσκεται σε χώρο που το μοιράζεται όλη η οικογένεια(σαλόνι).
Εκεί έγκειται δυστυχώς το πρόβλημα. Κοινόχρηστος χώρος. Αν δεν μπορεί να τροποποιηθεί ώς πρέπει , κάνουμε τα ελάχιστα απαραίτητα.
Μην κυνηγάμε όμως την ουρά μας.
Οτι είναι, είναι ο χώρος και τέλος.
Οι dedicated χώροι στοιχίζουν , και απαιτούν , δικό τους χώρο , που δεν υπάρχει πάντα .
Αρα τα αφήνουμε τα πράγματα ως έχουν και ακούμε μουσικούλα που λέει και ο @wnet .
Χαλαρώστε.

Reaction score
4.175
Προσπαθώ να πω, πως ένα μικρό ασήμαντο οικονομικά μπλιμπλικι , που δεν έχει πρόβλημα από εξωτερικούς παράγοντες βλέπε τοίχους .χαλιά, καλωδια , τραπέζια καναπέδες σαλόνια κλπ κλπ, εστιάζει σαν ένα τέλειο ηχητικά δωμάτιο (χώρος) και η απόδοση είναι υπεράνω κάθε κριτικής.
Τώρα οποίος δεν πιάνει το υπονοούμενο , συνεχίζεται η συζήτηση η οποία ας ξαναπώ έχει ξεφύγει από το σύστημα σου…..εδώ και πολύ καιρό.

Επειδή είχα μερικά πολυ καλά ακουστικά παντοτε βελτιώνονταν πολύ με καλώδια.
Κατάλαβα τι θέλεις να πεις όμως τα ακουστικά έχουν περιορισμούς.

Reaction score
569

Αν σου αρεσει τοσο πολυ αυτο που ακουσες απο καποια ακουστικα "παλια" πρεπει να ξαναδεις το συστημα σου απο την αρχη ,κατι εχεις κανει λαθος .
Παντως σχεση με αυτο που λεμε προσεγμενο χωρο δεν εχουν.

Reaction score
578
Πάντοτε, όποιος ασχολείται με καλώδια και μπαλάκια, στο τέλος παίρνει από τα τρία το μακρύτερο.
Ισχύει για όσους δεν φροντίζουν για άλλα πιο σημαντικά θέματα στο ηχοσυστηματος και του χώρου
Πωωω πωωωω. Πραγματικά τώρα, τρομοκρατήθηκα!!! :help:

Μάλλον δεν σε έχουν ενημερώσει για το τι παίρνει αυτός που ΔΕΝ ασχολείται!!! ;)

Reaction score
281
Έπρεπε να γίνει ταυτόχρονα. Ως γνωστόν, δεν υπάρχει ακουστική μνήμη.
Τα έχω δοκιμάσει τα απλά καλώδια σε σύγκριση με αυτό που δοκιμάσαμε χθες και κρίθηκε υποδεέστερο και τα απλά παίζουν θολά. Από κει και πέρα δεν υποχρεώνουμε κανέναν να πληρώσει ακριβά καλώδια.

Reaction score
11.672
Τα έχω δοκιμάσει τα απλά καλώδια σε σύγκριση με αυτό που δοκιμάσαμε χθες και κρίθηκε υποδεέστερο και τα απλά παίζουν θολά.
Θολά; Δε ρυθμίσατε το focus πριν τις ακροάσεις;

Reaction score
281
Θολά; Δε ρυθμίσατε το focus πριν τις ακροάσεις;
Προφανώς κάποιος σου είπε ότι έχεις χιούμορ και από τότε την πληρώνουμε όλοι οι λοιποί. Η ποιότητα στον ήχο ανέβηκε ακόμη περισσότερο όταν μεταξύ streamer και dac παρεμβληθη ένα DDC. Συνέχισε το τρολαρισμα

Reaction score
11.672
Προφανώς κάποιος σου είπε ότι έχεις χιούμορ και από τότε την πληρώνουμε όλοι οι λοιποί.
Εσείς οι 2-3 ξεκινήσατε.
Επίσης να επαναλάβω, μη μπερδευτεί κανείς, ότι μιλάμε για διαφορές με αλλαγή USB καλωδίου.

Last edited:

Reaction score
4.175
Εσείς οι 2-3 ξεκινήσατε.
Επίσης να επαναλάβω, μη μπερδευτεί κανείς, ότι μιλάμε για διαφορές με αλλαγή USB καλωδίου.
Για την ακρίβεια,τρελλές διαφορές που για να βγουν απαιτείται συνήθως μεγάλο ποσόν.

Reaction score
926
παη θα μπορουσες να μου πεις ποιο καλωδιο μεταξυ των οικονομικων θεωρεις εσυ οτι αποδιδει καλα?
οικονομικο εννοω εως 20 ευρω το μετρο. Η δεν εχεις πειραματιστει με τετοιας αξιας καθολου?

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.233
Members
38.433
Νεότερο μέλος
free77