Το όνειρο (PPG)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.284
Να σου ζήσει! Αν αργότερα η πρώτη του λέξη είναι "σαμπ" και όχι "μπαμπά", μην ανησυχήσεις. :p

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
15.543
να σας ζησει......

......θα ελεγα να τον πας μετα τα 8 στον χωρο......γιατι σε βλεπω να βλεπεις οτι εχει σχεση με παιδικο :)

• Like

Reaction score
6.503
να σας ζησει, παντως εγω τα παρατησα ολα με τα την πρωτη γεννα για 15 χρονια...οχι πως ηταν ο κυριος λογος ...

• Like

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
να σας ζησει......

......θα ελεγα να τον πας μετα τα 8 στον χωρο......γιατι σε βλεπω να βλεπεις οτι εχει σχεση με παιδικο :)
Ή μετα τις 8 το βραδυ να βλεπει οτι θελει, αφου το βαλει για νανι πρωτα!:rolleyes:
Βρε συ , μετα τα 8 δεν θα βλεπει παιδικο?

• Like

Reaction score
2
Ziziko το sub παίζει φανταστικά μπήκε σε γωνία κοντά στον τοίχο έγιναν και οι ρυθμίσεις και απόλαυση!!!
Πραγματικά με τρώει να μάθω πως θα παίζει στο χώρο μου το 13 η το 12 plus γιατι αν κρίνω απο το δικό μου θα μ@μ@νε!!!
Δεν έγραψα πιο μπροστά μιας και ο γιος μου ήρθε νωρίτερα απο ότι περίμεναμε και αυριο το μεσημέρι θα τον εχω σπίτι!!!!
Το καλύτερο δώρο που εχω πάρει στις γιορτές μέχρι στιγμής στη ζωή μου!!!
Βέβαια αυριο θα τα σκάσω λιγάκι στην κλινική 2 svs 13 και 1 svs 1000 pb αλλα χαλάλι του!!!
Να σας ζήσει!!! παντα τετοια !!!!!!!!

• Like

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Παιδιά θέλω να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ για τις ευχές σας!!
Πρέπει να βάλω όμως κάτι φώτο γιατί θα με σκίσει μια ψυχή......:D(Ziziko αγάπη μου....χιχιχιχιχιχιχι)
Αλλά τι να κάνω πολύ τρέξιμο και πολύ ξεσκατισμα βρε παιδιά είπα να βοηθήσω λίγο αλλά έλεος....
Να έχω αγοράσει ηχεία και να μην μπορώ όχι να τα απολαύσω αλλά ούτε να τα εγκαταστήσω ακόμη >:(

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Και το ξεφόρτωμα....
Όπως θα δείτε βρήκα (για μένα) το ιδανικό ταίρι για surround που είναι τα Focal Profile dipole 908
Και για surround back τα focal Chorus 807V θα μου πείτε υπερβολή αλλά με έχετε καταλάβει...

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Τα έβαλα προσωρινά στις βάσεις των ηχείων που είχα πριν.
Εδώ θέλω την γνώμη σας να τα αφήσω πάνω σε αυτές οι οποίες ρυθμίζοντε πάνω κάτω δεξιά & αριστερά
Η να τοποθετήσω αυτές που έχει μέσα στην κούτα?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.036
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr