- Reaction score
- 15.543
στα 1700e θα παιξει ...ναναι αναμεσα στην 2000 και 4000 σειρα
Last edited:
μμμμμκαι στο αμερικα στην μεση ειναι η τιμη του 3000
Τι πρεπει να σκεφτώ ??εεεεεε...πρεπει να το σκεφτεις !!!
Αν παει σε αυτή την κατηγορία τιμής δεν αξίζει καθώς εχει μικρή διαφορα με το 4000αν αναλογιστούμε ότι 1800 έχει το 12 ultra τότε λογικά θα είναι κοντά στα 2000
Ακούω προτάσειςΜάκη αγόρι μου ντροπή!
ντεντικειτιντ έχεις...δεν είσαι σε σαλόνι
είπαμε 2019 χρονιά array
ελα ντε !!Τι πρεπει να σκεφτώ ??
Οπως?? δειξε μου το δρομο!!!!!2 και 3 sub με αυτά τα λ7 που δίνεις είναι η λυση
απίστευτο. μόλις το έβλεπαΠολυ μου αρεσει θα παιζω με τις ρυθμισεις ξαπλα στον καναπε ολη την ωρα....
από τη μια το app να παίζεις με το audyssey από την άλλη το app να παίζεις με το subαπίστευτο. μόλις το έβλεπα
Άμα θέτε να παίξετε υπάρχουν κι άλλα να τοχετε στο χέρι σας
2 x on 2000 ποια ειναι αυτα??
3 x 115 κλιπς
https://www.gearslutz.com/board/bas...rray-massive-damping-measurements-inside.htmlΤι πρεπει να σκεφτώ ??
[DOUBLEPOST=1542235413][/DOUBLEPOST]
Αν παει σε αυτή την κατηγορία τιμής δεν αξίζει καθώς εχει μικρή διαφορα με το 4000
Κανονικά θα πρεπει να ειναι πολυ κάτω απο 2000 αλλιώς θα παει άπατο . Γνώμη μου πάντα.
[DOUBLEPOST=1542235573][/DOUBLEPOST]
Ακούω προτάσεις
Τι εκανε ο τυπος και μπορω να το κανω ανετα οχι τοσο μεγαλο οσο με χωραει τουλαχιστον...https://www.gearslutz.com/board/bas...rray-massive-damping-measurements-inside.html
δες τον τύπο μέχρι το τέλος..
γιατί καλέ...ξυλουργούς δεν έχετε εκεί κάτω....?Τι εκανε ο τυπος και μπορω να το κανω ανετα οχι τοσο μεγαλο οσο με χωραει τουλαχιστον...
Ποιος θα το φτιαξει ειναι το θεμα......
Εχουμε αλλα ολα τα υπολοιπα?? μεγαφωνα ρυθμισεις ενισχυτες σκονη βρωμια....κουραστηκα μονο που τα σκεφτηκα εγω τα θελω ολα ετοιμα οπως τον Ziziko μας (το μωρο μου..)γιατί καλέ...ξυλουργούς δεν έχετε εκεί κάτω....?
μόνο ρατσές φτιάχνετε?
σιγά καλέ τη δουλειά...Εχουμε αλλα ολα τα υπολοιπα?? μεγαφωνα ρυθμισεις ενισχυτες σκονη βρωμια....κουραστηκα μονο που τα σκεφτηκα εγω τα θελω ολα ετοιμα οπως τον Ziziko μας (το μωρο μου..)
θεωρώ ότι βγαίνει πιο οικονομικά από οποιαδήποτε άλλη λύσηΛ7 έχει;
... Άμα έχει λ7 μπορείς