- Reaction score
- 449
Όλα γίνονται.Έχεις δικιο κοίταξα την κάρτα μου μόλις, 0,40 έδωσα πριν καμια 15αρια μέρες
Αυτο το άτιμο το Netflix πως θα το Τουρκέψουμε είναι το ζήτημα.
Όλα γίνονται.Έχεις δικιο κοίταξα την κάρτα μου μόλις, 0,40 έδωσα πριν καμια 15αρια μέρες
Αυτο το άτιμο το Netflix πως θα το Τουρκέψουμε είναι το ζήτημα.
Δεν το παίζω ηθικός αφού κι εγώ έχω Netflix από την Πόλη.
Δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε τόσο αυστηρό. Μπορούμε να το συζητάμε χωρίς να εξηγούμε τον τρόπο.Ότι δημιουργεί πρόβλημα διαγραφή.
Με την επιταγή θα πρέπει πρώτα να αφήσω να λήξει η παρούσα συνδρομή με την κάρτα μου και να περιμένω λίγες μέρες??
Η μπορώ την μέρα που λήγει να το ταΐσωτην επιταγή?
Εμένα σε κάποιες ταινίες δείχνει τίτλο και περιγραφή στα πολωνέζικα (ενώ σε άλλες στα αγγλικά).έχω κατεβάζει το app και παίζει κανονικά. και με ελληνικούς υπότιτλους και μεταγλωτισμένα.
Παλιότερα όταν έβλεπα δορυφορικά είχα βρει ένα προγραμματάκι για pc που έβαζε live υπότιτλους overlay σε ταινίες σε προγραμμάτα δορυφορικής λήψης για υπολογιστή, χρειαζόταν όμως συγχρονισμός του ήχου, πράγμα όχι τόσο εύκολο, και αρκετά χρονοβόρο κάποιες φορές, οπότε πάει η ευκολία χρήσης του streaming αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Άλλο τρόπο δεν ξέρω κι εγώ, να αλλάζει ο ηχος δηλαδή. Υποψιάζομαι ότι και στο τούρκικο θα γίνεται σε κάποιες περιπτώσεις, αυτοί τα μεταγλωττίζουν μάλιστα τα προγράμματα (ακόμα χειρότερα δηλαδή, γιατί έστω στο πολωνικό με κάποια προσπάθεια μπορείς να πιάσεις κάποιες λέξεις/φράσεις στα αγγλικά κάπου κάπου).Ξέρει κανείς αν λύνεται κάπως;
Ή κάποιος που έχει το τούρκικο που επίσης αναφέρθηκε, αν έχει το ίδιο θέμα;
Δηλαδή αν έχει αγγλόφωνες ταινίες και σειρές που το audio να υπάρχει μόνο στα τούρκικα;
Είναι ο εθνικός μεταφραστής της πολωνικής τηλεόρασης !Βάζω όμως χθες να παίξει το... "Jeden gniewny cztowiek" (Wrath of Man) και ξεκινάει πάνω από τον ήχο της ταινίας να απαγγέλει ένας τύπος στα πολωνέζικα. Δεν ήταν dubbed, ακουγόταν από κάτω τα αγγλικά και αυτός από πάνω μίλαγε σαν να κάνει διερμηνεία. Κοιτάω στο audio, μόνο PL, τίποτα άλλο.
Τι ταινίες έχει; σε τι γλώσσα κλπΡε σεις μπείτε στο Τουρκικό, 0,44 € το μήνα.
Αγγλικά και σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό με Ελληνικούς υπότιτλους.Τι ταινίες έχει; σε τι γλώσσα κλπ
Μπορείς κάπου να δεις το περιεχόμενό του;
Δεν έχω πετύχει καμία εδώ και 1 χρόνο.Δηλαδή αν έχει αγγλόφωνες ταινίες και σειρές που το audio να υπάρχει μόνο στα τούρκικα;