Το home cinema του Argi

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Το home cinema του Argi.

Δεν πειράζει. Ευτυχώς την έφτανε για τους περισσότερους στη μεγάλη κατηγορία του AVS που έχουν και κανένα Lumis αμα λάχει και τα 2,000 χιλιάρικα ήταν τρίχες γι'αυτούς.

Ειλικρινά απορώ που βλέπετε και διαφορές με προβολείς πολύ πολύ λιγότερο ικανούς.

Πότε θα καταλάβετε ότι τα high-end Blu-Ray players όταν παίζουν σήμα καθαρό χωρίς post processing (που δεν πρέπει) δεν κάνουν διαφορα?

Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω φίλε Flash.
σωτηρη παλι το ρευμα σε χτυπησε ?:143:

Reaction score
15.543
Απάντηση: Το home cinema του Argi.

Σχολίασε όσο θέλεις φίλε JargonGR. Τις εμπειρίες μου απλά καταθέτω για τι μου αρέσει εμένα. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του σύμφωνα με τις δικές του εμπειρίες και επιθυμίες.

Πέρα από το δικό μου σύστημα, όπου δοκίμασα Α/Β Pioneer 91 και Oppo 83, κάναμε Α/Β και στο σπίτι φίλου σε Kuro με Pioneer 52 και Oppo 83.

Και στην πρώτη και στη δεύτερη περίπτωση, κέρδιζαν τις εντυπώσεις τα Pioneer.

Και ο φίλος και εγώ πουλήσαμε τα 83άρια μας (με χασούρα φυσικά, αν και αχρησιμοποίητα). Μακάρι να μας άρεζαν να τα κρατούσαμε. Εξάλλου γι' αυτό τα πήραμε.

Τώρα σαν δεύτερο player έχω το Dune.

Eαν δεν εχεις ρυθμιση τον panasonic 4000 μπες ΕΔΩ και κανε ρυθμιση ωστε να βλεπεις σωστα...

Μπορεις να εχεις μια μνημη για σωστη απεικονιση και απο εκει και περα τις υπολοιπες για την περι ορεξεως απεικονιση που θελεις.

Εαν χρειατεις οτιδηποτε μπες στο θεμα ΕΔΩ για να σε βοηθησω οσο μπορω....ετσι θα μπορουν και αλλοι να βλεπουν την ολη διαδικασια ρυθμισης..

Και φυσικα μετα μπορεις να κρινεις τα διαφορα player σε συμπεριφορα με βαση τον προβολεα σου..:126:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Το home cinema του Argi.

Δεν πειράζει. Ευτυχώς την έφτανε για τους περισσότερους στη μεγάλη κατηγορία του AVS που έχουν και κανένα Lumis αμα λάχει και τα 2,000 χιλιάρικα ήταν τρίχες γι'αυτούς.
ξερεις εσω εα λινκ για φτιαξιματα σε 91 ? γιατι ξερω καμποσα για οπο......

Ειλικρινά απορώ που βλέπετε και διαφορές με προβολείς πολύ πολύ λιγότερο ικανούς.
εκει που τις χανουν οι αοματοι

Πότε θα καταλάβετε ότι τα high-end Blu-Ray players όταν παίζουν σήμα καθαρό χωρίς post processing (που δεν πρέπει) δεν κάνουν διαφορα?
ποτε θα καταλαβεις οτι συγκρισεις μπορουν να γινουν αναμεσα σε καθε τι, ειτε φτηνο ειτε ακριβο

Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω φίλε Flash.
παλι κεραυνοβοληθεικες ωρε:143:

Reaction score
150
Αργύρη ξέρεις πολύ καλά τι λέω και δεν αναφέρομαι συνολικά στο player και στο αναλογικό του τμήμα αλλά καθαρά στο θέμα εικόνας κι εκεί τα πράγματα είναι καθαρά.

Ειλικρινά όμως σκυλοβαριέμαι να συζητάω τα ίδια θέματα και παρομοίως σου επιστρέφω την πεποίθηση της ηλεκτροπληξίας αν πιστέυεις το αντίθετο.

Η μήπως δεν το πούλησες το player?

To 91 το παίρνεις και για τα αναλογικά του στάδια και για ν'ακούς και κανένα CD ενω κάνει κι εξαιρετικό upscale στα DVD. Αν το πάρεις ΜΟΝΟ για Blu-Ray που ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιείς Post Processing έχεις πετάξει χρήμα.

Δεν πρόκειτα ν'αλλάξω άποψη και το έχω λιώσει το θέμα.

Επίσης αν βλέπετε διαφορές με προβολείς των 2,000 ευρώ και οθόνες των 1000-2000 από το player στα Blu-Ray πες το μου να το κάνω ανέκδοτο για το εξωτερικό.

Γιατί όπως σου είπα άλλοι με προβόλια των 30,000 και οθόνες των 20,0000 δεν βλέπουν και παίζουν με oppo.

I rest my case. See ya.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

φανουρη αν θες ρωτα τον μανωλη καστρουνη για το αν υπαρχουν διαφορες στην εικονα.Το τι λεει το αμερικανικο και καθε αμερικανικο φορουμ απλα με αφηνει αδιαφορο, περιοριζομαι στο τι βλεπω και ακουω.....

Reaction score
150
Ναι ανάλογα με τη συζήτηση οι Αμερικάνοι είναι είται θεοί στο Home Cinema ή αδιάφοροι. Ωρε τι μας λες σοβαρά?

"Έχω ρωτησει το θεό και μου είπε αυτά που πιστεύω".

Δεν πρόκειται να μου αλλάξεις γνώμη και από τη στιγμή που πουλάς LX91 και παίρνεις Oppo (93).
:143:

Flash, αυτό που μου περιγράφεις δεν είναι τεστ αλλά τo party του placebo χωρίς καμία μέτρηση και κανένα επιστημονικό υπόβαθρο.

Αν βρεις μετρήσεις που να δείχνουν το Pioneer καλύτερο του Oppo πες το μου για να ειδοποιήσω και κάτι γνωστούς με Lumis που δυστυχώς δεν ξέρουν και παρ'όλο το σκαμό χρημάτων που έχουν σκάσει παίζουν με "δεύτερη" εικόνα.

Τέλος πάντων δεν βγάζει πουθενά η συζήτηση και δεν θέλω να περάσω και λάθος μύνηματα.

Το LX91 είναι ένα εξαιρετικό player από ποιότητα κατασκευής, με ακριβό σασί, καλά αναλογικά στάδια κτλ.

Δεν προσφέρει όμως ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω σε BLU-RAY σήμα 1080p 24 από ένα Oppo.

Θα το αγόραζω για ΟΛΑ του τα καλά μόνο ενώ σε καμία περίπτωση μόνο για playback.

Τέλος θεωρώ ελεεινό το γεγονός ότι θέλει κι αυτό και όλα τα optical players 100 χρόνια να διαβάσουν δισκάκι και μετά από το setup Server-HTPC αν μου δώσεις δισκοπαίκτη νομίζω ότ με στέλνεις για κάτεργα.

Και δεν είναι θέμα χρημάτων μιας κι έχω σκάσει για το server και το HTPC 4-5 LX91.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αν ποτε νοιωθεις οτι θες
ή να ελαφρυνεις
ή να γεμισεις τσεπες
σου κανονιζω να μας τα δειξει λαιβ ο καστρουνης.......
ακουω.......
91 υπαρχει ...και σε λιγο 93 ......
τι ποσο σπρωχνεις .........??????????

Reaction score
5.550
Μα δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για την ανωτερότητα του 91. Τη γνώμη μου απλά εκφράζω ότι έχει μια γλύκα στην εικόνα που δεν την είχε το Oppo 83. Κάτι όπως η διαφορά μιας φωτογραφίας τραβηγμένης με dSLR σε σύγκριση με μία που τραβήχτηκε με καλή compact. Λογικά δεν εξηγείται αλλά η διαφορά έκανε μπαμ.

Αλλιώς δεν θα είχα κανένα λόγο να μην κρατήσω το Oppo. Δεν είναι placebo, γιατί ήθελα να το κρατήσω το Oppo σαν δεύτερο. Άσε που δεν ήμουν μόνος μου. Ήταν παρόντες και ο Μελίδης Μιχάλης, ο AlexT και ο φίλος Αποστόλης.

Και ξέρω γιατί αγόρασα το 91. Προφανώς για τις αναλογικές του εξόδους, αφού όταν το πήρα έστελνα 5.1 αναλογικό στον Aaron Cineast.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

γιαννη οπως καταλαβαινεις ο σωτηρης εχει ιερο ευαγγελιο το αμερικανικο φορουμ.Διακαιωμα του βεβαια,
απλα αν μια μερα δει οτι κατι απο αυτα δεν ειναι ετσι

1 δεν θα ξερει ουτε πως να το δικαιολογησει ,
2 ουτε το εψαχνε,
3 ουτε κραταγε μια πισινη για παν ενδεχομενο.
Μου θυμιζει αναγνωστες του hitech το 03 που εστηναν hc κατα hitech.Και καποια στιγμη καταλαβαιναν οτι δεν ειναι ετσι.
Αλλα το μυαλο του τοτε κοσμου μεχρι εκει εφτανε.
Αν κατι βλεπω το λεω , οχι επειδη γραφτηκε καπου παει να πει οτι ετσι ειναι........
εχω ακομα πολλες δοκιμες να κανω ...διαβαζω αλλα δεν ακολουθω τιποτα σαν πελατακι.
Και κατι ακομα , εχω δει πολλους αγνωστους να ξεφτυλιζουν πασης φυσεως γκουρου.
Ως εκ τουτου , ενας ειναι ο κανονας :
δεν υπαρχει κανονας-μονο δοκιμες

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

και κατι ακομα δεν προσπαθω να σου αλλαξω γνωμη, δεν με ενδιαφερει αλλωστε.Απλα σε αυτα που λεω στοιχηματιζω,
εσυ ?

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Το home cinema του Argi.

αν ποτε νοιωθεις οτι θες
ή να ελαφρυνεις
ή να γεμισεις τσεπες
σου κανονιζω να μας τα δειξει λαιβ ο καστρουνης.......
ακουω.......
91 υπαρχει ...και σε λιγο 93 ......
τι ποσο σπρωχνεις .........??????????

Αν μπορείς να έχεις δυο προβολείς διπλα - δίπλα ίδιους, με ίδιες ρυθμίσεις, ίδιες οθόνες, και να μου διασφαλίσεις ότι δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑ φίλτρο στο 91 κατά την αναπραγωγή 1080p 24 fps σήματος ευχαρίστως να το κάνουμε και να σπρώξουμε ότι ποσό θες.

Flash, αν υπήρχε γλύκα (ΑΝ λέω) τότε κάτι έμπενε στο σήμα. Η μεταφορά εικόνας και ήχου από το player πρέπει να είναι bitstreamed και δεν πρέπει να υπάρχει επεξεργασία γιατί στην ουσία είναι τρανσπορτ. Τα της εικόνας τα αναλαμβάνει ο προβολέας. Η προδιαγραφές είναι συγκεκριμένες και οποιαδήποτε παρεμβολή αποκλίνει από την αναφορά. Αν αλλάζει την εικόνα το Pioneer ΚΑΚΩΣ το κάνει, αν σου αρέσει αυτό ΚΑΛΩΣ σου αρέσει.

Πως να το κάνουμε ρε παιδί μου δε μπορεί στο D-Cinema να παίζουν με PC (με ειδικό software) τα 4Κ και 8Κ ούτε είναι τρελοί οι ιδιοκτήτες σοβαρών εργαλείων που παίζουν με Oppo κι έχουν αγοράσει και τα 3-4 καλύτερα players της αγοράς. Τι να κάνω τους πιστεύω περισσότερο.

Και γενικά το θέμα high-end blu-ray transport αποδείχθηκε μπούρδα.

Ούτε η Classe είναι κάφροι που δήλωσαν από την αρχή ότι δεν έχουν να προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω από ένα νορμαλ BD-Player και δεν προχώρησαν σε κατασκευή ακριβού αλουμινοκουτιού που παίζει μπλε δισκάκια. Για τη μουσική υπάρχουν πολλά εργαλεία.

Θες και μετρήσεις? Για δείξε μου κάπου που υστερεί το Oppo? HQV, Spears & Munsil κτλ.

Θες realtime Chroma Upsampling test και εναλλαγή 4:2:2 σε 4:4:4 για δοκιμές? (δεν το κάνει το Pioneer)

Θες ταχύτητα?

Θες το ΜΗ ΦΩΤΕΙΖΟΜΕΝΟ remote του 91?

Θες DVD upscaling που το Oppo είναι καλύτερο?

Θες SACD?

Θες Subtitle Shift για 2.40 οθόνες?

Τι θες ματια μ...το έχει.

Δεν τα λέω εγώ οι χρήστες και οι μετρήσεις τα λένε και είτε μας αρέσει είτε όχι τους έχει πάρει τα σώβρακα και τρέχουν όλοι οι highendαδες να πάρουν oppo μηχανισμούς.

Αμ αυτό το υποτιμημένο Philips 9500 να δεις τι ωραία που παίζει με το Qdeo 2 που θα το έχει και το νέο Oppo.

Ειλικρινά αν χρησιμοποιούσα δισκάκια (πριν 10 χρόνια μπορεί) θα έπερνα το Oppo και όχι επειδή έχει καλύτερη εικόνα από κάποιο φθηνότερο (σκατούλες) αλλά επειδή τα σπάει overall σαν μηχάνημα χωρίς να θυμίζει τελείως παλστική τοστιέρα. Βέβαια σε looks και σασί το Pioneer είναι αλλού.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.942

Μου θυμιζει αναγνωστες του hitech το 03 που εστηναν hc κατα hitech.Και καποια στιγμη καταλαβαιναν οτι δεν ειναι ετσι.

Όταν μπορέσεις, γράψε 1-2 παραδείγματα.

Reaction score
150

γιαννη οπως καταλαβαινεις ο σωτηρης εχει ιερο ευαγγελιο το αμερικανικο φορουμ.Διακαιωμα του βεβαια,
απλα αν μια μερα δει οτι κατι απο αυτα δεν ειναι ετσι

1 δεν θα ξερει ουτε πως να το δικαιολογησει ,
2 ουτε το εψαχνε,
3 ουτε κραταγε μια πισινη για παν ενδεχομενο.
Αλλα το μυαλο του τοτε κοσμου μεχρι εκει εφτανε.
Αν κατι βλεπω το λεω , οχι επειδη γραφτηκε καπου παει να πει οτι ετσι ειναι........
εχω ακομα πολλες δοκιμες να κανω ...διαβαζω αλλα δεν ακολουθω τιποτα σαν πελατακι.
Και κατι ακομα , εχω δει πολλους αγνωστους να ξεφτυλιζουν πασης φυσεως γκουρου.
Ως εκ τουτου , ενας ειναι ο κανονας :
δεν υπαρχει κανονας-μονο δοκιμες

Αργύρη τι λες? Διαβάζω τον άμπακο και ότι κυκλοφορεί αλλά πλάκα μου κάνεις?

Που νομίζεις ότι βρίσκονται οι πιο έμπειροι δηλαδή? Ναι είτε σου αρέσει ή όχι μετά το AVS στο high-end home cinema το χάος.

Εσύ έχεις κάνει ευαγγέλιο το Ultimate AV και 1-2 ακόμα στημένα μαγαζιά που λένε και τις μπούρδες τους που και που και μου λες για το AVS?

Που θες να ρωτήσεις και δοκιμάσεις εργαλεία στο θέμα εικόνας? Στην Ελλάδα εκτός από την PSA που μπορούμε και βλέπουμε τίποτα γενικότερα οι υπόλοιποι δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα ούτε τις πατατες που λέει ο λόγος.

Αν έχεις να ξοδέψεις έστω και μια δραχμή για την εικόνα σου παραπάνω πρέπει να τη ρίξεις πρώτα στην οθόνη και μετά στον προβολέα κι ας παίζεις με το φθηνότερο BD Player της αγοράς.

Και σε παρακαλώ μη με παρομοιάζεις με αναγνώστες του High-Tech γιατί τη ρημάδα την έρευνα την έχω και διαβάζω στο Internet από την εποχή που δεν υπήρχε καν το Netscape.
Το μυαλό μου φτάνει πολύ μακρύτερα και το αποδεικνύει ή έλλειψη περιοδικών που υπάρχει στο σπίτι και το γεγονός ότι δεν έχω κόλημα με καμία εταιρεία.

Εσύ πάντως έχεις και 1000 περιοδικά εκεί μέσα. Εγώ δεν δίνω ΜΙΑ για κανένα περιοδικό γιατί πλέον είναι για το τζάκι.

Τέλος αν δεν πήγαινε το μυαλό μου παραπέρα δεν θα έβρισκα έναν από τους καλύτερους DIY subwoofer στην Αμερική να μου φτιάξει sub και να περιμένω 13 μήνες αλλά θα χτύπαγα κανένα 1812 ή ένα Gotham και μετά θα έψαχνα για δεύτερο για να γεμίσει ο χώρος και να έχω πετάξει έναν περίδρομο λεφτά για απόδοση χθεσινή.

Τέλος πάντων η αντιπαράθεση είναι για να βλέπουν οι άλλοι μου φαίνεται και να κρίνουν για τον ευατό τους. Ελπίζω με το να μας διαβάζουν νέοι στο χόμποι να μπουν στον κόπο να κάνουν τη δικής τους έρευνα αντλώντας πληροφορίες από εμάς.

Λόγος διαμάχης δεν υπάρχει πάντως και το ξέρεις. Απόψεις ανταλλάζουμε.

Reaction score
5.550

Αν αλλάζει την εικόνα το Pioneer ΚΑΚΩΣ το κάνει, αν σου αρέσει αυτό ΚΑΛΩΣ σου αρέσει.
Κάποιο φίλτρο βάζει, κάτι κάνει σίγουρα πάντως. Δεν με ενδιαφέρει αν κακώς το κάνει, ούτε πώς το κάνει. Το θέμα είναι ότι το αποτέλεσμα έχει τέτοια γλύκα, που η εικόνα του Oppo φαινόταν flat και αδιάφορη.

Κι όχι μόνο στο 91. Και στο 53 του φίλου Αποστόλη στην Kuro του το ίδιο. Ο καημένος πήρε το 83 για να αναβαθμιστεί (κυρίως στον ήχο), αλλά όσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε να φέρει τα χρώματα στη γλύκα του Pioneer. Κι έτσι το πούλησε το 83 ολοκαίνουριο.

Κι εγώ, το διάστημα που είχα το Oppo, όσο κι αν γοήτευε ως φρέσκο απόκτημα και ως μηχάνημα με πιο γρήγορη απόκριση στις εντολές, έπιανα τον ευατό μου να προτιμάει το 91. Έτσι το πούλησα κι εγώ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307

Xμμμ,έχουμε θέμα εε;
Προς ξεκαθάρισμα:
Ακόμα και το πιό οικονομικό player μπορεί να μας δώσει εικόνα σωστή¹,εφόσον το προβολικό μας μέσο καλιμπραριστεί(ρωτήστε και τον Zizik να σας πεί..).
Υπο αυτή την θέση η αγορά των player στο θέμα εικόνα έχει κλείσει και με player του 100άρικου,άσχετα αν η πλειοψηφία αναζητά κάποιες έξτρα δυνατότητες ή αγνοεί ότι με την παραπάνω διαδικασία δεν χρειάζεται κάτι καλύτερο,ή θέλει για ψυχολογικούς λόγους να πάρει κάτι καλύτερο(θεμιτό το 1° και το 3°,αθέμιτο το 2°).

Το αν το Pioneer επεμβαίνει στο ψηφιακό τμήμα δεν το γνωρίζω αλλά ένα Α,Β τεστ(με πατερνάκια) με κάποιο pc transport μπορεί κάλιστα να το δείξει.Αν όντως επεμβαίνει τότε κακώς καθότι χρόνια θέλαμε να αποφύγουμε τις έξτρα επεξεργασίες,ενδεχομένως πέραν αυτών που μπορεί να αποδώσει ένα προβολικό μέσο,για να είμαστε όσο το δυνατόν πιό κοντά στο περιεχόμενο του δίσκου.Αν η κα Pioneer μας τα γυρνάει εδώ τι να πώ..

¹Το σωστή απ το μου αρέσει φυσικά απέχει από πάρα πολύ εως καθόλου,εξαρτούμενου του χρήστη.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το home cinema του Argi.

Αν μπορείς να έχεις δυο προβολείς διπλα - δίπλα ίδιους, με ίδιες ρυθμίσεις, ίδιες οθόνες, και να μου διασφαλίσεις ότι δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑ φίλτρο στο 91 κατά την αναπραγωγή 1080p 24 fps σήματος ευχαρίστως να το κάνουμε και να σπρώξουμε ότι ποσό θες.
παλι βλακειες λες ? εσυ πως μπορεις να διασφαλησεις οτι παιζει φιλτρο στο 91 ?

Flash, αν υπήρχε γλύκα (ΑΝ λέω) τότε κάτι έμπενε στο σήμα. Η μεταφορά εικόνας και ήχου από το player πρέπει να είναι bitstreamed και δεν πρέπει να υπάρχει επεξεργασία γιατί στην ουσία είναι τρανσπορτ. Τα της εικόνας τα αναλαμβάνει ο προβολέας. Η προδιαγραφές είναι συγκεκριμένες και οποιαδήποτε παρεμβολή αποκλίνει από την αναφορά. Αν αλλάζει την εικόνα το Pioneer ΚΑΚΩΣ το κάνει, αν σου αρέσει αυτό ΚΑΛΩΣ σου αρέσει.

Πως να το κάνουμε ρε παιδί μου δε μπορεί στο D-Cinema να παίζουν με PC (με ειδικό software) τα 4Κ και 8Κ ούτε είναι τρελοί οι ιδιοκτήτες σοβαρών εργαλείων που παίζουν με Oppo κι έχουν αγοράσει και τα 3-4 καλύτερα players της αγοράς. Τι να κάνω τους πιστεύω περισσότερο.

Και γενικά το θέμα high-end blu-ray transport αποδείχθηκε μπούρδα.

Ούτε η Classe είναι κάφροι που δήλωσαν από την αρχή ότι δεν έχουν να προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω από ένα νορμαλ BD-Player και δεν προχώρησαν σε κατασκευή ακριβού αλουμινοκουτιού που παίζει μπλε δισκάκια. Για τη μουσική υπάρχουν πολλά εργαλεία.

Θες και μετρήσεις? Για δείξε μου κάπου που υστερεί το Oppo? HQV, Spears & Munsil κτλ.
για δειξε μου εσυ που υπερτερει το οπο ?

Θες realtime Chroma Upsampling test και εναλλαγή 4:2:2 σε 4:4:4 για δοκιμές? (δεν το κάνει το Pioneer)
heστικα

Θες ταχύτητα?
κοντρα τρεχω ρε βαρεμενο ?

Θες το ΜΗ ΦΩΤΕΙΖΟΜΕΝΟ remote του 91?
ο φωτερισμος πεηρεαζει την αποδοση ? πλαι βλακειες ?

Θες DVD upscaling που το Oppo είναι καλύτερο?
ποιος το λεει ?

Θες SACD?
θελω super vhs , εχει ?

Θες Subtitle Shift για 2.40 οθόνες?
εχει και το 91 ασχετο

Τι θες ματια μ...το έχει.

Δεν τα λέω εγώ οι χρήστες και οι μετρήσεις τα λένε και είτε μας αρέσει είτε όχι τους έχει πάρει τα σώβρακα και τρέχουν όλοι οι highendαδες να πάρουν oppo μηχανισμούς.

Αμ αυτό το υποτιμημένο Philips 9500 να δεις τι ωραία που παίζει με το Qdeo 2 που θα το έχει και το νέο Oppo.

Ειλικρινά αν χρησιμοποιούσα δισκάκια (πριν 10 χρόνια μπορεί) θα έπερνα το Oppo και όχι επειδή έχει καλύτερη εικόνα από κάποιο φθηνότερο (σκατούλες) αλλά επειδή τα σπάει overall σαν μηχάνημα χωρίς να θυμίζει τελείως παλστική τοστιέρα. Βέβαια σε looks και σασί το Pioneer είναι αλλού.
θα στο ξαναπω γιατι με την μια,
δεν
στοι 91 δεν μπαινει βελονα
στο οπο σχεδον ολα αλλαζουν , τυχαιο ?
και ξερεις που παει το κοστος ? για πλακα αλλο 1 χιλιαρικο,
αρα με 1800 και μαλλον κουρδισμενο οπο , τι να λεμε ρε σωτηρη ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Όταν μπορέσεις, γράψε 1-2 παραδείγματα.
τανου ηχεια
γιαμαχα ενισχυτη
προβολεα σανιο .....

αρε ναχα ενα γιαμαχα που ελεγε ......:143:
τωρα που η γιαμι μαλλον κατι σταματησε ....πρωτα βγαινουν τα ντενον....αυριο πρωτα θα ειναι αυτα που λιπαινουν καλυτερα.....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το home cinema του Argi.

Αργύρη τι λες? Διαβάζω τον άμπακο και ότι κυκλοφορεί αλλά πλάκα μου κάνεις?
μονο διαβαζεις , αυτο σε εφαγε, και οτι διαβαζεις νομιζεις αυτο ειναι............

Που νομίζεις ότι βρίσκονται οι πιο έμπειροι δηλαδή? Ναι είτε σου αρέσει ή όχι μετά το AVS στο high-end home cinema το χάος.
δεν με νοιαζει που βρισκονται οι εμπειροι , το χαος ειναι στην καρκαλα σου

Εσύ έχεις κάνει ευαγγέλιο το Ultimate AV και 1-2 ακόμα στημένα μαγαζιά που λένε και τις μπούρδες τους που και που και μου λες για το AVS?
ποιος σου ειπε οτι εχω ευαγγελια ? που το εγραψα ?

Που θες να ρωτήσεις και δοκιμάσεις εργαλεία στο θέμα εικόνας? Στην Ελλάδα εκτός από την PSA που μπορούμε και βλέπουμε τίποτα γενικότερα οι υπόλοιποι δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα ούτε τις πατατες που λέει ο λόγος.

Αν έχεις να ξοδέψεις έστω και μια δραχμή για την εικόνα σου παραπάνω πρέπει να τη ρίξεις πρώτα στην οθόνη και μετά στον προβολέα κι ας παίζεις με το φθηνότερο BD Player της αγοράς.

Και σε παρακαλώ μη με παρομοιάζεις με αναγνώστες του High-Tech γιατί τη ρημάδα την έρευνα την έχω και διαβάζω στο Internet από την εποχή που δεν υπήρχε καν το Netscape.
Το μυαλό μου φτάνει πολύ μακρύτερα και το αποδεικνύει ή έλλειψη περιοδικών που υπάρχει στο σπίτι και το γεγονός ότι δεν έχω κόλημα με καμία εταιρεία.
οταν κατι το εχεις θεο μονος σου μπαινεις σε ταμπελες , εγω ποτε δεν θεοποιησα τιποτα, τα περιοδικα ειναι απλα για να περνα η ωρα, τιποτα αλλο.Και κατι ακομα , εχω μεν απο το 87 , δεν εχω τα ρουχα που τοτε προτειναν....

Εσύ πάντως έχεις και 1000 περιοδικά εκεί μέσα. Εγώ δεν δίνω ΜΙΑ για κανένα περιοδικό γιατί πλέον είναι για το τζάκι.
ναι αυτα για προσαναμα και εσυ για κυριως πιατο

Τέλος αν δεν πήγαινε το μυαλό μου παραπέρα δεν θα έβρισκα έναν από τους καλύτερους DIY subwoofer στην Αμερική να μου φτιάξει sub και να περιμένω 13 μήνες αλλά θα χτύπαγα κανένα 1812 ή ένα Gotham και μετά θα έψαχνα για δεύτερο για να γεμίσει ο χώρος και να έχω πετάξει έναν περίδρομο λεφτά για απόδοση χθεσινή.
σκεφτηκες τι θα μπορουσες να κανεις εν ελλαδι ? βεβαια εδω δεν ξερεις ποιος μπορει να κανει τι, και ολα τα επακολουθα....

Τέλος πάντων η αντιπαράθεση είναι για να βλέπουν οι άλλοι μου φαίνεται και να κρίνουν για τον ευατό τους. Ελπίζω με το να μας διαβάζουν νέοι στο χόμποι να μπουν στον κόπο να κάνουν τη δικής τους έρευνα αντλώντας πληροφορίες από εμάς.

Λόγος διαμάχης δεν υπάρχει πάντως και το ξέρεις. Απόψεις ανταλλάζουμε.
εννοηται δεν υπαρχει διαμαχη, το ξερεις , και ξερεις ποσο σε συμπαθω και σε σεβομαι, οπως το οτι και οι δυο αρπαζομαστε, αλλα με καλη καρδια παντα.
ειμαστε οι δυο που απεμειναν , μιας και ο μαρκου το γυρισε στον αγγλικο ηχο:143::143:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

και κατι ακομα,
στο 91 υπαρχουν 2 τροφοδοσιες
ενας τοροιδης και ενα παλμοτροφοδοτικο,
στο οπο υπαρχει κανα 500αρικακι σε αυτα που θα σπρωξεις για να το κανεις καλο,
γιατι απο την αρχη δεν το εκαναν?
γιατι απο 800 θα κοστιζε 1800, και 1800 δεν θα εδινε κανεις για οπο.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.317
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90