Το home cinema του Argi

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Το home cinema του Argi.

μετα απο αναμονη , και το δευτερο σαμπακι ειναι εδω.Μενει την κυριακη να κανω αθορυβο τον τελικο τους, οποτε να μετρησω - ισοσταθμισω το audyssey......και απο επιδοσεις .............
Sensitivity 1 W/1 m100 dB
Max. SPL/1m (calc)132 dB
συμφωνα με τον κατασκευαστη παντα..........Τωρα αν η ηλεκτροβοις λεει .........*****....αν και εχει φημη γκαζοφονια...........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

μεσιε πρεζιντεντε που ησουν τοσο καιρο ?

Reaction score
5.617
Re: Απάντηση: Το home cinema του Argi.

Αν τοποθετούσες τον PA τελικό εκτός χώρου δεν θα βόλευε λες;
Για να γλύτωνες τις επεμβάσεις στα ανεμιστηράκια το λέω.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ευκολο γιαννη ( με το μπαλανς) αλλα , το να βαλω δυο φανακια (ηδη εχω απο το πλαισιο) ειναι παιχνιδακι, αν ειναι ευκολα υλοποιησιμο το να προσθεσω ψυκτρες στις τωρινες ( κολλητες με θερμαγωγιμη παστα) και να φυγει το καπακι , η χρηση φαν θα ειναι περιττη.Υποψιν οτι τα φανακια δεν δουλευουν παντα.Απλα δεν θελω να εχω την σκεψη στα φανακια.Το απογευμα που θα παω στον τεχνικο μου θα το δουμε

Reaction score
512

fade to black , fade to gray. dream on ελλαδα μην με πατεις σε πατω
κορυφαιε επιστημονα γιατι αλλαζεις τα στοιχεια σου συνεχεια δεν ειναι καλο
black velvet if you please
οι μερες μας ειναι υπεροχες και φανταστικες αν το σκεφτειτε λιγο

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

τα παντα ρει και τα φαντα πιει.....σε 2 ωρες παω για να τελειωνω με τον ενισχυτακο, μετα ........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ο θορυβος και η υπαρξη των φαν...

Reaction score
3.972

Α, οκ, υπάρχουν δηλαδή φαν και σύ τα αντικαθιστάς με αθόρυβα..υπάρχει και κάποια άλλη αιτία θορύβου?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

καμμια, το μηχανακι ειναι αυτο http://www.electrovoice.com/product.php?id=936 ,και βασικα τα φανακια δουλευουν με το ξεκινημα για ελεγχο, και μετα ξαναδουλευουν οταν ζεσταθει για 1 λεπτο , και ξανασταματανε.Οπως εχω πει ευκολα καταργουνται, το απογευμα θα το αποφασισουμε με τον τεχνικο μου.

Reaction score
5.617

Στους τελικούς των Klipsch εμένα με ενοχλούσε και το βούισμα των τοροειδών, αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να τους αλλάξω με καλύτερα μονωμένους.

Σίγουρα το καλύτερο είναι όταν τα μηχανάκια είναι απολύτως ήσυχα από τη μάνα τους, χωρίς επεμβάσεις.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

επαγγελματικο ησυχο μαλλον απιθανο, 2 φανακια, για σερβερ απο το πλαισιο, μια χαρα.οσο αφορα τους κλιπς αν ελυνες και κουναγες λιγο δεξια ή αριστερα τον τοροιδη, θα σταματουσε ο θορυβος.Ο sunfire που εχει τοροιδη δεν κανει κιχ....ουτε οι ροτελ, ουτε ο ερθ, ουτε ενας θουλ πιο παλια.

Reaction score
5.617

Και στους τρεις τελικούς το ίδιο βούισμα είχα. Μόνο με αντικατάσταση με άλλον καλύτερα μονωμένο μετασχηματιστή μου είχε πει ειδικός τότε ότι θα λυνόταν το θέμα. Δεν ήταν θέμα συντονισμού.

Reaction score
5.617

Ναι, μεγάλο ατού στον Sunfire η απόλυτη ησυχία του τόσο κατασκευαστικά όσο και στον ήχο του. Επίσης ότι δεν ζεσταίνεται.

Το ίδιο και στα Hypex, αθόρυβα τελείως και σκοτεινό background στον ήχο τους που αναδεικνύει τα δυναμικά.

Reaction score
5.617

Η electrovoice είναι αγαπημένη μου εταιρία. Στη δεκαετία του '90 έπαιζα στο hc με Electrovoice Q66 mark I με 18ιντσα DIY Earthquake sub. Σκυλί ο τελικός. Ακόμη τον χαίρεται φίλος με Vega VS15.

Ποιο μοντέλο πήρες argi; Το link σου ήταν γενικό.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

γιαννη η βελτιωση ειναι δεδομενη απο την στιγμη που δεν μενουμε στο plug and play,απο την στιγμη που οτι κανουμε το κανουμε μεσα απο τις γνωσεις που αποκτησαμε τοσα χρονια , με τοσες συσκευες.Αυτο θα πει τιουνιγκ, αλλιως θα διαθεταμε ενα ποσο , και απλα θα ειχαμε ενα συστημα του ταδε ποσου,που μας προτεινε ο ταδε πωλητης (ή μαγαζατορας) και μας το εστησε ο ταδε στηστης.......
Αλλα ανθρωπος να μετρησει τον χωρο μου εχει να ερθει απο το 05, απο τοτε εχουν περασει ΠΟΛΛΑ χρονια ,πολλες συσκευες, ακομα πιο πολλες ωρες δοκιμων, ατελειωτων δοκιμων.
Αν βεβαια ειχαμε ψωνισει σαν πελατες θα ειχαμε την ησυχια μας,αλλα
αν ποτε θα τελικιαζαμε απο επιδοσεις αυτο ειναι αλλο πραμα,
αλλα ως μαμουνιαρηδες δεν το αφηνουμε σε ησυχια, και αυτο ειναι που μας κρατα στο χαμπι μας.αντε 20 λεπτακια και την κανω........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το home cinema του Argi.

Η electrovoice είναι αγαπημένη μου εταιρία. Στη δεκαετία του '90 έπαιζα στο hc με Electrovoice Q66 mark I με 18ιντσα DIY Earthquake sub. Σκυλί ο τελικός. Ακόμη τον χαίρεται φίλος με Vega VS15.

Ποιο μοντέλο πήρες argi; Το link σου ήταν γενικό.
ο q1212 http://www.electrovoice.com/family.php?id=30
και σαμπακια τα ακριβα 18αρια.......σαμπ made in usa , ενισχυτης τσαινια made
επεσα πανω στο κλεισιμο της εταιριας , και οταν ανοιξε δεν ειχε ετοιμοπαραδοτο το δευτερο, αλλα δεν βαριεσαι, τωρα ειμαι κομπλαδουρα.
και η παραδοση στην πορτα μου.Και η τιμη κατω του τομαν,και καθε τομαν.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney