- Reaction score
- 597
Μετα απο πολλα χρονια και μερικες αλλαγες σε εξοπλισμο και χωρους, αποφάσισα να παρουσιασω και εγω τον τωρινο μου χωρο.
Στην παρούσα φάση το σύστημα ειναι 5.2.0 με προοπτικη για 5.2.2 στο συγκεκριμενο χωρο. Για την ωρα εχει γινει ισοσταθμιση με Audyssey αλλα συντομα θα δοκιμάσω και το Dirac. Να πω οτι ο χωρος δεν ειναι αποκλειστικος αλλα αποτελει καθιστικο και φυσικα δεν μενω μονος μου.
Ο χωρος φερει μια μικρη προσπαθεια ηχητικης περιποιησης (εμπρος και πισω μονο), η οποια προσφερει μαλλον ελαχιστα στο τελικο αποτελεσμα.
Η αποστασεις απο την θεση ακροασης/θεασης ειναι:
Μπροστινα ηχεια ~2μ
Κεντρικο ηχείο ~2μ
Πισω ηχεια ~1.5μ.
TV ~2.2μ
Τα ηχεια ειναι ολα ενεργα οποτε αναβουν και σβήνουν με ενα active/passive πολυπριζο ακολουθώντας τον ενισχυτη. Ειναι ολα δεμένα στις βάσεις τους για λογους ασφαλειας.
Η χρηση ειναι 50% ταινιες και 50% μουσικη σε μεσαιες εντασεις.
Πιο αναλυτικα:
TV: Hisense H55U7A
AVC: Denon AVC-4800
Speakers: Neumann KH120 x5
Subwoofer: Crystalaudiovideo THX-10SUB x2
Media player: nVidia Shield tv Pro 2017
Music player: Roon Rock.
Βασεις ηχείων: Millenium BS-1208
Πολυμπριζο active/passive: Brennenstuhl
Δεματικα καλωδιων: Powertech Velcro
Ημάντες ηχειων: Lampa Tie-Down Strap
Θα ακολουθησουν και μετρησεις του χωρου αργοτερα. Για την ωρα μερικες φωτογραφιες:
Μερικές ακόμα:
Στην παρούσα φάση το σύστημα ειναι 5.2.0 με προοπτικη για 5.2.2 στο συγκεκριμενο χωρο. Για την ωρα εχει γινει ισοσταθμιση με Audyssey αλλα συντομα θα δοκιμάσω και το Dirac. Να πω οτι ο χωρος δεν ειναι αποκλειστικος αλλα αποτελει καθιστικο και φυσικα δεν μενω μονος μου.
Ο χωρος φερει μια μικρη προσπαθεια ηχητικης περιποιησης (εμπρος και πισω μονο), η οποια προσφερει μαλλον ελαχιστα στο τελικο αποτελεσμα.
Η αποστασεις απο την θεση ακροασης/θεασης ειναι:
Μπροστινα ηχεια ~2μ
Κεντρικο ηχείο ~2μ
Πισω ηχεια ~1.5μ.
TV ~2.2μ
Τα ηχεια ειναι ολα ενεργα οποτε αναβουν και σβήνουν με ενα active/passive πολυπριζο ακολουθώντας τον ενισχυτη. Ειναι ολα δεμένα στις βάσεις τους για λογους ασφαλειας.
Η χρηση ειναι 50% ταινιες και 50% μουσικη σε μεσαιες εντασεις.
Πιο αναλυτικα:
TV: Hisense H55U7A
AVC: Denon AVC-4800
Speakers: Neumann KH120 x5
Subwoofer: Crystalaudiovideo THX-10SUB x2
Media player: nVidia Shield tv Pro 2017
Music player: Roon Rock.
Βασεις ηχείων: Millenium BS-1208
Πολυμπριζο active/passive: Brennenstuhl
Δεματικα καλωδιων: Powertech Velcro
Ημάντες ηχειων: Lampa Tie-Down Strap
Θα ακολουθησουν και μετρησεις του χωρου αργοτερα. Για την ωρα μερικες φωτογραφιες:
Μερικές ακόμα: