Τριαλαλι - τριαλαλο

Reaction score
21.051
Θα σας ταλαιπωρήσω ρευ...
Τι έτσι πάμε και ρίχνουμε το χρήμα στο δρόμο?
Το atc scm7 π..Χ. δεν μου βρωμάει καθόλου και θα το τσιμπήσω ότι άλλο κι αν πάρω.
Εκτός αν αποφασίσω να πάω για το 11 η' το 19. :whistling:
Άκου να σου πω .... έτσι όπως είναι το audio, κλείσε τα μάτια και αγόρασε όποιο ηχείο ακουμπήσεις πρώτο. Πιο πολλές πιθανότητες έχεις να είναι καλό, μην πω το καλύτερο. :D

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.883
Θα σας ταλαιπωρήσω ρευ...
Τώρα, θα σε φτιάξω εγώ παλιοπειραιώτη.

Reaction score
21.051

Πω πω ... τι του έκανες ; :D 😍

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.936

Άμα δεν υπάρχει επίσημος εγχώριος αντιπρόσωπος ώστε ν'αποτεινόταν εκεί για θέματα service ο υποψήφιος κάτοχος, η αγορά ενεργών μοντέλων εμπεριέχει ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο ως προς την ψυχική ηρεμία του.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.883
Άμα δεν υπάρχει επίσημος εγχώριος αντιπρόσωπος ώστε ν'αποτεινόταν εκεί για θέματα service ο υποψήφιος κάτοχος, η αγορά ενεργών μοντέλων εμπεριέχει ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο ως προς την ψυχική ηρεμία του.
Συνεπώς, ❌ και στα MEG 🤔

Reaction score
21.051
Δεν χαλάνε τα ενεργά, ιδίως τα φθηνά. Και εάν χαλάσουν τα πετάς και παίρνεις άλλα, νεότερα μοντέλα πιο εξελιγμένα. :D

Πάντα τα ακριβά μηχανήματα χαλάνε. Τα φθηνά σπάνια.
Ο Αμίρ πάντως δεν το προτείνει.. 8-)
Να πας να ρωτήσεις τον Aμίρ τότε βρε. Στείλτου ένα mail και πες του Hi, Amir how is it hanging κλπ :D

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.936
Συνεπώς, ❌ και στα MEG 🤔
Ας ξεκαθαριστεί κάτι... Μολονότι αποφεύγω γενικώς τις νουθεσίες αγοράς σχολίασα στο παρόν νήμα επειδή ο 777 μου έχει δώσει εντύπωση προσωπικότητας νηφάλιας απέναντι στις συνήθεις αγοραστικές ανησυχίες που πλαισιώνουν το hi-fi και με πρόθεση ν'απέφευγε άσκοπες ταλαιπωρίες.

Δεν έχω τσεκάρει αν πράγματι υπάρχει εγχώριος αντιπρόσωπος για τα Geithain αφού στη δική μου συνείδηση έχω βάλει το νοητό Χ σε όλα όσα αφορούν περαιτέρω αγορές ηχοσυσκευών. Στο τωρινό στάδιο της πορείας μου κρίνω ότι δεν αξίζουν τον κόπο. Το σημειώνω αυτό ειδικά σ'εσένα - στην παροιμιώδη ΄΄πεθερά΄΄ δηλαδή - αφού εκτιμώ ότι κάνεις την καλύτερη δουλειά με το ν'ασχολείσαι απλώς με το αντικείμενο χωρίς να ξοδευόσουν για πάρτη του.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.800
Members
38.373
Νεότερο μέλος
Pankal5